Ai primit raspunsulCimpoeruM scrie:....pescuit.....navomodelism!?!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai primit raspunsulCimpoeruM scrie:....pescuit.....navomodelism!?!
Un raspuns pe cat de pertinent pe atat de argumentat...THL scrie:Ai primit raspunsulCimpoeruM scrie:....pescuit.....navomodelism!?!
ptr. Arsinel !arsinel scrie:Eu chiar nu inteleg sa moara titi .
De cand ai vaporas ? Ai spus ca ai 59 de ani deci pescuiesti de macar 25 ani cred .(sper sa nu zici ca esti incepator la 59 de ani ) Pe vremea lui Ceausescu si pe vremea lui Iliescu aveai vaporas ???? Eu zic ca NU, deci ce trebuie sa inveti si sa perfectionezi daca primi cativa ani ai pescuit la aruncat? (adica nomal ).
Ca realizari personale: 101 kg in 24h -la aruncat din mana -magura9Florin Pata scrie:ptr. Arsinel !arsinel scrie:Eu chiar nu inteleg sa moara titi .
De cand ai vaporas ? Ai spus ca ai 59 de ani deci pescuiesti de macar 25 ani cred .(sper sa nu zici ca esti incepator la 59 de ani ) Pe vremea lui Ceausescu si pe vremea lui Iliescu aveai vaporas ???? Eu zic ca NU, deci ce trebuie sa inveti si sa perfectionezi daca primi cativa ani ai pescuit la aruncat? (adica nomal ).
Ce titluri/realizari "pescaresti" nationale/mondiale/locale/recorduri ai !
Observ ca iti oferi opiniile/sfaturile in multe subiecte fara a prezenta dovezi de "perfectionare!"!
Doar din curiozitate !(poate eu nu sunt informat!)