Popescu Stefan scrie:Genes,
Lăudabilă inițiativa, dar și inutilă în același timp. Ca să nu crezi că am ceva cu tine sau cu oricare alt pescar de crap din România, o să-ți dau câteva sfaturi, după care (ca să nu crezi că îți vând brașoave) consultă-te cu un avocat și dacă nu este adevărat, vin și eu la Buzău.
1. Mai întâi, pescuitul la crap nu este ramură sportivă, ci doar probă sportivă a ramurii de sport pescuit sportiv. Aceasta este înregistrată la ANTS odată cu documentele federației. Poți să te convingi intrând pe web site-ul federației și citind statutul.
2. Aceeași manevră pe care Vlădeanu încearcă să v-o bage în cap, au încercat-o cei de la Liga de Spinning, iar ANTS le-a respins cererea. O are și Vlădeanu și dacă i-o ceri, sigur o să ți-o dea. Dacă vrea.![]()
3. Cluburile pe care tu le inviți la dialog, nu au înscrise în statut că activează pe ramura de sport - pescuit la crap - ci pescuit sportiv. Tu nu ai de unde să știi, deoarece clubul tău nu are CIS, deși v-am sfătuit să vă depuneți actele pentru înregistrare în Registrul sportiv. Dl. Fătulescu - președintele „clubului” - îți poate comfima. Vezi că prietenul tău Gabi Sandu a făcut deja adunarea generală pentru a se constitui ca structură sportivă și pentru a introduce printre membri și asociația Prieteni Pescari de care povesteam că iar fi dat o sumă consistentă de bani în urmă cu ceva timp.
PS Nu te mai lua după Vlădeanu. Te învață numai prosti!
VAD CA TOT NU TE FACI BINE DE CATA CARNE PAPI DE PE URMA LA PESCARI
BAH NENE MAI DUTE BAH BAIATULE LA BALAMUC SI MAI SCUTESTENE DE ABERATIILE TALE,CHIAR NU VEZI CA ABSOLUT NIMENI NU TE IA IN SEAMA SI SE PISHA PE ABSOLUT TOATE VORBELE TALE?
ESTI TEMBEL RAU DE TOT,DEZAXATULE MENTAL.TE-AI COCOSAT DE ATATA LABA ? AI FACUT CARCE?I