Daca vrei si esti hotarat sa ne onorezi cu prezenta, putem aranja ca intalnirea sa aiba loc intr-un cadru select. La restaurante sau carciumi intr-adevar nu prea este de tine...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
se zice "pe care le spui".Popescu Stefan scrie: Bineînțeles că nu le faci aici, întrucât ție îți place să vorbești singur. Ca să poți îmbârliga oamenii. Pe cine vreau să sensibilizez? Pe cei care te cunosc și care au acum ocazia să vadă cine este în spatele acestei așa zise convocări. Faptul că ai aruncat în față gazetărașul respectiv, dovedește faptul că nici tu nu mai crezi în prostiile care le spui. .
o sa le spun, multumesc pentru grija pe care mi-o porti.Popescu Stefan scrie:Explică-le invitaților cum o să faci tu federația română de crap? Îți dau un indiciu. Chestia aia cu artele marțiale nu ține, întrucât fiecare federație de arte marțiale are în spate o federație internațională. Spune-le invitațiilor dacă există o federație internațională de pescuit la crap și după aia stăm și povestim.
dar pe tine de ce te roade atat de mult de ceea ce intentioneaza sa faca o grupare neidentificata , nerecunoscuta si fara nici o sansa de reusita ???Popescu Stefan scrie:Ca să explici cuiva ce înseamnă pescuitul sportiv și cu ce se mănâncă, nu o poți face într-o cârciumă
fane,Popescu Stefan scrie:Oare (AV) și-a dat seama într-un final de tot ce i-am cântat eu de ceva timp încoace?