Ce lansete sa aleg ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nicuB
Puncte: 0

Re: Ce lansete sa aleg ?

Mesaj de nicuB »

[/quote]Nu scapatul pestilor e "problema" betelor rigide ci lipsa senzatiilor in drill ! Ma rog, senzatii legate de tensionarea si curbarea lansetei, ptr. ca altfel, senzatii poti obtine si cu o lanseta rigida si fir de 0.10 ! 8) Cat timp nu te alearga nimeni, poti sa dai la peste si cu sina de cale ferata...daca ai frana slabita si firul mai elastic, nu scapi nici un peste ! :D[/quote]

corect! cand am inceput sa pescuiesc la crap mi-am luat niste lansete hakuyo de 3.5lb, foarte tari. pescuiam pe o balta unde media capturilor era in jur de 2 kile. n-am scapat nicun peste din cauza lansetei.
chiar daca intre timp am trecut la Century, pastrez lansetele hakuyo pt pescuitul pe Bega, Timis sau Dunare. consider ca in gama lor de pret lansetele hakuyo nu au rival.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Danio scrie:
Dan Mitranescu scrie: MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D
Adica sa ajungi la "clubul" din mijlocul lacului sau de pe malul opus unde se afla "pestoaica"...corect?!?!

Dar ce te faci cand ajungi aproape de "pat" si "instrumentul" nu mai este la fel de performant...si scapi "pestoaica"...???... :lol: :lol: :lol: Ramai cu "instrumentul" "prea rigid" in mana... :lol: :lol: :lol:
Ajungi si la clubul din mijlocul lacului si nici nu ai sa vezi pestoaice sa se sperie de lanseta tare . :D
Ca mai scapi cate una ... asta este ... , dar cu lanseta moale , in drill , uiti de ce te-ai dus la "pescuit" ... si tu ... si mai ales crapoaicele ! :D

P.S. Pestoaicele nu se scapa datorita lansetei tari sau moi , se scapa in functie de cum au fost intepate ! :wink: :D

Danio

Mesaj de Danio »

Dan Mitranescu scrie:
Danio scrie:
Dan Mitranescu scrie: MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D
Adica sa ajungi la "clubul" din mijlocul lacului sau de pe malul opus unde se afla "pestoaica"...corect?!?!

Dar ce te faci cand ajungi aproape de "pat" si "instrumentul" nu mai este la fel de performant...si scapi "pestoaica"...???... :lol: :lol: :lol: Ramai cu "instrumentul" "prea rigid" in mana... :lol: :lol: :lol:
Ajungi si la clubul din mijlocul lacului si nici nu ai sa vezi pestoaice sa se sperie de lanseta tare . :D
Ca mai scapi cate una ... asta este ... , dar cu lanseta moale , in drill , uiti de ce te-ai dus la "pescuit" ... si tu ... si mai ales crapoaicele ! :D

P.S. Pestoaicele nu se scapa datorita lansetei tari sau moi , se scapa in functie de cum au fost intepate ! :wink: :D
:lol: :lol: :lol:

Croco

Mesaj de Croco »

Ce parere aveti despre un rod pod de la Prologic : Tri Sky Pod de la big fish cu 465 lei ?

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Asta nu e buna pt tine? :roll: :mrgreen:
Fişiere ataşate
mtx2.JPG
mtx2.JPG (99.71 KiB) Vizualizat de 1620 ori
Imagine

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Tri-sky e ptr mulinete mici,buzz bar ul are doar 50 cm ,deci nu iti incap 4 mulinete big pit

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”