Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
George Andreescu

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de George Andreescu »

THL scrie: - pe langa specializarea in filosofie - sunt membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si am scris o carte care a obtinut doua premii, dintre care cel mai important - "Premiu pentru debut in proza" - mi-a fost acordat chiar de USR. Asta asa ca vedem de pe ce pozitii discutam.
:D :D :D Sunt convins ca v-ati impune mult mai bine pe un forum al prozatorilor debutanti, de ce nu incercati...cu atatea pulitzer-uri castigate :) :wink: :)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

George Andreescu scrie:Eu va mai intreb inca o data si cu asta am incheiat, de ce nu-i considerati pescari pe cei ce pescuiesc cu navomodelul ?
va raspund eu.cred ca se referea la notiunea de pescar sportiv,nu neaparat de pescar.la un concurs de tir ati fi de acord ca unul dintre concurenti sa foloseasca un trepied si o pusca cu luneta iar ceilalti sa traga cu prastia?ii considerati pescari pe cei care dau la "generator" sau la "parasute"?ii considerati vanatori pe prietenii lu' Tiriac care stau in foisor la un brandy si o curva iar gonacii le aduc 200 de mistreti la 10 metrii?Pescuitul la "plantat" nu are nici o treaba cu pescuitul sportiv.nici una.aaaa..daca ti-e foame si vrei sa iei un sac de peste sigur,folositi cu incredere,sau folositi direct generatorul ca sa nu mai pierdeti timpul dar macar lasati vrajeala pe forumuri.

George Andreescu

DumiD scrie:va raspund eu.cred ca se referea la notiunea de pescar sportiv,nu neaparat de pescar.la un concurs de tir ati fi de acord ca unul dintre concurenti sa foloseasca un trepied si o pusca cu luneta iar ceilalti sa traga cu prastia?
Foaaaarte bun exemplul. La cate concursuri de pescuit la crap ati vazut ca toata lumea lanseaza si numai unul pescuieste la plantat ??? Cred ca asta-i vrajala, sau nestiinta, luati-o cum doriti ! :wink:
In urma cu cativa ani, domnul Ionascu scria un articol in Aventuri la Pescuit despre pescuitul la curent electric. Daca l-ati fi citit, probabil ca acun ati fi fost mai ponderat in afirmatii.

Florin Pata
Puncte: 0

Mesaj de Florin Pata »

E corect, dl (nu d-l) Andreescu e un tip enervant, dar tu esti clar unul********! Formulari de genul "nu reprezinti nimic reprezentativ" iti deconspira IQ-ul **********, dovada fiind si faptul ca nu ai inteles nimic din finalul mesajului meu.

PS - Intelectual nu sunt pentru ca dau citate din Marquez, ci pentru ca - pe langa specializarea in filosofie - sunt membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si am scris o carte care a obtinut doua premii, dintre care cel mai important - "Premiu pentru debut in proza" - mi-a fost acordat chiar de USR. Asta asa ca vedem de pe ce pozitii discutam.[/quote]

Cred ca este prima data cand sunt fortat sa jignesc pe cineva dar :
- nu ma cunosti
- nu am sa-mi scriu C.V.- ul pe forum pentru a-ti demonstra cu cine vorbesti
- tu esti doar un ************
- acest forum este pentru pescari si nu pentru filozofi inchipuiti
- ai scris o carte,premiata *********** in cel mai romanesc mod :wink:
- vad ca incerci "cate ceva!" in multe domenii dar se pare ca nu ti se potriveste nimic
- peste tot esti "membru!"
"Aerele de vedeta" iti dauneaza !

Consider acest subiect inchis !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

George Andreescu scrie:
DumiD scrie:va raspund eu.cred ca se referea la notiunea de pescar sportiv,nu neaparat de pescar.la un concurs de tir ati fi de acord ca unul dintre concurenti sa foloseasca un trepied si o pusca cu luneta iar ceilalti sa traga cu prastia?
Foaaaarte bun exemplul. La cate concursuri de pescuit la crap ati vazut ca toata lumea lanseaza si numai unul pescuieste la plantat ??? Cred ca asta-i vrajala, sau nestiinta, luati-o cum doriti ! :wink:
In urma cu cativa ani, domnul Ionascu scria un articol in Aventuri la Pescuit despre pescuitul la curent electric. Daca l-ati fi citit, probabil ca acun ati fi fost mai ponderat in afirmatii.
da da,repede cu nestiinta.....ma tem ca matale esti ***********,nu tu tot intrebi de ce nu ni se pare pescuit navomodelismul?exemplul era foarte bun,daca esti mai incet si nu poti sa faci o analogie intre 2 sporturi este treaba ta..*********

George Andreescu

DumiD scrie:da da,repede cu nestiinta.....ma tem ca matale esti *********,nu tu tot intrebi de ce nu ni se pare pescuit navomodelismul?exemplul era foarte bun,daca esti mai incet si nu poti sa faci o analogie intre 2 sporturi este treaba ta..************
Va multumesc frumos pentru explicatiile atat de puerile, imi dau ocazia sa zambesc, dar e regretabil, zau asa. Dumneavoastra, spre deosebire de mine care gandesc "limitat", se pare ca nu ganditi deloc daca continuati sa sustineti ca exemplul ala este bun. Mai bine analizatu-l pe toate partile, luati in considerare si ce v-am spus eu mai sus *************

Va salut si va cer sa fiti cuvincios, macar atunci cand sustineti aberatii !

THL

Mesaj de THL »

Florin Pata scrie:nu ma cunosti
Nici nu am nevoie, imaginea vorbeste de la sine. Saracul de tine, daca impingi pestele ala mai in fata poate il scoti de 6 kg.

THL

Mesaj de THL »

George Andreescu scrie: :D :D :D Sunt convins ca v-ati impune mult mai bine pe un forum al prozatorilor debutanti, de ce nu incercati...cu atatea pulitzer-uri castigate :) :wink: :)
Pentru cultura ta generala, desi sunt convins ca nu exista, premiul Pulitzer se acorda pentru jurnalism doar in SUA, ***************

George Andreescu

THL scrie:
George Andreescu scrie: Pentru cultura ta generala, desi sunt convins ca nu exista, premiul Pulitzer se acorda pentru jurnalism doar in SUA,*************************
Iarasi dati pe afara. Era doar o figura de stil pentru ca gluma sa fie mai haioasa. Eu am intalnit asa ceva chiar si in proza unor debutanti :lol:
Ramaneti cu bine, domnule filozof, in stramta dumneavoastra lume a pescuitului si din partea mea, FIR INTINS !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

George Andreescu scrie:
Va salut si va cer sa fiti cuvincios, macar atunci cand sustineti aberatii !
se pare ca trebuie sa-ti explic ca unui copil de 6 ani sa-ntelegi.se presupune ca noi (macar unii dintre noi) practicam pescuitul sportiv.dumneata se pare ca asociezi gresit pescuitul sportiv cu pescuitul de competitie sau cu concursurile de pescuit.permisul de pescuit eliberat de anpa este prentru pescuit "recreativ-sportiv".dumneata ai luat "recreativul" de acolo si ti l-ai insusit,pescuind cu barcuta si recreeindu-te si ai lasat partea cu "sportiv" pentru pescarii de competitie.total gresit.nu contest ca si unii si altii sunt pescari,insa nu toti sunt si pescari sportivi.din dex:
Sport - Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina.
in cazul dumitale iti educi indemanarea in a manevra barcuta,ceea ce poate fi asociat cu navomodelismul,nu cu pescuitul.deasemenea se pare ca notiunea de fair-play iti lipseste cu desavarsire daca mai ai nevoie de motive de ce plantatul este inacceptabil.
acuma,revenind la exemplul cu tirul,cred ca dumneata esti incapabil sa faci o analogie corecta pentru ca nu vrei sa renunti la barcuta si o asociezi cu o "unealta de pescuit".analogia trebuie facuta pentru sport ca ansamblu,nu pentru un anumit concurs si trebuie sa asociezi trepiedul si pusca cu luneta,unelte de tintas de elita,dar nu de sportiv,cu barcuta dumitale.n-are nici o legatura cu nici un concurs,doar faptul ca te duci si te antrenezi cu pusca de calibru 50 tragand la tinte la peste 2000 de metri te descalifica din start ca si "sportiv" la disciplina tir.m-ai inteles?
si pe final,va recomand sa cautati alte tipuri de forumuri daca vreti sa fiti domnit,la pescuit cred ca se potrivesc mai bine apelativurile din fotbal,gen "nea" si bre decat domnule,plus de asta n-am de ce sa fiu cuviincios cu un keyboard warrior pe care nu-l cunosc si ar putea avea 12 ani.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”