Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de Madalin Dirla »

popescu59 scrie:Dl. Arsinel---Multumesc mult pentru grija pe care mi-o porti dar vreau sa va anunt ca nu sunt inscris la vre-un concurs pentru a cistiga ceva.Stiu ca singurul vostru scop cind va inscrieti la concursuri este de a arata ca sunteti cel mai bun chiar daca de cele mai multe ori va poticniti
M-am inscris la concursuri numai si numai pentru a invata tehnici de pescuit , fiindca consider ca nu este o rusine sa nu le stii pe toate cum le stiti voi.
Asa ca merg la concursuri NUMAI SI NUMAI CA SA INVAT cu toate ca la cei 53 de ani ai mei nu cred ca voi putea sa prind din urma pe cineva care este profesionist.
Asa ca dragilor va multumesc din nou pentru ca imi purtati sa grije , si vreau sa va spun inca ceva nu se stie niciodata de unde sare iepurele si va fac vre-o surpriza . Daca ies pe ultimul loc sau pe unul din locurile premiate nu ma intereseaza , ma intereseaza doar sa ma perfectionez si sa imi petrec cit mai mult timp pe balta . Am destul timp liber se mai gaseste ceva si prin traista asa ca voi fi la mai multe concursuri si mai ales voi fi cit mai mult timp pe balta la pescuit .Cel putin la capitolul asta cred ca e foarte greu sa ma intreaca cineva, din 7 zile ale saptamini 5 zile le petrec pe balta la pescuit.
Arsinel,provoaca omul la o BR pe MV2

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Madalin007 scrie:
popescu59 scrie:Dl. Arsinel---Multumesc mult pentru grija pe care mi-o porti dar vreau sa va anunt ca nu sunt inscris la vre-un concurs pentru a cistiga ceva.Stiu ca singurul vostru scop cind va inscrieti la concursuri este de a arata ca sunteti cel mai bun chiar daca de cele mai multe ori va poticniti
M-am inscris la concursuri numai si numai pentru a invata tehnici de pescuit , fiindca consider ca nu este o rusine sa nu le stii pe toate cum le stiti voi.
Asa ca merg la concursuri NUMAI SI NUMAI CA SA INVAT cu toate ca la cei 53 de ani ai mei nu cred ca voi putea sa prind din urma pe cineva care este profesionist.
Asa ca dragilor va multumesc din nou pentru ca imi purtati sa grije , si vreau sa va spun inca ceva nu se stie niciodata de unde sare iepurele si va fac vre-o surpriza . Daca ies pe ultimul loc sau pe unul din locurile premiate nu ma intereseaza , ma intereseaza doar sa ma perfectionez si sa imi petrec cit mai mult timp pe balta . Am destul timp liber se mai gaseste ceva si prin traista asa ca voi fi la mai multe concursuri si mai ales voi fi cit mai mult timp pe balta la pescuit .Cel putin la capitolul asta cred ca e foarte greu sa ma intreaca cineva, din 7 zile ale saptamini 5 zile le petrec pe balta la pescuit.
Arsinel,provoaca omul la o BR pe MV2
Oricand doreste Dl Popescu pe Mv 2 putem face un 24h dar sa fie in week ,pana pe la 1 Mai nu am timp in cursul saptamani .
O putem face pescuind unul langa altul sau alegem Ponton 1 si Ponton Padure ,tragem la sorti cine se duce la padure si cine ramane la dig si ne pumem pe treaba 24h .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

de ce MV2,alegeti o balta pe care nu ati mai pescuit,asta provocare !

THL

Re: CUPA - LAZAR - ALEXANDRIA editia 1

Mesaj de THL »

ciortanica scrie:Mai prietene tu toate capturile prinse de tine au venit la plantat :shock: :shock: cand oi prinde la aruncatdin mana mai vorbim :lol: :lol: :lol:
E greu sa pescuiesti lansand din mana :wink: E mai simplu sa pui la fezandat o saptamana kilograme de boabe de porumb cu usturoi, sa le lasi sa se imputa pana cand mirosul scoate din groapa si mortii din Primul Razboi Mondial, dupa care duci frumos cu barca de plantat monturile in malul de vis-a-vis. Unde e talentul de pescar in ecuatia asta? Nicaieri, dar nu conteaza atat timp cat verbal fiecare poate sa fie cel mai tare pescar din lume!
Cat despre populari... hai sa fim seriosi domnilor, 1000 kg de ciortanica nu inseamna populare nici pentru Floarea Popestilor. Grav este ca ni se insulta inteligenta si negrul este prezentat a fi alb, iar albul devine negru!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

THL - Toate afirmatiile facute despre pescuit sunt total de acord cu tine este foarte adevarat ca pescuitul din mina este cel adevarat , dar dupa cum am mai spus RECUNOSC ca la capitolul acesta am multe de invatat si de aceea m-am inscris si la concursuri sa invat din tainele pescuitului din mina din tainele pescuitului traditional.
Am o singura nedumerire am o cunostinta comuna care a provocat mai multi pescari cu barcute la un concurs pe balta Lazar , el folosind pescuitul traditional din mina si s-a distrat cu cel care a plantat. De ce a cistigat cel care a aruncat din mina si nu cel care a plantat???? Si diferenta a fost destul de semnificativa , aici nu gasesc explicatie .
Despre populare nu pot spune decit atit , eu personal am fost la locul de unde s-a cintarit si ridicat pestele eu personal am asistat la populare , actele care s-au intocmit stau marturie clara la cantitatea de peste bagata la data de 20 Martie 2012.Nu cred ca ar fi cineva nebun sa plateasca 4153 kg peste si sa bage in balta 2000 de kg .
Am sustinut si participat la acesta populare deoarece vreau ca , concursurile pe care le organizez pe acesta balta sa fie cit de cit in rindul lumi.
Ca se pot intimpla destule dupa populare stiu asta si cunosc cea ce s-a spus despre acesta balta dar eu cel putin am sufletul impacat ca am facut cea ce trebuia sa fac .

Mai am o nelamurire DE CE ACEIA CARE PLANTEAZA PE TINCABESTI nu sunt atit de contestati ca mine ????
Ei nu folosesc acelasi mod de a pescuii???

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

CimpoeruM scrie:de ce MV2,alegeti o balta pe care nu ati mai pescuit,asta provocare !
Putem alege si Pleasa cand o sa se deschida sau Magura9. Ne trebuie o balta si care sa aiba peste ca daca mergem la o balta No Name si unul prinde un peste altul 0 atunci o sa zica lumea :ba va contrati,va agitati ,faceti braile si sunteti praf amandoi .
Provocarea ramane .
La ce a scris Dl Popescu cu pescuitul pe Tancabesti cu navomodelul aici nu ma bag pt ca nu sunt in cunostinta de cauza daca pe tancabesti a pescuit cineva cu vaporas .(din ce stiu eu nu ),stiu doar ca sa pescuit la plantat din barca gonflabila iar aici iar este altceva .(este munca naibi sa stai sa umfli barca sa te duci sa nadesti,te intorci sa iei cate 2 monturi sa te duci iar sa te intorci - este total diferit de vaporas unde stai pe scaun cu telecomanda in mana si butonezi )
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

o balta la jum. distantei dintre Buc si Alex ar fi cea mai indicata.sunt cateva balti acceptabile.se pot face pariuri ?

THL

Mesaj de THL »

popescu59 scrie:Mai am o nelamurire DE CE ACEIA CARE PLANTEAZA PE TINCABESTI nu sunt atit de contestati ca mine ???? Ei nu folosesc acelasi mod de a pescuii???
La Tancabesti nu planteaza decat f putini pescari si o fac daca prind locuri unde trebuie sa duci montura la peste 200 m, deci sunt in imposibilitatea de-a pescui altfel. Problema - asa cum o vad eu - este ca un pescar adevarat nu pescuieste NUMAI la plantat. Mi se pare o blasfemie sa plantezi la MV2, de exemplu, la Greaca, la Magura 9, etc. Uneori e mai comod, dar asta nu este pescuit, este orice altceva.

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

THL scrie:Uneori e mai comod, dar asta nu este pescuit, este orice altceva.
Si ma rog, cam ce ar fi, domnule "producator" de verdicte ??? :D

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

....pescuit.....navomodelism !?!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”