mda...mi se pare o mare porcarie,,,..adica imi iau rod pod si cand ajunge acasa teapa ..fara buzz bar:)),problema e ca nici in prezentarea de pe site nu iti specifica lucrul acesta ca la pretul de 1271 e fara buzz bar.....
1/4 din volum si 1/4 din greutatea unui Sky Pod. Dimensiunile, greutatea si calitatea materialului cred ca fac Solar-ul de departe cel mai bun rod pod de pe piata.
Copiile sunt copii si nu se apropie nimic de el.
Una e sa ai un rod pod care cantareste cat o punga de boilies-uri si alta e sa cantareasca aproape cat un pat de pescuit.
Am avut si eu dilema worldwide - ranger - sky, eu am ales sky pod si nu-mi pare rau...
Referitor la imbinarile din plastic nu am de ce sa-mi fac probleme, am avut inainte ULTIMATE care avea imbinarile tot pe plastic si nu am avut nicio problema timp de 4 ani asa ca..nu vad de ce la SKY as avea...D.p.d.v stabilitate sky este excelent.
Nici mie nu mi-a placut chestia ca-ti ofera rod podul la Solar pe bucatele, se vede ca este o chestie de marketing facuta sa-ti scoata mai multi bani din buzunar. Asta a fost unul din motivele pentru care am mers pe Fox si + designul care mie imi place mai mult la FOX, dar asta este o chestie de gust...
Una peste alta cred ca singura diferenta intre solar si sky este greutatea si dimensiunea de transport in rest ambele sunt rod-poduri excelente si-ti ofera cam tot ce vrei, alegerea unuia sau altuia fiind pana la urma o chestie subiectiva....
Amandoua sunt de top si nu vei avea ce sa le reprosezi. Eu am Sky si nu i-am gasit niciun cusur. Se intinde repede, il pui cum vrei in functie de malul pe care pescuiesti si de ce ai in fata, e super stabil. Indiferent ce vei alege, vei fi multumit.
Cred ca vei alege doar din puct de vedere estetic pt ca amandoua sunt foarte bune. Unora le place Sky-ul, altora Solarul. Ca la masini