gor965 - moderator

Comunicate, anunturi si informatii.

Moderatori: Dan Mateianu, gor965

Avatar utilizator
mariuspescar
Mesaje: 149
Membru din: Joi Sep 03, 2009 20:31
Puncte: 0
Localitate: CONSTANTA

Re: gor965 - moderator

Mesaj de mariuspescar »

Se anunta lupte grele.
Felicitari si sa aveti "VIATA USOARA"

Hert
Mesaje: 219
Membru din: Sâm Apr 16, 2011 17:02
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: gor965 - moderator

Mesaj de Hert »

din punctul meu de vedere moderatorul trebuie sa (asa cum ii "dicteaza" si titlul, functia) modereze, medieze discutiile, sa aiba grija ca ele sa se inscrie in tiparul regulamentului forumului. nu trebuie sa fii specialist in pescuit pentru a fi moderator pe acest site. iti poti da seama usor cand lucrurile o iau pe o "turnura" nelalocul ei si atunci intervii in baza regulamentului.

o alta caracteristica a moderatorului este echidistanta: fara parti-prix-uri, interese si prietenii.

ei au drept "ustensile" de lucru avertismentul, bannarea sau anularea contului. noi, ca si forumisti, avem de partea noastra traficul - nu-mi convine ceva, nu mai intru pe site. azi eu, maine altul, poimaine altul si tot asa....traficul scade, publicitatea platita scade, forumul moare si de suferit au doar administratorii site-ului. noi vom gasi cu siguranta alt forum in care sa ne impartasim cunostintele, ideile sau sa ne "balacarim" cat ne tine gura - a se citi tastatura :D .

cam astea sunt asteptarile mele de la moderatorii acestui forum.

insa, in alta ordine de idei, daca cristi "si-a permis" :D sa-si mai dea cu parerea despre una-alta in ale pescuitului, eu l-am ascultat, analizat, am fost sau nu de acord cu el. Si asta nu pentru ca e moderator, ci pentru ca este PESCAR cu mult mai mare experienta decat mine si multi altii de pe aici care au impresia ca au inventat coada la pruna cand au realizat prima oara nodul fara nod. :D

de aceea, parerea mea este ca cei doi moderatori sa fie analizati cu doua "talere" diferite: unul pentru responsabilitatea de moderatori si altul pentru cea de pescari.

in concluzie, gor 965: iti urez succes in activitatea ta si eu, personal, astept si de la tine sa impartasesti din experienta ta de pescar.

Succes!
Bogdan Chiriac

Avatar utilizator
adinada
Mesaje: 140
Membru din: Mie Sep 07, 2011 16:09
Puncte: 0
Localitate: bucuresti
Contact:

Re: gor965 - moderator

Mesaj de adinada »

Succese maxime, gor965! :)
Ada Manascu
"Orice tinta e accesibila, cu conditia ca dorinta sa fie proportionala cu dificultatea tintei"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comunicate CRAPMANIA.RO”