ce credeti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dumitrache

ce credeti?

Mesaj de Dumitrache »

in cat timp credeti ca se deschid baltile in jurul bucurestiului cu aproximatie?

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ce credeti?

Mesaj de RazvanG »

Dumitrache scrie:in cat timp credeti ca se deschid baltile in jurul bucurestiului cu aproximatie?
Numai cand o vrea al de sus :wink:
daca ar fi dupa noi,nu ar ingheta niciodata :lol: :lol: :lol: :lol:
probabil o luna daca o tine tot asa
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gaby 11

Mesaj de gaby 11 »

Dupa 10 martie!

colega

Mesaj de colega »

Dumitrache scrie:in cat timp credeti ca se deschid baltile in jurul bucurestiului cu aproximatie?
I e r i ... :mrgreen:

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

gaby 11 scrie:Dupa 10 martie!

La cat de groasa e gheata , ma indoiesc ca se topeste in 2 saptamani . :roll:
Pescar de rând

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Eu zic ca pe la jumatea lu' aprilie, sezonul o sa fie-n toi. adica o sa se topeasca zapada si baltile vor fi deschise, nu stiu cum va fi cu interdictia de pescuit din cauza prohibitiei. E mai greu cu gheata, ca-i groasa rau, nici nu ma asteptam sa mai ninga asa :(.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

GClaudiu scrie:Eu zic ca pe la jumatea lu' aprilie, sezonul o sa fie-n toi. adica o sa se topeasca zapada si baltile vor fi deschise, nu stiu cum va fi cu interdictia de pescuit din cauza prohibitiei. E mai greu cu gheata, ca-i groasa rau, nici nu ma asteptam sa mai ninga asa :(.
gheata se topeste mult mai repede decat credeti, chiar daca este foarte groasa. daca va adia vantul, se va topi foarte repede. deja in acest sfarsit de saptamana se anunta peste 10 grade ziua. eu mizez pe sfarsitul lunii martie, intre 15 si 25 martie :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ce sa spun ???? Sunt atit de suparat pe vremea asta , incredibil ieri soare arzator si in acesta dimineata ninge da da ninge la Alexandria la 80 de km de buc .
Ieri am ascultat emisiunea de la radio cu George de la Greaca si raspunsul lui la intrebarea cu gheata a fost ca minim 1 luna se poate topii gheata fiindca pe mai toate baltile gheata este de 40-60 cm .
Cred ca cel mai bun raspuns este cel al lui Cristi Matei care pindeste balta incontinuu si din experienta anilor trecuti stie clar in ce perioada se va putea pescuii.
Cristi a scris 15-25 Martie sa dea cel de sus sa fie mai devreme dar nici eu nu cred ca se va putea asta . Ieri ma uitam la balta de linga mine Balta Lazar si este aceeasi gheata undeva la 40 cm grosime.Degeaba va fi soare lacurile sunt in vaii unde este mai frig decit la ses si automat gheata se topeste mai greu.
Oricum sa ne multumim ca nu am avut decit 1 luna de iarna si sa tragem sepranta ca vom merge la pescuit inainte de 15 martie .
Sunt curios care va fi prima postare cu balta dezghetata si pescari la lucru.
Anul trecut am inceput la undita intre trestie unde se dezghetase nu mai retin bine perioada dar erea la sfirsitul lui Martie.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Azi a nins si in Bucuresti, dimineata pe la 8:00 eram pe la Muncii, am plecat mai tarziu la scoala si ningea frumos, cand am coborat din tramvai imi inghetase inteligenta.
Am dat la zapada din fata portii de am facut febra musculara, cu masina n-am iesit de frica si din cauza la idioti...

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

se da drumul la balti peste o luna?ce spuneti:)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”