Intalnire "Momentul 0"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

tibi_m
Puncte: 0

Intalnire "Momentul 0"

Mesaj de tibi_m »

Intalnire preliminara in vederea constituirii unei structuri comune in pescuitul la crap.
Sambata 17-03-2012 ora 14:00 la Tancabesti

Sunt invitati sa participe reprezentantii tuturor cluburilor de pescuit la crap din tara, constituite sau in curs de constituire.
Ordinea de zi:
Informare asupra demersurilor juridice necesare constituirii
Propuneri pentru formarea unui comitet de initiativa ce ar urma sa definitiveze demersurile, cu desemnarea exacta a atributilor.
Stabilirea unei formule de reprezentativitate si de drept de vot.
Schitarea unui buget necesar actiunilor de constituire.

Intreaga intalnire va fi inregistrata si difuzata in rezumat la radio Renegade pentru o trasparenta maxima
Toti reprezentanti vor putea sa-si expuna punctele de vedere, prin alocarea unor timpi de interventie egali.

Va rog sa va manifestati intentia de participare in acest topic. Pentru eventuale comentarii si discutii la aceasta tema propun deschiderea unui topic separat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Intalnire "Momentul 0"

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine face convocarea ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Vladut Mateianu scrie:Cine face convocarea ?
Nu o face cineva anume. Data si locul a reiesit in urma discutilor intre mai multi pescari implicati in idee.
Eu am facut doar postarea, si o sa ma ocup de partea tehnica.( sonorizare inregistrare etc.)
Nu exista un organizator unic. E o actiune de grup in care fiecare poate sa intervina cu idei si propuneri noi.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

O astfel de convocare se face un pic altfel . In speta ,

avind in vedere ............... se prezinta starea de fapt
tinind cont de ............se prezinta motivatia si variantele
si avind ca obiectiv final .........se prezinta noutatea si targetul final ..

DPMDV - constituirea unei structuri comune ( indefinita ..) a pescuitului la crap , nu este motivationala decit ca o agapa comuna , finalizat printr-un mic si un spritz .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si sa iti mai spun ceva .... te-a promovat Baricada carp ...te-au recomandat cam agresiv , dar uite ca a prins ceva public !
Vad ca ce anunti tu aici pe crapmania nu anunti si pe Baricada ! Momentul zero , locatie , samd ... de ce nu o faci publica tuturor celor care la o adica pun botul ? Repet , un mic si o bere ....
Ce sa iti spun eu ?
Prefer sa ii spun NU lui Tatae care mi-a sugerat sa vin lunea ce vine la tine in studio cu el de mina . De ce ?
Pentru ca faci praf jurnalismul . Iar tu ai spus ca eu nu pot veni la tine , pentru ca te-am jignit ....eu te jignesc la fel de rece si peste 1 luna si peste 10 luni ....problema e la tine !
Dar vorbe de astea mari cum iti place tie sa le spui si sa le auzi ..a jignit intreaga comunitate crapista ..si pina nu IMI cere scuze nu va intra pe post si nici nu are drept sa intrebe .... astea sunt atitudini de pifan in fenomen . Poate te superi ... dar iarasi repet , asta e realitatea ! Tu esti neica nimeni , dar vrei sa faci o emisiune si iti doresti nespus sa pricepi atit cit poti ce se intimpla ...
Zgarii si tu cu ceva gheare necrescute pe ici pe colo poate dai de ceva miere . Ti-ai ales cam prost ursii !!! :lol: :lol: Si mai astepti si ceva scuze de la ei , ca te-au speriat cind scotoceai stupul ..

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si ca sa termin cu tine si sa intelegi tot ce cred eu despre tine , iti mai spun , am multa vreme petrecuta in fenomenul TV , am si difuzat vreo 20 emisiuni cind tu faceai Radio la colegi . Tot TVR .
Tibi dragul meu , nu pot veni la tine in emisiune ca o favoare din partea ta !!! Pentru ca , vrei nu vrei , tu inca esti un nimeni in pescuitul crapului ...si fata de toti invitatii ar trebui sa ai minimul respect al lucrului deja facut . Nu te-am vazut facind treaba asta !
Tu ai opinii , ai orgolii , ai ceva mereu de zis , ai proiecte personale despre care nu te-ai consultat cu nimeni , traiesti o copilarie frumoasa a omului de presa care la o adica poate misca muntii . Vreau sa iti zic ca Balaurul ... din filme , saracul meu prieten Emil Hossu , trecut prea devreme la D-zeu , juca un ROL de film .
Nu exista balauri de presa in pescuitul de astazi . De asta iti spun , nu te erija in ceva ce nici nu poti gestiona ! Ramai fidel crezului , dar la un nivel mai subtire , de nisha .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

pe principiul hai sa facem ceva si cand cineva face .... de ce face ala?

Radu Badica prezent din partea Speed Fishing Club - asociatie de pescari cu acte in regula sau Carp United club cu acte in formare.

Frumos ar fi sa nu mai comentatzi ca idiotzii si sa venitzi daca va intereseaza daca nu ne-am cam saturat de cei care doar comenteaza.

Genes daca vii interzis sa te apropii de vreo sticla cu mai mult de zero grade :P

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Interesant demers, dar sortit din start eșecului. Pentru distinsul realizator al unei emisiuni de profil, îi aduc aminte că mai există două asemenea structuri: Asociația Pescarilor de Crap din România și Asociația Liga Română de Crap. Asta ar fi a treia.
De ce este sortit eșecului acest demers? Pentru că este făcut de niște binevoitori, care habar nu au cu ce se mănâncă așa ceva. Să fiu mai explicit. De obicei, când ai de gând să faci așa ceva, trebuie să știi ce dorești. În acest sens, grupul de inițiativă trebuie să se hotărască ce tip de structură se dorește a se înființa. O federație de pescuit sportiv la crap sau tot o asociație de genul de mai sus. Pentru a putea avea un subiect, organizatorii (ca să nu riște să facă ce zice Val Pangică, adică o bere și ceva mititei), trebuie să vină cu ceva palpabil, adică un proiect de statut, o strategie, etc.
Dacă se dorește o federație de pescuit la crap, aceasta nu se poate înființa, întrucât pescuitul la crap nu este ramură sportivă, ci o probă a pescuitului sportiv, iar federațiile sportive se înființează doar pe ramuri sportive, nu pe probe sportive. Când dorești să soliciți constituirea unei noi ramuri sportive, conform Regulamentului de aplicare a legii 69/2000, trebuie să depui la dosar statutul federației internaționale de specialitate. Ori pescuitul sportiv la crap apare ca probă în statutul FIPS-Ed. Așa că ideea unei federații de crap este exclusă. Mai mult, există FRPS, care s-a constituit ca federație sportivă și care a înregistrat la OSIM dreptul de proprietate intelectuală pe toate probele sportive de pescuit, inclusiv pescuitul la crap.
Dacă se dorește o asociație de cluburi, atenție mare, că toate cluburile care sunt constituite nu are niciunul ca scop (înscris în actele constitutive) pescuitul la crap, ci pescuitul sportiv. Un sfat pentru cei care se visează președinți de cluburi. Înainte să le constituiți, nu ar strica să analizați cu atenție ce înseamnă în fapt un club sportiv. A-l constitui este cel mai ușor lucru. Greul vine după ce intră în atribuții și îți dai seama cât de adânc trebuie să bagi mâna în buzunar că să poți să-l ții pe linia de plutire. Dacă mizați pe banii încasați de la membri sau sportivii legitimați, vă recomand să abandonați această pistă. Cei care participă la competiții de ani de zile, pot confirma că dacă adunau banii cheltuiți pentru a-și satisface această pasiune, puteau demult să aibă case, mașini sau alte acareturi. Greșesc cu ceva? Dacă da, puteți să argumentați.
Doresc mesenilor poftă bună!

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Popescu Stefan scrie:Interesant demers, dar sortit din start eșecului. Pentru distinsul realizator al unei emisiuni de profil, îi aduc aminte că mai există două asemenea structuri: Asociația Pescarilor de Crap din România și Asociația Liga Română de Crap. Asta ar fi a treia.
De ce este sortit eșecului acest demers? Pentru că este făcut de niște binevoitori, care habar nu au cu ce se mănâncă așa ceva. Să fiu mai explicit. De obicei, când ai de gând să faci așa ceva, trebuie să știi ce dorești. În acest sens, grupul de inițiativă trebuie să se hotărască ce tip de structură se dorește a se înființa. O federație de pescuit sportiv la crap sau tot o asociație de genul de mai sus. Pentru a putea avea un subiect, organizatorii (ca să nu riște să facă ce zice Val Pangică, adică o bere și ceva mititei), trebuie să vină cu ceva palpabil, adică un proiect de statut, o strategie, etc.
Dacă se dorește o federație de pescuit la crap, aceasta nu se poate înființa, întrucât pescuitul la crap nu este ramură sportivă, ci o probă a pescuitului sportiv, iar federațiile sportive se înființează doar pe ramuri sportive, nu pe probe sportive. Când dorești să soliciți constituirea unei noi ramuri sportive, conform Regulamentului de aplicare a legii 69/2000, trebuie să depui la dosar statutul federației internaționale de specialitate. Ori pescuitul sportiv la crap apare ca probă în statutul FIPS-Ed. Așa că ideea unei federații de crap este exclusă. Mai mult, există FRPS, care s-a constituit ca federație sportivă și care a înregistrat la OSIM dreptul de proprietate intelectuală pe toate probele sportive de pescuit, inclusiv pescuitul la crap.
Dacă se dorește o asociație de cluburi, atenție mare, că toate cluburile care sunt constituite nu are niciunul ca scop (înscris în actele constitutive) pescuitul la crap, ci pescuitul sportiv. Un sfat pentru cei care se visează președinți de cluburi. Înainte să le constituiți, nu ar strica să analizați cu atenție ce înseamnă în fapt un club sportiv. A-l constitui este cel mai ușor lucru. Greul vine după ce intră în atribuții și îți dai seama cât de adânc trebuie să bagi mâna în buzunar că să poți să-l ții pe linia de plutire. Dacă mizați pe banii încasați de la membri sau sportivii legitimați, vă recomand să abandonați această pistă. Cei care participă la competiții de ani de zile, pot confirma că dacă adunau banii cheltuiți pentru a-și satisface această pasiune, puteau demult să aibă case, mașini sau alte acareturi. Greșesc cu ceva? Dacă da, puteți să argumentați.
Doresc mesenilor poftă bună!
Un proverb romanesc spune ca "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Este un motiv in plus ca sa ramanem indiferenti la faptul ca FRPS nu are CIS, deci, aceasta asa numita "federatie" exista doar pe hartie si in mintea dumitale bolnava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Fara alcool radule :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”