Ce mai trebuie

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ce mai trebuie

Mesaj de Genes Florin »

se poate prinde si cu malai legat cu ou, depinde unde dai sai in ce perioada.
pe acest subiect se poate dezvolta la fara de sfarsit....
fiecar da cu ce vrea si in ce are incredere.
daca SNZ a vandut peste 15 t, s-a prins peste?????
Balta Puiesti

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

:lol: :lol: cand unchiul meu pescuia in maramures pe lacul firiza cu mamaliga pe arcul naditor si la carlig punea pufuleti dinaia galbeni (pufi) cu aroma de miere,prindea platici de 5-7 kg,va imaginati ce peste era ala pt mine,eu avand 10 ani.atunci era buna si mamaliga facuta acasa,acum nu mai e bun nimic atactantul ala nu e bun,faina aia de peste nu e buna ca nu e predigerata,bilele ale nu sunt bune ca nu au valoare proteica....etc.asi vrea sa vad cum o sa fie pescuitul peste 10 ani :mrgreen: :mrgreen:
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

mihasca_doru scrie: ...asi vrea sa vad cum o sa fie pescuitul peste 10 ani :mrgreen: :mrgreen:
corect... ATOMIC ! :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

Vladut Mateianu scrie:
PS O galeata de mix Solar 10 kg (sau SBS) costa la reft undeva in jur de 300 lei. Pretul de vanzare de la Solar catre distribuitorii din europa (si nu numai) este undeva in jur de 160 lei /galeata. Daca scadem si profitul producatorului (Sbs sau Solar) ajungem la un cost de productie de maximum 100 lei/10 kg. Sau 10 lei kg ! :wink:
Daca cineva imi da o reteta de mix fara ingrediente de volum care sa se incadreze in acesti bani, il invit sa-mi devina asociat la Senzor... :D
Cel mai important, din aceasta observatie, este profitul comerciantului, de aproape 100%. La noi se numeste "imbogatire peste noapte", asa cum este caracterizat intregul segment al comertului.
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”