pentru buzunar

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Scrie răspuns
tite
Puncte: 0

pentru buzunar

Mesaj de tite »

D-le Vladeanu ati omis un aspect foarte important.Eu sunt un campion, iar cei 70 mil. necesari pt.participarea la concursul PELICAN din 2007 i-am economisit la concursul din vara si drept urmare acum intentionez sa-i inmultesc. Acesta este scopul pentu care voi participa la concurs si va invit sa ma urmati daca doriti sa ramaneti cu buzunarul plin, iar daca in buzunarul dvs. nu exista nici o letcaie atunci va invit al treilea in echipa Tite ca sa aveti buzunarul plin la sfirsitul concursului.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@ Andrei Vladeanu
Desi curiosii mor repede intreaba cine e al doilea membru al echipei "TITE"; si in al doilea rand la Darvari intotdeauna pestele e in baraj.trebuie doar sa-l gasesti.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

O fi si acolo dar parerea mea e ca pestele din Darvari e unul caruia ii place sa umble
daca n-ar fi fost asa, cum se face ca 2 pescari care n-au nici o treaba cu pescuitul de competitie desi tind spre performanta ambii, au reusit in nici 3 zile sa puna pe mal 90k ( si mi-e jena sa spun cat au scapat intrucat suna a lauda) in acelasi timp in care toate locurile bune erau ocupate de concurenti la Open? Peste e pestet tot, parerea mea. Tre sa-i dai de capat si sa-i ghicesti miezul.
La 4ever tot pestele s-a grupa in golful de la fundulea... nu era in baraj. vantul stie dece! Parerea mea.
Legio - Patria Nostra !

ioan sebastian

Mesaj de ioan sebastian »

bah!voi a-ti gresit sectiunea :x :D :D :D

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

krockodilu scrie:bah!voi a-ti gresit sectiunea :x :D :D :D
s-a rezolvat ... :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:@ Andrei Vladeanu
Desi curiosii mor repede intreaba cine e al doilea membru al echipei "TITE"; si in al doilea rand la Darvari intotdeauna pestele e in baraj.trebuie doar sa-l gasesti.
@zarguzon
1. nu ma intereseaza cine al doilea om al echipei tite. daca esti tu, consider ca v-ati anturat perfect: doi frustrati pe care ii fura lumea mereu pe la concursuri...
2. zici ca pestele e mereu in baraj la darvari? tu de unde ai aflat informatia asta, ca al open ai stat mai mult sa-i pazesti pe ceilalti concurenti sa nu te fure?!? disperatule...
3. n-am sa mai postez despre tine sau mai ales tite, pt. ca v-am facut destula reclama...
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”