Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
DumiD
Pescar de competitie

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de DumiD »

arsinel scrie:
Florin Pata scrie:
arsinel scrie:Eu chiar nu inteleg sa moara titi .
De cand ai vaporas ? Ai spus ca ai 59 de ani deci pescuiesti de macar 25 ani cred .(sper sa nu zici ca esti incepator la 59 de ani ) Pe vremea lui Ceausescu si pe vremea lui Iliescu aveai vaporas ???? Eu zic ca NU, deci ce trebuie sa inveti si sa perfectionezi daca primi cativa ani ai pescuit la aruncat? (adica nomal ).
ptr. Arsinel !

Ce titluri/realizari "pescaresti" nationale/mondiale/locale/recorduri ai !
Observ ca iti oferi opiniile/sfaturile in multe subiecte fara a prezenta dovezi de "perfectionare!"!
Doar din curiozitate !(poate eu nu sunt informat!)
Ca realizari personale: 101 kg in 24h -la aruncat din mana -magura9
62 kg din primi 5 pesti pe Mv 2-la o competiete amicala intre prieteni
4-5 participari la concursuri pe chiroiu 4 .
87 buc in 12h la corbu (peste intre 800g si 1,5kg -atat de mare a macat la data respectiva )
Recordul personal -17,5kg crap comun -mv2
Locul 2 si captura la o competie din delta la stiuca .
Fac parte dintr-un club de pescuit care are 3 ani si deja suntem la a treia participare la CN iar la cele doua avem o semifizala si o finala jucata .
Nu trebuie sa fi campion national sau mondial sa poti deschide gura .
impresionant palmares..ca aia care se lauda ca sunt cei mai buni imitatori al celui mai bun imitator al lui Elvis

arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de arsinel »

popescu59 scrie: Si inca ceva daca la ora asta esti la calculator e naspa rau , la ora asta trebuia sa ai cel putin 4 lansete la apa . Numai asa vei imbogati palmaresu .
Am 4 deja aruncate in apa dar sunt in cada la curatat . :lol: :lol:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

intradevar impresionant,ca si baltile pe care ai pescuit ! :mrgreen:

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Domnu' Arsinel,
Vad ca aveti un palmares impresionant, dar se pare ca ati concurat de cele mai multe ori cu dumneavoastra insiva. Singurele rezultate mai de Doamne-ajuta par a fi obtinute de "divizia" (tare suna pompos, zau) de crap a clubului din care faceti parte. Pacat ca si acestea sunt cu cantec, unii poreclindu-va "CAPRE", norocul dumneavoastra ca nu ati fost selectionat in lotul de CM desi rezultatele chiar o impuneau :D
Va urez fir intins in continuare si rezultate adevarate in intreceri adevarate pentru ca se pare ca timp aveti destul :wink:

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Ca realizari personale: 101 kg in 24h -la aruncat din mana -magura9
62 kg din primi 5 pesti pe Mv 2-la o competiete amicala intre prieteni
4-5 participari la concursuri pe chiroiu 4 .
87 buc in 12h la corbu (peste intre 800g si 1,5kg -atat de mare a macat la data respectiva )
Recordul personal -17,5kg crap comun -mv2
Locul 2 si captura la o competie din delta la stiuca .
Fac parte dintr-un club de pescuit care are 3 ani si deja suntem la a treia participare la CN iar la cele doua avem o semifizala si o finala jucata .
Nu trebuie sa fi campion national sau mondial sa poti deschide gura .[/quote]

Felicitari pentru palmares ! Este unul onorabil ! Totusi nu cred ca acesta justifica afirmatiile de genul - "Cei care pescuiesc la plantat sunt 0 !".Acest mod de a pescui este un "next level!" . Sunt de acord ca intotdeauna noile descoperiri intra greu in viata oamenilor dar ..............!
Afirmatii care pot fi sinonime cu parerea ta :
- cei care au laptop sunt ......... fata de cei cu desktop
- cei cu telefon mobil sunt ............fata de cei cu fix
- la vanatoare cei cu arma sunt .......fata de cei cu arc
- cei cu lansete din carbon sunt ..........fata de cei cu bambus

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

arsinel scrie:87 buc in 12h la corbu (peste intre 800g si 1,5kg -atat de mare a macat la data respectiva )
Cu tot respectul, pe-asta nu trebuia s-o puneti pe lista :oops:
Marius Sârbu

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

pharaoh scrie:
arsinel scrie:87 buc in 12h la corbu (peste intre 800g si 1,5kg -atat de mare a macat la data respectiva )
Cu tot respectul, pe-asta nu trebuia s-o puneti pe lista :oops:
Ce vina am ca doar asta tragea in vara lui 2011 pe corbu mare cand am fost la partida respectiva?

Dl Florin eu nu am afirmat ca pescuitul la navomodel este 0. Eu am zis doar ca nu se compara intre ele si in + deranjeaza vecinii de stand .Eu am fost la o partida pe mv2 de 24h seara si noaptea am prins la greu si dimineata cand sa dat drumul la bariera am avut in stg mea 2 standuri cu vaporas si +standul din dreapta .Doua se duceau,unul venea ....... ,nu am mai avut un tac 12 ore .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dl Florin eu nu am afirmat ca pescuitul la navomodel este 0. Eu am zis doar ca nu se compara intre ele si in + deranjeaza vecinii de stand .Eu am fost la o partida pe mv2 de 24h seara si noaptea am prins la greu si dimineata cand sa dat drumul la bariera am avut in stg mea 2 standuri cu vaporas si +standul din dreapta .Doua se duceau,unul venea ....... ,nu am mai avut un tac 12 ore .[/quote]

Arsinel,

Esti un tip simpatic si nu doresc sa ma cert cu tine ! Acum inteleg supararea ta !
Se pare ca cea mai buna solutie este sa-ti cumperi barcuta !!! :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Arsinel nu poate intelege ca si pescuitul la plantat este un talent , nu vrea sa inteleaga ca plantatul este facut mai mult pentru a scoate monstrii la mincare . Cum ar fi sa plantez pentru ciortani de 1,5 kg??
Si plantatul este o arta de aceea am scos crapul de 17.750 pe MV2 anul trecut fiindca i+am dat cea ce dorea el si cit dorea el.Dar in fine eu intentionez pentru luna Mai sa organizez un concurs la plantat cu barcuta pe balta Lazar.
Acolo nu se mai pune problema ca ai dat peste mine ca nu stiu ce sau nu stiu cum , la plantat cine are marfa ce+a mai buna e campion.
Daca sunt amatori sa participe la un concurs de plantat cu navomodelul va rog sa ma contactati si imediat pun concursul. Va garantez ca balta are destui dulapi care sa ne bucure sufletul.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Arsinel nu poate intelege ca si pescuitul la plantat este un talent , nu vrea sa inteleaga ca plantatul este facut mai mult pentru a scoate monstrii la mincare . Cum ar fi sa plantez pentru ciortani de 1,5 kg??
Si plantatul este o arta de aceea am scos crapul de 17.750 pe MV2 anul trecut fiindca i+am dat cea ce dorea el si cit dorea el.Dar in fine eu intentionez pentru luna Mai sa organizez un concurs la plantat cu barcuta pe balta Lazar.
Acolo nu se mai pune problema ca ai dat peste mine ca nu stiu ce sau nu stiu cum , la plantat cine are marfa ce+a mai buna e campion.
Daca sunt amatori sa participe la un concurs de plantat cu navomodelul va rog sa ma contactati si imediat pun concursul. Va garantez ca balta are destui dulapi care sa ne bucure sufletul.
plantatul e talent?poate plantatul de floarea soarelui.excelenta ideea unui concurs de plantat,o sa castige concurentul care duce primul doi saci de porumb imputit in malul opus :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”