Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc ,lucfish scrie:Ptr. Daan Șerban.Mulinetele precizate mai sus sunt identice cu Hakuyo TK 9000!!!
lucfish scrie:Ptr. Dan Șerban.Poți să recomanzi ce dorești, cui dorești!!!Eu ți-am răspuns politicos, iar tu ai început să ironizezi.Cei care mă cunosc, pot infirma sau confirma după caz cele spuse de mine.Rugămintea mea era să-mi dai un sfat, nu să ironizezi.Din păcate mai sunt și oameni ca tine!!!
lucfish scrie:Am avut MAVER 403, 3 tronsoane 13, 3,5 lb, f.f.f. mulțumit lansam cu plumb pierdut la distanțe de peste 135-140m în mod constant. Le-am folosit trei sezoane.Am trescut la MAVER GENESIS EXTREME!!!
lucfish scrie:Ptr. Dan Șerban, am spus că am lansat cu ansamblul menționat, nu că am pescuit.Dacă dorești, un nr.tel. și te contactez.Da am măsurat și pe câmp distanța aruncărilor.În 25-27 mai, Lukacs Claudiu organizează un concurs pe DORIPESCO și sunt înscrise 3 echipe din clubul tău.Eu particip și dacă participi și tu, voi demonstera în direct.Lansetele și mulinetele nu le mai am, le împrumut de la colegul căruia le-am vândut.Dacă voi lansa de 3 ori distanța precizată din n3 aruncări,te voi ruga să intri pe net și să-ți ceri scuze!!!