VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VAL vs RSC etc.

Mesaj de Vali Vesa »

RSC scrie: Da' chiria? Cum stai cu chiria? :D
Mica :oops: Dupa posibilitati, de... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Matei scrie:Val va fi banat temporar.
multumesc celor care inteleg sa posteze la subiect.
incerc sa fiu impartial ca moderator, dar unii cred ca am ceva personal de impartit. doar unii...
Ce faci draga ? Nu m-ai banat ? Am revazut astazi la sugestia unui prieten regulamentul vostru si ma doare mintea . ... Ceausescu daca traia era mandru de asa regulament . Traiasca prietenia intre popoare si noi nu rachetelor nucleare ....pace , pace , pace ..

RazvanG
Pescar de competitie

Re: VAL vs ...

Mesaj de RazvanG »

IT S SHOW TIME :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

claudiue

Mesaj de claudiue »

Val scrie:
incerc sa fiu impartial ca moderator, dar unii cred ca am ceva personal de impartit. doar unii...
Ce faci draga ? Nu m-ai banat ? Am revazut astazi la sugestia unui prieten regulamentul vostru si ma doare mintea . ... Ceausescu daca traia era mandru de asa regulament . Traiasca prietenia intre popoare si noi nu rachetelor nucleare ....pace , pace , pace ..
Acel regulament va fi valabil numai pt unele persoane...
Altele vor avea in continuare tratament preferential la jigniri si insulte.
Ca asa e in tenis :oops:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

claudiue scrie:
Val scrie:
@Claudiue

Am impresia ca faci referire la persoana mea in mai multe postari,este adevarat?
Cumva te-am jignit sau ti-am adus afronturi personale?
Sau esti doar un baiat caruia ii place foarte mult sa certe persoanele din jur?
Din pacate nu putem fi ca tine asa bine educati si bine crescuti,insa trebuie sa convietuim in aceasta comunitate destul de restransa a pescarilor de crap.
Te-as ruga foarte frumos pe viitor daca ai cumva sa-mi spui ceva sau sa imi aduci la cunostinta faptul ca ma certi,te rog sa o faci direct si nu voalat.Multumesc foarte frumos si o seara minunata.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

http://www.youtube.com/watch?v=gK40UlBn ... re=related

:lol: :lol: , as fi pus mai multi zambareti dar este tendentios
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

claudiue

Mesaj de claudiue »

@Claudiue

Am impresia ca faci referire la persoana mea in mai multe postari,este adevarat?
Cumva te-am jignit sau ti-am adus afronturi personale?
Sau esti doar un baiat caruia ii place foarte mult sa certe persoanele din jur?
Din pacate nu putem fi ca tine asa bine educati si bine crescuti,insa trebuie sa convietuim in aceasta comunitate destul de restransa a pescarilor de crap.
Te-as ruga foarte frumos pe viitor daca ai cumva sa-mi spui ceva sau sa imi aduci la cunostinta faptul ca ma certi,te rog sa o faci direct si nu voalat.Multumesc foarte frumos si o seara minunata
NU, nu faceam referire direct la tine :))
Nici voalat macar !

Faceam referire la tratatemtul preferential al multora!
Eu mi-am luat ban pe motiv de off-topic intr-un topic care o luase de mult pe aratura si toata lumea vb pe langa subiect! Sau am avut atat eu cat si altii postari sterse, modificate sau au existat postari pe care userii reali nu le-au scris niciodata?
Deci unde este corectitudinea aplicarii regulamentului ?

Intelegi acum ca m-am referit la modul general?

P.S. Se poate ca un timp sa nu iti pot raspunde la acest dialog interesant...stii tu...ban temporar ...etc!
P.S.2 Eu nu am jignit sau injurat niciodata din 2005 pana in prezent de cand am contul aici. Tu ai facut vreodata aceste lucruri interzise de regulamentul forumului? Ai fost banat vreodata? te intreb pt ca nu ti-am urmarit postarile si nu am inteles de ce ai vrut neaparat sa te disculpi.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

claudiue scrie:Faceam referire la tratatemtul preferential al multora!
Eu mi-am luat ban pe motiv de off-topic intr-un topic care o luase de mult pe aratura si toata lumea vb pe langa subiect! Sau am avut atat eu cat si altii postari sterse, modificate sau au existat postari pe care userii reali nu le-au scris niciodata?
Deci unde este corectitudinea aplicarii regulamentului ?

Intelegi acum ca m-am referit la modul general?
Nu-ti mai bate capul - citeste ceea ce consideri interesant si ignora restul. Cazul nu este singular: mai toate siteurile de pescuit din Rou procedeaza asa (sters, modificat, adaugat, provocat) din varii motive: imagine, trafic, interese de grup, personale, rautate :mrgreen: , invidie, etc. Si eu am 3 sau 4 mesaje pe care nu le-a scris in viata mea, dar crezi ca daca o sa fac "gat" o sa se rezolve ceva sau o sa-mi dea mie dreptate? :?:
La drept vorbind, de la un site care se vrea a da ora zero in pescuitul mioritic al crapului, asteptarile sunt mult mai mari decat decat aceste inconveniente care, speram ca sunt trecatoare... ca de altfel si emisiunea "vodca de dupa ora 5" :D , prezentata intr-un limbaj/atitudine "nepotrivita" si moderata, binenteles...preferential...dar sa speram ca tot si toate au un inceput si-un sfarsit si ca o sa se confirme regula si de data asta: nimic nu dureaza o vesnicie...in afara de pescuit :D
"Keep it simple!"

claudiue

Mesaj de claudiue »

@RSC
Am sa iti urmez sfatul si am sa ignor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”