Shimano Forcemaster 3,9 3lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adrian apetrea
Puncte: 0

Shimano Forcemaster 3,9 3lbs

Mesaj de adrian apetrea »

buna tuturor as dori daca se poate ceva detalii despre aceste bete din partea celor ce au si nu numai deoarece as dori sa-mi achizitionez un set pentru sezonul urmator.multumesc
LIFE IS FISHING!
Imagine

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Deci tu habar nu ai ce si cum despre betele cu pricina, dar in schimb vrei sa iti cumperi un set ...! Wow ! Mor de curiozitate sa inteleg de ce vrei sa-ti iei niste lucruri despre care nu sti nimic.

Si masina mea se numeste Roadmaster, dar macar am cumparato pt ca consuma multa benzina. Deci cat de cat stiam ceva despre ea.

Moose

P.S. Daca vrei pareri bazate despre bete fa ce-oi face si intreaba-l pe Vlad Pavlovici. Fac pariu pe masina mea ca nu vei gasi pareri mai argumentata si mai documentata decat ale lui Vlad. Apoi poti trage conluzia singur daca iti mai ieibetele sau nu.
APCR Canadian Branch

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici te contrazic Niki, eu consider ca daca vrei sa-ti dai cu parerea despre o lanseta ,trebuie neaparat sa fi pescuit cu ea mai intai macar o zi. Ca la masini. Vlad Pavlovici stie ptr ca citeste mult despre lansete, dar cred ca mult mai multe detalii ti-ar putea da cineva care a pescuit cu betele respective.
Chiar daca nu-i de talia lui pavlovici ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Vladut,

am raspuns la topic pt ca nu intelegeam de ce omul vrea sa isi ia un lucru (scump) despre care nu are nici cea mai vaga idee de ce si cum. Doar pt ca se numeste pompos Forcemaster ?
Apoi vazand ca nu-i raspnde NIMENI m-am gandit sa-i dau o sugestie si anume sa puna intrebarea cuiva de la care ar avea cu siguranta un raspuns (si competent).
Am mai argumentat si in alt topic ca nu fac reclama unuia sau altuia. Nu ma intereseaza ca cineva tine cu Steaua sau cu Dinamo, ci faptul ca acel cineva este bazat pe felia lui si nu cred ca gresesc cand afirm asta.
Normal ca nu l-as intreba pe Vlad Pavlovici cum sa iau peste o tona de crap in 4 zile. Dar cu siguranta ca l-as intreba orice legat de scule de pescuit crap si mai mult decat atat as fi si atent la ce spune.

Stima

Moose
APCR Canadian Branch

adrian apetrea

Moose,
intr-adevar despre forcemaster nu stiu prea multe dar vroiam sa aud parerea celor care au asa ceva.nu am dat cu asa ceva dar am citit ce spun cei care o fabrica,si mi-a placut ceea ce am citit.cineva care a pescuit cu asa ceva ma poate lamuri mai bine ce si cum.intelegi?deci nu crede ca eu deja mi-am comandat un set.vreau sa aflu mai multe despre ele in vederea achizitionarii eventuale a unui set.cit despre vlad multumesc nu m-am gindit sa-l intreb personal dar totusi am lasat o intrebare si pe siteul lor
merci,respect
LIFE IS FISHING!
Imagine

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Adrian,

intrebarea adresata pescarilor as fi pus-o si eu si cred ca oricine ar face la fel. Sugestia mea era ca tu sa-ti iei ceva despre care sti cat de cat lucruri. Este absurd sa cheltui bani pe o reclama facuta cu mult profesionalism. Citeste reclama de la Century FMJ si ai sa dai pe spate despre ce se spune acolo. Ai sa vrei s-o iei cu siguranta.
Daca tot esti pe forumul APCR si esti hotarat sa-ti iei ceva de top, iti recomand sa te duci la magazin la Senzori si sa te joci cu toate lansetele pe care ei le au in dotare. Si vei avea despre fiecare informatii live, pe viu.
Poza pe net e una si realitatea este alta.
Oricum sper ca nu te-ai suparat pe mine ca te-am apostrofat. Eu sunt un om mai direct si stiu ca de multe ori asta deranjeaza.

Oricum te apreciez pt faptul ca vrei sa iti cumperi lucruri de top si nu imitatii.

Stima

Moose
APCR Canadian Branch

adrian apetrea

moose,
sa stii ca din contra nu m-am suparat ci m-am bucurat sa aud si parerea ta.eu nu stiu asa multe ca voi despre scule,nade,pescuit la crap in general si de aceea cind vreunul dintre voi ma ajuta cu o idee un sfat ceva il iau ca pe un ajutor.multumesc oricum pentru interventia ta.
ps( am cerut si sfatul lui vlad asa cum mi-ai sugerat)
LIFE IS FISHING!
Imagine

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

intrebarile despre cum v-i se pare lanseta cutare, m-i se par cat se poate de stupide: pt ca ori se intraba de cine shtie ce ozn ori de nu-s ce ieftineala..si atunci cin ce sa raspunda....ce? ca daca e ozn nu o are nimeni, iar daca e de kakao iarasi nu spune nimeni, ca doar nu si-o face omul antireclama la propriile lansete ( poate intentioneaza sa le vanda).
acum ca sa raspund si eu la subiect...din modesta mea experienta pot spune ca daca vrei sa nu iei teapa cu o lanseta cumperi century sau harrison. pt ca asha e!!! ( daca cumperi fmj doar pt ca ai citit reclama si nu ai fizicul lui tatae e treaba ta)
daca esti interesat de altceva atunci nu poti gresi prea tare cu nici una din lansetele top of the range de la oricare din firmele de top..nash, greys, shimano daiwa etc ( asta daca ai banu si furi curent la capitolul scule de pescuit).
daca esti rupt in popou si te bati cu nevasta pt un set de lansete atunci vezi cine face bete cu garantie pe viata ( greys, chub nash) arunca o privire si investeste.
si inca ceva..daca la alte chestii din pescuit (fire, mulinete, alarme) te poti arunca dupa o poza de pe net la lansete NICIODATA !
ar fi mult mai usor sa spui si ce bani vrei sa spargi ca poate primesti mai multe opinii.
ps
moose daca-l intrebi pe pavlovici o sa-ti spuna ca pe lume sunt 2 marci de lansete, si eu nu sunt deloc de acord cu asta...(vezi daiwa infinity)

Florin Pop

Re: Shimano Forcemaster 3,9 3lbs

Mesaj de Florin Pop »

adrian apetrea scrie:buna tuturor as dori daca se poate ceva detalii despre aceste bete din partea celor ce au si nu numai deoarece as dori sa-mi achizitionez un set pentru sezonul urmator.multumesc
Salut , Forcemaster-ul Specimen , ce pot sa-ti spun despre el este ca este o lanseta din clasa medie a celor de la Shimano , construita din carbon XT30 (asta ti-o spun tinand seama ca betele de varf sunt facute din XT300) , un bat care are in constitutie cristale fine de carbon (fine crystal carbon ) , ceea ce face ca structura carbonului sa fie mai densa , mai durabila si mai elastica ca si carbonul obisnuit !

Parerea mea este ca daca poti sa mai pui niste banuti si sa-ti achizitionezi Beastmaster Specimen-ul :idea:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

crezi ca apetre o sa fie multumit cu traducerea??? o sa te intrebe cum se comporta in drill si la aruncare.....
ps
tare mai era bine pe forumul asta....odata..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”