asta incercam sa zic si eu.pushtiulk scrie:.Informatia de calitate aduce traficul, nu scandalurile.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
asta incercam sa zic si eu.pushtiulk scrie:.Informatia de calitate aduce traficul, nu scandalurile.
Gresesti, eu cand intru aici, intru sa vad care se mai ceata pe avere, autoritate.pushtiulk scrie:Crapmania & Crap.ro sunt cele mai utile forumuri despre pescuitul la crap. Informatia de calitate aduce traficul, nu scandalurile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladene te stiam om ok ...nu cu curul in 2 luntrii. Din pactul vostru tovarasesc , tu ti-ai asumat partea de imagine , gentil , prieten cu toti , pot vorbi pe colo pe colo . samd si l-ai lasat pe Vladut cu mizeria ... disociem toata discutia , suntem adversari , ne spurcam la greu ! samd , samd .andrei vladeanu scrie:ai senzatia ca pescarii de competitie nu sunt suficient de bine informati in legatura cu firmele din Romania sau produsele care se gasesc pe piata, astfel incat bannerele publicitare sa aiba vreun efect asupra lor?!?Vladut Mateianu scrie: Eu cred ca pescarii de competitie sunt prezenti in proportie de 95% pe crapmania.ro ! SI puterea financiara este la ei, de aceea isi doresc toate firmele reclama pe Crapmania.ro !
poate cel cu gratare de gradina sa-i fi surprins...
oricum, e greu de cuantificat unde e puterea financiara.
pana una alta, potrivit trafic.ro, pagina COMPETITII e accesata de 3,23% din unicii acestui site. bogati sau saraci, habar n-am.
Scandalurile uneori fac record de accesari in pagina, in sensul in care un numar mai mic de utilizatori acceseaza de foarte multe ori aceiasi pagina ptr. a urmarii o eventuala discutie in contradictoriu !andrei vladeanu scrie:asta incercam sa zic si eu.pushtiulk scrie:.Informatia de calitate aduce traficul, nu scandalurile.
E pe 8 la numarul de utilizatori unici !claudiue scrie:E doar pe 8 in sectorul de pescuit...
Asta ar trebui sa dea de gandit!
Jalnicgor965 scrie: Priveste in ansamblu clasamentul ala de Pescuit..
Nu pricep...ce-i jalnic ? Ce-am scris eu sau clasamentul ?Albert scrie:Jalnicgor965 scrie: Priveste in ansamblu clasamentul ala de Pescuit..![]()
Il parafrazam pe colegul de mai susgor965 scrie:Nu pricep...ce-i jalnic ? Ce-am scris eu sau clasamentul ?Albert scrie:Jalnicgor965 scrie: Priveste in ansamblu clasamentul ala de Pescuit..![]()