nu e asa.claudiue scrie:Cati utilizatori unici sunt zilnic? fara sa stiu suma, pot afirma ca sunt sigur ca minim 75% ( trei sferturi) au intrat pe acel topic...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu e asa.claudiue scrie:Cati utilizatori unici sunt zilnic? fara sa stiu suma, pot afirma ca sunt sigur ca minim 75% ( trei sferturi) au intrat pe acel topic...
Ei bine, nu stim nimic.Singurii care stiu sunt administarorii site-ului.Ei sunt singurii care pot face publice detaliile legate de vizite si vizitatori.Nu cred c-o vor face asa ca discutam discutii.claudiue scrie:Stim cu totii ca nu este asa...cel putin in acest caz!
Am impresia ca nu ati vazut niciodata pagina unui sit monitorizat de Trafic.ro ! Aveti in josul fiecarei pagini un baner mic al Trafic.ro Intrati acolo si urmariti orice statistica !Albert scrie:Ei bine, nu stim nimic.Singurii care stiu sunt administarorii site-ului.Ei sunt singurii care pot face publice detaliile legate de vizite si vizitatori.Nu cred c-o vor face asa ca discutam discutii.claudiue scrie:Stim cu totii ca nu este asa...cel putin in acest caz!
este prima luna in care crapmania.ro pierde suprematia din acest punct de vedere.Vladut Mateianu scrie:Aproape 1.300.000 de accesari pe luna ptr Crapmania.ro, pe locul 2 dupa Rapitori.ro (1.450.000) .....
asadar, inseamna ca cei ce se ocupa de bunul mers si mentinerea in top a forumului (administratorii&moderatorii) trebuie sa incurajeze discutiile tehnice, tactice, articolele, etc... si sa descurajeze scandalul, nu?andrei vladeanu scrie: ...
inca o data, nu scandalul aduce trafic. cel putin pe site-urile de pescuit si - mai precis - de crap.
ci informatia si contentul.