rod pod tracker

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: rod pod tracker

Mesaj de zfcristian »

paulp45 scrie:mi se pare o aroganta maxima ca tu sa oferi 100 pt. ceva nou care a costat 350. cumva esti vre-un bisnitar d'ala care revinde produsele? ce te strofoci atata la rod pod-ul asta. dute si cauta la 100ron
Ce-ti mai merge mintea !!!! :mrgreen:
Poti verifica daca eu sunt bisnitar sau nu daca stii unde sa cauti dar cred ca nu e cazul . :mrgreen:

paulp45

Mesaj de paulp45 »

stai calm ca ti-am citit cateva din mesajele tale. corect, nu esti bisnitar dar esti plin de tine. te rog sa nu te mai bagi in posturile mele ca nu am timp ca tine sa stau non stop online. iti urez un an cu multe fire intinse si poate ne vom vedea vreodata sa-ti expic eu ce poti lua cu 105 ron :wink:
Ultima oară modificat Joi Mar 08, 2012 12:54 de către paulp45, modificat 1 dată în total.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

paulp45 scrie:stai calm ca ti-am vizionat mesajele. corect nu sti bisnitar dar esti plin de tine. te rog sa nu te mai bagi in posturile mele ca nu am timp ca tine sa stau non stop online. iti urez un an cu multe fire intinse si poate ne vom vedea vreodata sa-ti expic eu ce poti lua cu 105 ron :wink:
Si tu sa ai parte de fire intinse ,de sugestii privind cheltuirea banilor nu am nevoie !
Ps : Spor la vanzare!

paulp45

Mesaj de paulp45 »

valabil. 270 ron. are o singura iesire

butuc_alexandru

Mesaj de butuc_alexandru »

paulp45 scrie:vand rod pod tracker pentru lansete de 3.90.distanta intre posturi e de 23 cm. destul pentru mulinete mari de crap. rod pod-ul a fost scos o singura partida de 36 ore.
Fara suparare dar .... daca tot vreti sa vindeti acest produs dati mai multe detalii ( ce model? de la ce firma ? ca tracker.... " e mai multe", pe cate picioare este 3 sau 4 ? eventual si ceva poze...) si in felul asta poate nu o sa mai aveti oferte de genul 101,102 lei.
Si acum ca sa fiu in topic cu celilalti useri ... fac o oferata de nerefuzat: 110 Lei :D :D :D
( nu am nevoie de rod-pod dar poate poate se leaga ceva de-o combinatie :mrgreen: )

paulp45

Mesaj de paulp45 »

buna ziua. domnule Alexandru este identic cu cel pe care l-ati avut dumneavostra la vanzare. rod pod prowess tracker, 4 posturi, 3 picioare(stabililate foarte buna), distanta intre buzbari este de 23 cm (mulinetele nu stau inghesuite). o sa revin cu poze reale.

Rod Pod de aluminiu, telescopic, pliabil, rod pod-ul Prowess Tracker poate acomoda 4 lansete de lungime 3,90m

* Dimensiuni : 130cmx50cm
* Dimensiuni pliat: 75cmx17cm
* Distanta intre posturi - 23cm
* Distanta intre buzzbar-uri - 146cm
* Greutate : 2,7kg
* Inclinatie: 80 grade
* Amplitudine rotatie: 360 grade
* Husa pentru transport
Fişiere ataşate
poza rod pod
poza rod pod
rod_pod_tracker.jpg (17.46 KiB) Vizualizat de 692 ori

butuc_alexandru

Mesaj de butuc_alexandru »

Este mult mai bine acum si o sa vedeti ca acum lumea o sa perceapa vanzarea cu alti ochi iar ofertele de cumpararare or sa vina incet incet

Si ca sa ajut un pic vanzarea recomand cu incredere pt un rod-pod mediu la bani putini. Merge perfect atat pentru lansete de 3,60 cat si pentru lansete de 3,90 echipate cu mulinete mari gen BBLC.

Spor la vanzare si fire intinse in anul ce vine.

paulp45

Mesaj de paulp45 »

valabil. 270 RON. are o singura iesire.

paulp45

Mesaj de paulp45 »

paulp45 scrie:valabil. 270 RON. are o singura iesire.
valabil

tugulea85

Mesaj de tugulea85 »

sunt interesat...dar astept cerintele de mai sus :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”