buza verde ....

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

toni

Mesaj de toni »

bai papagalule, tu ai impresia ca pe lumea asta daca faci ceva nasol, pur si simplu taci din gura un timp si , gata, trece ca raceala ?

astepti doua luni si esti curat ca lacrima, toti uita cine esti, ce ai facut, si, tusti, zglobiu, iesi din nou in societate ?

asa crezi tu ca merge treaba ? ma mir ca mai existi la ora asta .... cred ca ai avut mare noroc ....

asta ca sa nu mai zic ca esti atat de retardat incat nu poti face distinctie intre notiunea de "compensatie" si "satisfactie" .... cand tiam cerut eu vreun ban, mah saracule ????

desi cred ca mai repede ai da bani decat sa recunosti ca obrazu si cuvantu tau valoreaza 2 firfirei ....

si iara vii cu d'ealea cu dumnezeu .... si cu acelasi loc ...

ceea ce dovedeste ca esti complet nesigur pe tine, pt ca trebuie sa-l invoci pe dumnezeu ca sa demonstrezi ceva, si ca esti un pescar de 2 lei lei pt ca nu te duce capu' ca c14 are o anume productivitate pe o vreme ca la forever si alta pe o vreme si intr-o perioada a anului ca la open ...

bai eminescu, c14 si golfu sunt foarte asemanatoare ca logica generala, adancime, perioade de productivitate etc .... ce s-a prins la open pe golf ???? da de fapt de ce ma stresez ????? oricum nu o sa pricepi ....

si departe de mine ideea de al pupa in fund pe andrei , prostule ... nici aici nu te duce creieru' .... eu nu il pupam infund pe andrei , bai geniu al poeziei romanesti, ci dadeam in tine .....

iar daca nu iti retii dejectiile verbale la persoana mea, si continui cu diversi membrii ai familiei,fante de doua parale ce esti, iti promit ca va trebui sa-i faci o vizita serioasa de tot lui radu sima dupa ce te intalnesti cu mine ....

dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:buna! :D

retine totusi ca singura satisfactie pe care ti-a adus-o tie pescuitul de competitie a fost faptul ca am ingropat eu anul asta echipa nationala!
tinand cont de faptul ca " de bucurie rar avurati parte", trebuie sa insemne ceva pt. tine...

groparu'
Ceva mai pueril nici ca puteai debita.
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Doamne ajuta - asta e forumul pe care il stiu ! :lol: :lol: :lol: :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:Doamne ajuta - asta e forumul pe care il stiu ! :lol: :lol: :lol: :lol:
A venit iarna!
Anotimpul .............

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ASTA-I MUZICA CE-MI PLACE, valerica!

de ce e pueril, oltene?
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Bai TONI FASSSSSSSSSSS!
Ba da simpatic esti. :o
Al cui esti tu ma?
Labagiule, daca era vorba doar de mine o rezolvam cumva, dar acum dupa cele declarate cred ca SIMA va face bani de pe urma ta.
Si nici n-o sa stii de unde-ti vine!
Mascariciu dracu, trebuia sa te bagi si tu in seama.

toni

Mesaj de toni »

da de cine mai e vorba, mai smechere ?

si de ce nu o sa stiu de unde imi vine, asa lucrezi tu, pui pe altii, te-ai ajuns, nu ? nu te mai manjesti pe maini ?

tremur ..... :D

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Confuzie MARE :!: L-am auzit clar pe Vladut : Scoica CU BLUZA Verde :lol: E altceva!

Sharky

Mesaj de Sharky »

OFERTA PROMOTIONALA DE SARBATORI

una bucata coroana total fizionomica face fix zece buze verzi de scoica :wink:
la nevoie se accepta si rosii dar doar in cazurile de urgenta
Dan Petre aka Sharky

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

salut poetilor. cautam un site de pescuit dar am nimerit la Academia Romana. e bine si asa .mai caut

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”