Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Trebuie sa-ti aduc argumente pentru afirmatia ca un pescar care nu stie decat sa prinda peste cu navomodelul nu este pescar? Refuz o asemenea provocare pentru ca este facuta cu rea-vointa. Daca nu te duce intelectul sa intelegi si singur, atunci interventia mea nu ar fi de nici un folos.George Andreescu scrie:Un raspuns pe cat de pertinent pe atat de argumentat...![]()
Oricum, la televizor va vad doar cu ochelari de soare, aici ii purtati si pe cei de cal
Nu trebuie sa mi-o luati in nume de rau, dar ideile preconcepute dau rau la public
V-ati aprins degeaba, stimate domn. Nu vreau sa va mai spun decat ca faceti niste afirmatii total nefondate si asta, probabil din cauza lipsei de experienta in ale pescuitului.THL scrie:Trebuie sa-ti aduc argumente pentru afirmatia ca un pescar care nu stie decat sa prinda peste cu navomodelul nu este pescar? Refuz o asemenea provocare pentru ca este facuta cu rea-vointa. Daca nu te duce intelectul sa intelegi si singur, atunci interventia mea nu ar fi de nici un folos.
Eu port ochelari de soare pentru ca am fotofobie (cauta in dex sa vezi ce e), iar despre ultima afirmatie total obraznica nici nu am ce comenta.
Gabriel Garcia Marquez (cauta-l pe goagle sa vezi cine e) avea o vorba: "daca te culci in pat cu un copil mic te trezesti pisat pe haine", pentru tine pot da si varianta romaneasca "daca te bagi in troaca te mananca porcii".
popescu59 scrie:Arsinel nu poate intelege ca si pescuitul la plantat este un talent , nu vrea sa inteleaga ca plantatul este facut mai mult pentru a scoate monstrii la mincare . Cum ar fi sa plantez pentru ciortani de 1,5 kg??
Si plantatul este o arta de aceea am scos crapul de 17.750 pe MV2 anul trecut fiindca i+am dat cea ce dorea el si cit dorea el.Dar in fine eu intentionez pentru luna Mai sa organizez un concurs la plantat cu barcuta pe balta Lazar.
Acolo nu se mai pune problema ca ai dat peste mine ca nu stiu ce sau nu stiu cum , la plantat cine are marfa ce+a mai buna e campion.
Daca sunt amatori sa participe la un concurs de plantat cu navomodelul va rog sa ma contactati si imediat pun concursul. Va garantez ca balta are destui dulapi care sa ne bucure sufletul.
THL scrie:Trebuie sa-ti aduc argumente pentru afirmatia ca un pescar care nu stie decat sa prinda peste cu navomodelul nu este pescar? Refuz o asemenea provocare pentru ca este facuta cu rea-vointa. Daca nu te duce intelectul sa intelegi si singur, atunci interventia mea nu ar fi de nici un folos.George Andreescu scrie:Un raspuns pe cat de pertinent pe atat de argumentat...![]()
Oricum, la televizor va vad doar cu ochelari de soare, aici ii purtati si pe cei de cal
Nu trebuie sa mi-o luati in nume de rau, dar ideile preconcepute dau rau la public
Eu port ochelari de soare pentru ca am fotofobie (cauta in dex sa vezi ce e), iar despre ultima afirmatie total obraznica nici nu am ce comenta.
Gabriel Garcia Marquez (cauta-l pe goagle sa vezi cine e) avea o vorba: "daca te culci in pat cu un copil mic te trezesti pisat pe haine", pentru tine pot da si varianta romaneasca "daca te bagi in troaca te mananca porcii".
Daca eu fac "afirmatii total nefondate", tu pe unde te aflii cand spui ca "din cauza lipsei de experienta in ale pescuitului"? Am 40 de ani si pescuiesc de la 10, deci fa tu singur calculul si vezi daca am experienta sau nu.George Andreescu scrie:V-ati aprins degeaba, stimate domn. Nu vreau sa va mai spun decat ca faceti niste afirmatii total nefondate si asta, probabil din cauza lipsei de experienta in ale pescuitului.
Nu voi avea nici o surpriza neplacuta, deoarece un personaj ca dvs, isi da masura intelectului prin modul in care pune problema. Iar daca despre Columbia stiti doar ca este "tara cocainei", atunci m-am lamurit.George Andreescu scrie:Trimiterile pe care mi le propuneti sunt de-a dreptul rautacioase, mai ales ca nu ma cunoasteti si nu stiti deloc cat "ma duce intelectul"...mai bine ne oprim aici, fiindca nu vreau sa aveti o surpriza neplacuta. Ramaneti dumneavoastra cu aura de intelectual pe care incercati sa v-o faceti singur si lasati pescarii adevarati sa hotarasca daca esti pescar atunci cand prinzi peste sau atunci cand pescuiesti "en vogue". Va salut cu respect si cu complimente din Columbia de la idolul din tara cocainei !
E corect, dl (nu d-l) Andreescu e un tip enervant, dar tu esti clar unul **********! Formulari de genul "nu reprezinti nimic reprezentativ" iti deconspira IQ-ul ********, dovada fiind si faptul ca nu ai inteles nimic din finalul mesajului meu.Florin Pata scrie: Cu toate ca d-l Andreescu este un tip enervant,totusi este politicos si "nu da cu barda!" ! Tu ce mare pescar esti ? Ai o emisiune 90 % reclame si nu reprezinti nimic reprezentativ (sau poate nu cunosc) in pescuit ! In plus daca il citezi pe Gabriel Garcia Marquez ,nu devii din start un intelectual !Daca s-a "pisat cineva pe hainele tale!" sau "te-ai bagat in troaca cu porcii
" nu este important pentru altii!"
Nu va mai suparati, zau, e penibil. Nu va intrebat nimeni nici de ce purtati ochelari de soare si nici cati ani aveti. Eu va mai intreb inca o data si cu asta am incheiat, de ce nu-i considerati pescari pe cei ce pescuiesc cu navomodelul ?THL scrie:Daca eu fac "afirmatii total nefondate", tu pe unde te aflii cand spui ca "din cauza lipsei de experienta in ale pescuitului"? Am 40 de ani si pescuiesc de la 10, deci fa tu singur calculul si vezi daca am experienta sau nu.Nu voi avea nici o surpriza neplacuta, deoarece un personaj ca dvs, isi da masura intelectului prin modul in care pune problema. Iar daca despre Columbia stiti doar ca este "tara cocainei", atunci m-am lamurit.