Va salut si va rog sa ma sfatuiti ce inaintas sa achizitionez si mai ales de unde,sa fie intradevar rezistent la abraziune,la aruncari cu greutate un pic mai mare(naditor) si la nod.Sunt dezamagit ca am pescuit 48 de ore cu 3 tipuri de inaintas textil,am pierdut vreo 7 monturi la aruncare iar cel care a scapat de ruptura prezinta urme de abraziune.Multumesc pentru ajutor
este un fir textil la decathlon si se numeste x-tress este negru,are 150metri,0,25mm grosime si rezista la 16,5 lbs...acuma nu stiu daca este special pentru inaintas dar este al 2-lea sezon cand il folosesc si nici urma de uzura,tocire sau sa afecteze inelele lansetei,rola are 150m si se gaseste in 2 culori negru si galben.mai scrie p cutie geologic,acum sper sa-l mai gesesti...ar trebuii sa-l gesesti ca e marca lor
tuf-line .......si eu pescuiesc cu naditor ....in 2 ani cat am avut inaintas pe 3 mulinete doar o data am rupt ......dar era de asteptat la 2 ani vechime ....
Acest subiect a mai fost discutat pe forum, trebuia doar sa folosesti functia ,,search''.Sunt 3-4 fire textile recomandate pentru a fi folosite ca inaintas, daca le folosesti, nu ai cum sa dai gres.Cand mai ai nevoie de sfaturi, incearca sa nu mai postezi in topicul ,,Marele bazar''