Intalnire "Momentul 0"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Intalnire "Momentul 0"

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca nu ai inteles tu. In lumea noastra, a pescarilor, cuvintele PRESEDINTE CLUB si PESCAR sunt SINONIME. Doar tu faci exceptie, de aceea probabil ca si ramas pe afara ....si tot te chinui sa bati pe la usi si sa suni....la sunerie ! :mrgreen:

Daca vrei si esti hotarat sa ne onorezi cu prezenta, putem aranja ca intalnirea sa aiba loc intr-un cadru select. La restaurante sau carciumi intr-adevar nu prea este de tine... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Bineînțeles că nu le faci aici, întrucât ție îți place să vorbești singur. Ca să poți îmbârliga oamenii. Pe cine vreau să sensibilizez? Pe cei care te cunosc și care au acum ocazia să vadă cine este în spatele acestei așa zise convocări. Faptul că ai aruncat în față gazetărașul respectiv, dovedește faptul că nici tu nu mai crezi în prostiile care le spui. .
se zice "pe care le spui".

Popescu Stefan scrie:Explică-le invitaților cum o să faci tu federația română de crap? Îți dau un indiciu. Chestia aia cu artele marțiale nu ține, întrucât fiecare federație de arte marțiale are în spate o federație internațională. Spune-le invitațiilor dacă există o federație internațională de pescuit la crap și după aia stăm și povestim.
o sa le spun, multumesc pentru grija pe care mi-o porti.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:Ca să explici cuiva ce înseamnă pescuitul sportiv și cu ce se mănâncă, nu o poți face într-o cârciumă
dar pe tine de ce te roade atat de mult de ceea ce intentioneaza sa faca o grupare neidentificata , nerecunoscuta si fara nici o sansa de reusita ???

atata timp cat sindromul " Nero " te face sa fi conducatorul a ceea ce inseamna federatie recunoscuta , preaslavita , preaiubita si preasfintita ( dar ne CIS-uita :lol: ) organizeaza-ti tu congresele tale in Sala Palatului sau in sala Parlamentului si nu te mai impiedica de agapele unor neaveniti

I-i atragi atentia lui Genes ca nu are CIS ....DAR TU AI ??? :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Nu poate omul să mai stea liniștit din cauza lui AV. Citesc pe http://www.apcr.eu și nu-mi vine să cred. Se modifică statutul APCR. Modificările sunt făcute în așa fel încât să te umfle râsul. APCR se transformă în club sportiv. :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare și-a dat seama într-un final de tot ce i-am cântat eu de ceva timp încoace?
Bineînțeles că AG se desfășoară ca de obicei, într-o cârciumă. Ce nu pricepe AV este că cluburile sportive nu pot constitui un alt club, la care să fie asociate toate. Demersul este o încercare timidă de a obține CIS-ul, dar nu-i va folosi la nimic. Activitățile pe care le desfășoară de ceva timp încoace, nu trebuiau inițiate decât după obținerea autorizației de funcționare, pe care în actuala formă nu o poate obține.
Modificarea următoare este totală:
g. la Capitolul VIII:

“Relaţiile Clubului cu autorităţile administratiei publice locale si centrale sunt cele ce decurg din prevederile legale.

Clubului îi revin toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din reglementările federaţiei române de specialitate şi ale federaţiei internaţionale de specilitate.
AV, văd că nu vrei să asculți, deși nu te-am învățat decât de bine. Vezi că cluburile monodisciplinare se organizează doar pentru sporturile profesioniste, iar prevederea că colaborezi cu ligile sportive nu se potrivește la pescuitul sportiv. CIPS desfășoară competiții la nivel de amatori. De asemenea sportul profesionist se recunoaște prin HG, la propunerea federației sportive și acest lucru este imposibil, atâta timp cât nu este recunoscut pe plan internațional.
Dacă ești cuminte, te învăț eu cum să ieși din rahat. Că văd că habar nu ai.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

Cainele moare de drum lung iar PROSTUL de grija altuia.....

Paracioasa mica, vino la sedinta si spune-ne acolo ce ai de spus...sau ti-e frica ca faci buba ? :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Nu merită efortul. Pentru ce să vin? Să stau de vorbă cu oameni care își dau cu presupusul? Postați un document, un statut, ceva palpabil. Am lucruri mai importante de făcut decât să pierd timpul.
PS Puterea mea stă în cap, nu în bicepși. De aia suntem incompatibili.

Revenind la subiect, a început să mă distreze frecvența adunărilor generale ale APCR. Din 2 în 2 luni. În scurt timp vor deveni săptămânale. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am o vagă impresie că va fi ultima AG a APCR. Cluburile nu participă la Adunarea de la Tâncăbești din 17 sau aceasta s-a amânat?

Popescu Stefan

AV,
Nu uita să modifici adresa Asociației. Știu că nu mai ai sediul în Calea Moșilor nr. 128. Sau te-ai împăcat cu Șelaru? :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:Oare (AV) și-a dat seama într-un final de tot ce i-am cântat eu de ceva timp încoace?
fane,
ca sa vada toata lumea cat de bine te pricepi - pe langa pescuit - si la chestiunile birocratice si avocatesti nu ma determina sa postez in original hotararea federatie tale din data de 14.05.2011.

in care, voi membri fondatori, ati hotarat inlocuirea denumirii initiale cu sintagama FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV, pentru a raspunde cerintelor legii. invocand o eroare materiala. :)

ti-am spus de la inceput ca denumirea ta nu e buna?!?!?
oricum in instanta n-ai facut nimic cu hotararea asta. nici la fond, nici la recurs.
apropo, cum se numeste federatia ta?

iar pentru ca tot te f...e grija ca APCR-ul face ag-uri prin carciumi te rog sa canti la alta masa!
The One Team

Popescu Stefan

Ce nu ai, este hotărârea instanței care a respins cererea de modificare a denumirii și temeiul de drept pe care s-a bazat respingerea modificării denumirii. A spus ceva de genul: ANTS nu are legătură cu denumirea, ci Registrul national ONG este abilitat să se pronunțe asupra acestui aspect. Nu ți-a spus d.na Angelica că articolul respectiv este atacat ca nelegal? Pe 23 se pronunță Curtea de apel București unde tu ai atacat avizul. Nici acum nu realizezi ce tâmpenie ai făcut cu acțiunea ta?

andrei vladeanu
Veteran

lasa tampeniile mele.

eu vorbesc de ale tale. ai recunoscut prin hotararea adunarii generale ca denumirea ta e nelegala sau nu?

nu ati zis voi ca pentru a raspunde crietriilor legii trebuie sa va numiti FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV?

da sau nu?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”