Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
the mover

Off-topic - balta Lazar

Mesaj de the mover »

popescu59 scrie:
the mover scrie:Sunt tare curios,daca standurile sunt la fel ca si anul trecut,
respectiv,standurile 16,17,18,erau toate asezate pe max 9m,
nu ca ne-am fi certat cei care am fost unii langa altii,am ramas chiar foarte buni prieteni,asta dealtfel fiind singurul fapt placut care mi s-a intamplat la acest concurs.
In dreptul fiecarui loc de pescuit s-a plantat cite un stachet cu vopsea fosforescenta care indica clar locul unde poate arunca fiecare pescar .
Distanta dintre locurile de pescuit este de 30-40 m in apa deci loc suficent pentru 4 lansete pentru a arunca fara sa derajezi vecinul de stand . Nu stiu daca si pe alte balti s-a facut asa ceva dar consider ca este un lucru foarte bun pentru a elimina discutiile cu locul de pescuit si aruncat a lansetelor .
Adevarul este ca s-au invatat destule din greselile facute la precedentul concurs pe acesta balta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Vad ca nu m-am facut inteles,standul 15 era despartit de 16 de un gard de stuf ,la fel standul18 -19,
poate ai in apa maxim 25m intre ele dar cand ajungi la mal cu peste in drill(care peste cel mai mult prins a fost novac),scoti cel putin 2 lansete ale vecinului :lol: :lol: :lol: ,stanga s-au dreapta :lol: :lol: :lol: .
In alta ordine de idei,pontoanele sunt super mici,n-am putut sa punem 4lansete decat pe un singur sky,pe langa care aveai acces doar pe o parte altfel cadeai in apa,.
Deliciul a fost altul ,am prins novac la plastice ,la porumb uscat, la orice :lol: :lol: :lol: ,trebuia s-al pastram la saci ,ca s-al bage d-nul patron in magazin la vanzare :lol: :lol: :lol: ,in conditiile in care novacul stiti ca nu puncteaza.
Ma lasi frate cu balta asta :oops:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

florian
Puncte: 0

Re: CUPA - LAZAR - ALEXANDRIA editia 1

Mesaj de florian »

Balta a fost populata in data de 20 Aprilie cu 4153 kg crap intre 2,5 - 5 kg si popularea va continua in perioada urmatoare si va voi tine la curent .

vad ca ati populat si balta in avans... :lol: :lol: :lol: :lol:

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Parii aia din apa sunt excelenti sa fuga pestele cu linia in ei.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

the mover

Mesaj de the mover »

florian scrie:Balta a fost populata in data de 20 Aprilie cu 4153 kg crap intre 2,5 - 5 kg si popularea va continua in perioada urmatoare si va voi tine la curent .

vad ca ati populat si balta in avans... :lol: :lol: :lol: :lol:

SuperTare observatia, :lol: :lol: :lol: :lol: ,probabil ca o fi fost aprilie 2011,si cand a fost anul trecut concursul ia tinut in tarc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am o rugaminte , daca doriti sa va inscrieti la concurs e ok nici o problema dar hai sa lasam mistourile , aici este un topic pentru un concurs daca doriti sa va aduceti aminte ca nu ati prins peste anul trecut va rog frumos deschideti un topic si ne balacarim acolo.
Singura problema este ca eu anul trecut 2011 am prins peste destul pe acesta balta si destul de frumos , somn la 38 si 18 kg , crap romanesc la 14 kg , cten la 13,5 kg , ca nu ai prins tu decit novac e problema ta eu unu de cite ori am fost la pescuit pe acesta balta am pris minim 5-6 buc fara probleme.
Si inca un amanunt , stii de ce nu am participat la acel concurs de anul trecut ????
Fiindca am stiut ca perioada lui iulie este foarte slaba, voi va-ti repezit sa demonstrati ca voi sunteti miezul si ati demonstrat, in perioada concursului de anul trecut cam peste tot prin tara pe la toate baltile a fost o perioada foarte slaba in capturi.
Si inca ceva NU ati putut afla ce maninca crapul din acesta balta fiindca va este imposibil sa credeti ca pestele crap maninca asa ceva .
Deci inca o data va rog daca doriti sa palavragim despre ce ati facut voi la un concurs pe o balta in care sunt MAXIM 18 locuri de pescuit si voi ati fost 24 deschideti va rog un topic si comentati acolo cum ati acceptat voi sa stati 2 echipe pe un loc la pescuit .
Aici este un topic cu o competitie cine doreste se inscrie cine nu comenteaza pe orice topic doreste nu aici.
Rog un moderator sa stearga comentarile off topic.

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Mai prietene tu toate capturile prinse de tine au venit la plantat :shock: :shock: cand oi prinde la aruncatdin mana mai vorbim :lol: :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ciortanica --- Nu te supara ne cunoastem de undeva ??? Ai fost cu mine vreodata la pescuit si eu nu stiu ???
Si ca sa terminam discutia indifernt in ce modalitate am prins principalul este ca balta are peste si destul de frumos , asta am punctat eu nici decum ca se prinde la plantat .
Rog un moderator sa stearga comentariile off topic .

the mover

Mesaj de the mover »

popescu59 scrie:Am o rugaminte , daca doriti sa va inscrieti la concurs e ok nici o problema dar hai sa lasam mistourile , aici este un topic pentru un concurs daca doriti sa va aduceti aminte ca nu ati prins peste anul trecut va rog frumos deschideti un topic si ne balacarim acolo.
Singura problema este ca eu anul trecut 2011 am prins peste destul pe acesta balta si destul de frumos , somn la 38 si 18 kg , crap romanesc la 14 kg , cten la 13,5 kg , ca nu ai prins tu decit novac e problema ta eu unu de cite ori am fost la pescuit pe acesta balta am pris minim 5-6 buc fara probleme.
Si inca un amanunt , stii de ce nu am participat la acel concurs de anul trecut ????
Fiindca am stiut ca perioada lui iulie este foarte slaba, voi va-ti repezit sa demonstrati ca voi sunteti miezul si ati demonstrat, in perioada concursului de anul trecut cam peste tot prin tara pe la toate baltile a fost o perioada foarte slaba in capturi.
Si inca ceva NU ati putut afla ce maninca crapul din acesta balta fiindca va este imposibil sa credeti ca pestele crap maninca asa ceva .
Deci inca o data va rog daca doriti sa palavragim despre ce ati facut voi la un concurs pe o balta in care sunt MAXIM 18 locuri de pescuit si voi ati fost 24 deschideti va rog un topic si comentati acolo cum ati acceptat voi sa stati 2 echipe pe un loc la pescuit .
Aici este un topic cu o competitie cine doreste se inscrie cine nu comenteaza pe orice topic doreste nu aici.
Rog un moderator sa stearga comentarile off topic.
Vad ca nu te potolesti,eu zic sa termini cu jignirile personale ,pot sa te fac si eu albie de porci cand vrea muschiul meu.
Ai lungit comentarile ,tu singurel.Eu zic sa te potolesti si sa nu mai agiti apele de-aiurea.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

[quote="popescu59"
Fiindca am stiut ca perioada lui iulie este foarte slaba, voi va-ti repezit sa demonstrati ca voi SUNTETI MIEZUL si ati demonstrat, in perioada concursului de anul trecut cam peste tot prin tara pe la toate baltile a fost o perioada foarte slaba in capturi.
[/quote]

Sa vedem ce faci ACUM LA SENIOR CUP Fara Navomodel si pe balta ,,ta'' pe care deti CAPTURA ANULUI :wink:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

popescu59
Pescar de competitie

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de popescu59 »

Dl. Arsinel---Multumesc mult pentru grija pe care mi-o porti dar vreau sa va anunt ca nu sunt inscris la vre-un concurs pentru a cistiga ceva.Stiu ca singurul vostru scop cind va inscrieti la concursuri este de a arata ca sunteti cel mai bun chiar daca de cele mai multe ori va poticniti
M-am inscris la concursuri numai si numai pentru a invata tehnici de pescuit , fiindca consider ca nu este o rusine sa nu le stii pe toate cum le stiti voi.
Asa ca merg la concursuri NUMAI SI NUMAI CA SA INVAT cu toate ca la cei 53 de ani ai mei nu cred ca voi putea sa prind din urma pe cineva care este profesionist.
Asa ca dragilor va multumesc din nou pentru ca imi purtati sa grije , si vreau sa va spun inca ceva nu se stie niciodata de unde sare iepurele si va fac vre-o surpriza . Daca ies pe ultimul loc sau pe unul din locurile premiate nu ma intereseaza , ma intereseaza doar sa ma perfectionez si sa imi petrec cit mai mult timp pe balta . Am destul timp liber se mai gaseste ceva si prin traista asa ca voi fi la mai multe concursuri si mai ales voi fi cit mai mult timp pe balta la pescuit .Cel putin la capitolul asta cred ca e foarte greu sa ma intreaca cineva, din 7 zile ale saptamini 5 zile le petrec pe balta la pescuit.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”