Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Cat mai aproape de malul opus . Fir intins!georgik94 scrie:Multumesc pentru sfat cred ca pentru prima iesire o sa incerc niste bile tari squid dipuite bine in aroma de capsuna si niste pop-up de la senzor. Dar cam la ce distanta de mal este bine sa lansezi?
http://www.crapmania.ro/forum/greaca-f5 ... t6214.htmlgeorgik94 scrie:Am deschis acest topic pentru a afla care ar fi cele mai bune momeli si monturi folosite pentru a ademeni pestii de pe Greca pentru ca anul acesta vreau sa pescuiesc pe aceasta balta. Si daca se poate si cateva tactici despre nadire si despre locurile cele mai prinzatoare, cam la ce distante etc.
Multumesc si fire intinse acum ca s-au dezghetat baltile si pestele incepe usor, usor sa manance!!!
Daca pescuiesti aproape de malul opus vei avea satisfactii garantate..... si sunt anumite locuri (gen cofetari stanga) pe care prinzi peste si daca esti incepator...dar si daca dai la porumb uscat !georgik94 scrie:Multumesc pentru sfat cred ca pentru prima iesire o sa incerc niste bile tari squid dipuite bine in aroma de capsuna si niste pop-up de la senzor. Dar cam la ce distanta de mal este bine sa lansezi?
Senzor PlanetVB sau gama de nade pe care-o produce si o vinde acum Vali Bonto?petre iulian scrie:Vali Bonto