cel mai tare magazin

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Scrie răspuns
tite
Puncte: 0

cel mai tare magazin

Mesaj de tite »

Este parerea mea stimabile domn,sau nu poti sa ai o parere personala?????

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumim ptr parerea personala dar nu avem nevoie de reclama la modul asta fortat ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Parerile personale despre pescuit sunt bine venite.

Reclama se plateste, chiar daca e una din asta fortata. Daca doresti sa faci reclama magazinului respectiv esti invitatul nostru in Calea Crangasi nr 21, acum pe perioada de iarna avem preturi promotionale la bannere.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Si aici ai aparut ba Tite ? Ai stricat forumul de pe crap.ro(scuze pentru pomenirea numelui, stiu ca nu prea este digerat de administrator :D ), acum ai aparut si aici ?
Pupincurist mai mare ca tine nu am vazut ! Ii pupi pe toti(toate magazinele) in popou ca sa-ti dea ceva de pomana ? Esti jalnic...mai bine te-ar bana sa nu te mai milogesti pe aici...

Reginul Sexului

Mesaj de Reginul Sexului »

chirica scrie:Si aici ai aparut ba Tite ? Ai stricat forumul de pe crap.ro(scuze pentru pomenirea numelui, stiu ca nu prea este digerat de administrator :D ), acum ai aparut si aici ?
Pupincurist mai mare ca tine nu am vazut ! Ii pupi pe toti(toate magazinele) in popou ca sa-ti dea ceva de pomana ? Esti jalnic...mai bine te-ar bana sa nu te mai milogesti pe aici...
Puteti sa-l banati,dar daca e baiat destept(ceea ce nu cred) intra prin proxi si isi face de cap :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”