Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Acestea ar fi mulinete de "top"(500euro), insa dintr-o categorie mai accesibila de pret,200euro (dupa parerea mea) ar fi:gabi scrie:1.Shimano MGS
2.Daiwa Basia
Pai si cand lansezi nodul dintre cele doua fire unde va fi ?ionescu marian m scrie:nu...................trei spire pe tambur ,treci firul prin inele si apoi il tai de la mufarea segmentelor lanseteipapyllon scrie:din ce am vazut acolo, inaintasul textil nu se pune dublul lungimi lansetei![]()
???
pycostef scrie:Pai si cand lansezi nodul dintre cele doua fire unde va fi ?ionescu marian m scrie:nu...................trei spire pe tambur ,treci firul prin inele si apoi il tai de la mufarea segmentelor lanseteipapyllon scrie:din ce am vazut acolo, inaintasul textil nu se pune dublul lungimi lansetei![]()
???
Nodul trebuie sa fie la baza tamburului si spirele sa plece spre galet, exact ca in ultima poza din materialul mai sus prezentat.petre iulian scrie:trebuie sa nu fie nici o spira peste nod asta-i ideea
petre iulian scrie:trebuie sa nu fie nici o spira peste nod asta-i ideea
Esti parat?Madalin 88 scrie:chiar asa dintre mulinete astea ca ptr pescarii de rand care ar fii un model bun de casting ..
Gabi cam ar avea dreptate ,dar este si o chestie de preferinte .gabi scrie:1.Shimano MGS
2.Daiwa Basia