Worldwide Pod sau Sky pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

djflor
Puncte: 0

Worldwide Pod sau Sky pod

Mesaj de djflor »

Worldwide Pod sau Sky pod?,as vrea sa-mi achizitionez unul dintre aceste doua rod pod-uri si am nevoie de mai multe informatii ,sfaturi de la cunoscatori.Multumesc

petre iulian
Pescar de competitie

Re: Worldwide Pod sau Sky pod

Mesaj de petre iulian »

Daca te duci la un concurs ( de grei) si te uiti la concurenti ce echipament au, tragi multe concluzii .....

BBRLC-urile si Sky -podurile sunt vazute cel mai des .Mulinetele au inceput sa se mai rareasca in ultimul an dar raman cele mai folosite impreuna cu Sky -podurile Fox.

Eu pana sa/mi cumpar Sky -pod ziceam ca este doar o `fitza` dar in ultimii 4 ani mi/a demostrat ca nu este asa :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

djflor

Mesaj de djflor »

mda..sincer si eu inclin mai mult spre sky pod...multumesc oricum

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

folosesc Solar Globetrotter, modelul anterior lui Worldwide. Am folosit si Worldwide de cateva ori si mi se pare excelent. Am folosit deasemenea si Sky, e ok dar are imbinarile din plastic ceea ce nu e pe gustul meu. Cele de la Solar sunt 100% inox si nu au moarte.

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

Worldwide Pod

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Lasa concursurile cu "grei" , Solar e peste Fox,100% inox fara imbinari de plastic insa e peste Fox si la bani,un Sky pod complet e 1300 ron iar Solar ul sare de 1800,acum depinde si ce pui pe el,am vazut pe balta cineva care pescuia cu Mtx din 3 buc si Okuma LB puse pe worlwide si mi sa parut cam deplasata combinatia,parerea mea e ca primeaza sculele si pe ultimul loc e suportul

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

M am referit la modelul Euro Worldwide care include si sistemul de extensie ,insa daca te refereai la modelul fara extensie atunci mai bine alegi Sky pod ul ,Worldwide are insa o copie identica,X2 Calibur,si e 99€ pe Olanda

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

mimisikuuu scrie:M am referit la modelul Euro Worldwide care include si sistemul de extensie ,insa daca te refereai la modelul fara extensie atunci mai bine alegi Sky pod ul ,Worldwide are insa o copie identica,X2 Calibur,si e 99€ pe Olanda
nu prea e identica........

djflor

Mesaj de djflor »

in privinta pretului wordwide am vazut la bigfish ca este mai ieftin cu accesorii decat un sky pod,wordwide este 1271lei(Euro Worldwide Pod (incl. husa, extensie bara principala 1-2m, 2 X picioare scurte, 2 X picioare lungi),iar sky-ul este cu vreo 30 ron mai scump,nu stiu unde ai vazut tu 1800...

Cristian Victor

Mesaj de Cristian Victor »

djflor scrie:in privinta pretului wordwide am vazut la bigfish ca este mai ieftin cu accesorii decat un sky pod,wordwide este 1271lei(Euro Worldwide Pod (incl. husa, extensie bara principala 1-2m, 2 X picioare scurte, 2 X picioare lungi),iar sky-ul este cu vreo 30 ron mai scump,nu stiu unde ai vazut tu 1800...
Salut,
Mai adauga 428 buzzbarii (s-ar putea sa ai nevoie de ei)
Nume utilizator schimbat din cri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”