buza verde ....

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:
oanavictor scrie:Cred ca a sosit momentul sa apara si KARMO ,COCOLOS ,etc,etc :lol: :lol: .

Ps,@ANDREI

De ce ai scris Valerica cu litere mici :?:
Pai el a incetat scoala in clasa a 4-a Nea Victore , cind s-a apucat de pescuit , iar cu litera mare la nume de orase , poduri , cartiere , oameni , etc se scrie dintr-a 5-a ! :lol: :lol: :lol:
@Val

Eu sunt singurul in masura sa cunosc adevarul despre Andrei ,doar este BAIATUL MEU [mancala-s de chiparos ]ca doar eu l-am trimis la facultate ,eu i-am pus meditatori ,eu i-am platit lucrarea de diploma ,eu nu l-am lasat sa pescuiasca pana la 35 de ani si nici sa bea pana la 12 ani ,iar la fete niciodata pana nu a implinit 13 ani ,asa ca scaparea aia cu litere mici trebuie sa aiba un alt substrat :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bre Nea Victore eu zic ca te-a facut din vorbe , pe vremea scolii , baiatul matale !
Am informatii clare ca la 13 ani era deja fante de cartier - si avea deja 2 obligatii morale si materiale la moasa cartierului pentru niste fripturiste mai mari ca el , dar puse pe harjoana , plus datorii de 200 lei comunisti la birtul din colt ( pentru niste sticle de "ochii lui Dobrin" pe care le consuma cind il trimeteai matale la joaca ) .
Diploma de bacalaureat a cumparat-o de la un oltean cu foame in gat si bube pe fata . La facultate nu a fost niciodata , se schimbase regimul politic si a avut ocazia ca din 300 rulmenti de Steagul Rosu si 1000 pinze de bomfaier de Medias , plus niste lanturi de ancora de la Trefo Galati , vindute in bazat la Ortakoy sa-si cumpere examenul de stat la "Conservator" - el care in viata lui nu a cantat nici macar la corul bisericii .
O sa spui de unde avut atitia bani - ca eu nu i-am dat decit bani de ciunga si frizer !? A prins crap mult si mare la matale la Darvari si i l-a dat lui Rosioru pe bani ! De aici banii si anturajul ! Am uitat sa-ti zic ca Rosioru era meditatorul lui , cinta la mandolina electrica pe vremea aia si avea parul lung ! :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

teoria cade! nu aveam cum sa bra(n)conez pe vremea aia. n-auzi ca m-am apucat de pescuit la 35 de ani?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

...este adevarat insa ca rosioru era ROCKER pe vremea aia! :D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

eu am auzit ca au vrut aia de la Phoenix sa-l ia pe Cornel cu ei cind s-au uschit din tara , dar din cauza ca nu a avut loc in cutia de la contrabas l-au lasat aici ! :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:teoria cade! nu aveam cum sa bra(n)conez pe vremea aia. n-auzi ca m-am apucat de pescuit la 35 de ani?
@Val

Insusi Andrei confirma varsta la care sa apucat de pescuit ,cat despre MAESTRUL SI MUZICA ROCK,eu propun sa-l intrebam direct pe MAESTRUL ,DEOARECE NU CRED SA MAI TRAIASCA VRE-UN CONTEMPORAN DE-AL LUI CARE SA CONFIRME SAU SA INFIRME :lol: :lol: CE A FACUT EL ACUM 72 DE ANI :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pai cine altcineva poate comfirma decit tu. Doar suntem contemporani. :lol:
Cit despre fisu are dreptate Victor. La 13 ani l-a dus la sgubilitica Rada si pe urma la trimis la scoala. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Este adevarat ca l-am dus pe Andrei ,cand a implinit frumoasa varsta de 13 ani sa o vada pe RADA -[IN CADRUL PROGRAMULUI DE EDUCATIE PARINTEASCA ] SI SA INTELEAGA CA DACA NU ESTE CUMINTE I-L DAU PE MANA VRAJITOAREI BABA CLOANTA COTOROANTA SI O SA AJUNGA DE RASUL SATULUI LA FEL CUM A AJUNS TATAIE ROSIORU . :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Si el in loc sa se sperie a pus p--a pe vrajitoare. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si a esit un copil care seamana cu Rosioru Cornelius :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”