Vad ca nu m-am facut inteles,standul 15 era despartit de 16 de un gard de stuf ,la fel standul18 -19,popescu59 scrie:In dreptul fiecarui loc de pescuit s-a plantat cite un stachet cu vopsea fosforescenta care indica clar locul unde poate arunca fiecare pescar .the mover scrie:Sunt tare curios,daca standurile sunt la fel ca si anul trecut,
respectiv,standurile 16,17,18,erau toate asezate pe max 9m,
nu ca ne-am fi certat cei care am fost unii langa altii,am ramas chiar foarte buni prieteni,asta dealtfel fiind singurul fapt placut care mi s-a intamplat la acest concurs.
Distanta dintre locurile de pescuit este de 30-40 m in apa deci loc suficent pentru 4 lansete pentru a arunca fara sa derajezi vecinul de stand . Nu stiu daca si pe alte balti s-a facut asa ceva dar consider ca este un lucru foarte bun pentru a elimina discutiile cu locul de pescuit si aruncat a lansetelor .
Adevarul este ca s-au invatat destule din greselile facute la precedentul concurs pe acesta balta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
poate ai in apa maxim 25m intre ele dar cand ajungi la mal cu peste in drill(care peste cel mai mult prins a fost novac),scoti cel putin 2 lansete ale vecinului

In alta ordine de idei,pontoanele sunt super mici,n-am putut sa punem 4lansete decat pe un singur sky,pe langa care aveai acces doar pe o parte altfel cadeai in apa,.
Deliciul a fost altul ,am prins novac la plastice ,la porumb uscat, la orice

Ma lasi frate cu balta asta