Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
freeman

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de freeman »

THL - ce caracter ****** ai! Nu am nici o treaba cu vreunul din cei care va certati aici, dar tu esti **********, prin prisma faptului ca ,,fiind" o persoana ,,mai publica" iti permiti sa-i jignesti pe cei de pe forum in asemenea mod!... Te-am cunoscut la concursuri de pescuit, iar acolo nu mai stiai pe unde sa ne pupi, ********!...***************... Vad ca iti tot faci ,,prieteni"!

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Unde apar randuri de stelute de genul : ********** , sa stiti ca am editat eu cuvintele jignitoare ! Am facut acest topic din postarile pe langa subiectul concursului ce se vrea organizat la balta Lazar, dar vad ca deja ati ajuns la discutii jignitoare si nefolositoare celorlalti useri. Daca puteti discuta civilizat, topicul va ramane deschis...daca insa veti continua sa va balacariti, il voi inchide si voi recomanda Adminului sa va "doneze" si cateva avertismente ! Va multumesc ptr. intelegere !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

B*****a****i*****e*****t*******i m***e*****r***g**e**ti***l****a***p**e**sc**ui*t! :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

THL

Mesaj de THL »

freeman scrie:THL - ce caracter ****** ai! Nu am nici o treaba cu vreunul din cei care va certati aici, dar tu esti **********, prin prisma faptului ca ,,fiind" o persoana ,,mai publica" iti permiti sa-i jignesti pe cei de pe forum in asemenea mod!... Te-am cunoscut la concursuri de pescuit, iar acolo nu mai stiai pe unde sa ne pupi, ********!...***************... Vad ca iti tot faci ,,prieteni"!
Ce clona penibila! :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am o mare rugaminte la unul din moderatori , stergeti va rog toate postarile din acest topic care nu au nici o legatura cu topicul. Vad ca de la odiscutie amuzanta cu citeva picanterii s-a trecut la niste jigniri de te ia capul.
Inca o data va rog sa stergeti toate postarile off topic.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pentru Dumi --
Am o mica problema si findca vad ca te pricepi la toate te rog frumos vreau si eu un sfat , o explicatie sau cum vrei tu.
Deci consideri ca aceei oameni care planteaza nu sunt pescari , asa ai afirmat .
Un simplu exemplu se gasesc aici pe forum citeva postari in care pescari de renume PLANTEAZA la Tincabesti SI SUNT APLAUDATI DE TOATA LUMEA . Nu vreau scuze ca are balta 2km si nu mai stiu ce . Cei care au plantat pe Tincabesti sunt BRACONIERI SAU CUM SA O IAU??? Stiu vei incepe cu programul preferat stiti balta Tincabesti are 5mil de km si acolo se necesita a se planta pentru ??? Scuze pentru tine si multi altii plantatul nu este admis in pescuit.
Si acum sa revenim, am 53 de ani pescuiesc de la 10 ani prin mai toate metodele de vre-35 de ani pescuiesc plantat , incepind cu camera de tractor cu fund si pina la barcuta cu sonar si gps .
De la revolutie s-a inceput un pescuit mai de competitie care este recunoscut prin aruncarea la distante diferite din mina .
Vreau sa intreb tu daca ai avea probleme grave la coloana si medicii ti-ar interzice efortul sau miscarile bruste ce ai face??
Te-ai lasa de pescuit dupa 40 de ani de pescuit ??? CRED CA NICIODATA nu ai putea sa renuti la microbul asta .
Daca eu am probleme grave de sanatate despre care am pomenit si am ales sa merg totusi la pescuit si sa plantez cu vaporasul care este greseala sau problema de nu ma pot enumera si eu printre pescarii sportivi???
Te rog mult daca exista vre-un regulament care interzice plantatul cu barcuta si il trece in latura infractiunilor sa ma informezi si pe mine , daca nu este interzis asemenea mod de a pescui mai ales IN SITUATIA MEA IN CARE SANATATEA ESTE LA PAMINT te rog mult sa nu mai insisti cu afirmatiile pe care le faci la adresa celor care planteaza.
Daca totusi iti mentii afirmatiile atunci nu iti pot dori decit sa ajungi in situatia mea si sa te vad atunci cum ti-ai satisface marele hobi si anume PESCUITUL.
Eu zic sa te mai gindesti si sa te pui in situatia multora care zac intr-un fotoliu cu rotile si ar dat totul pentru 1 ora de pescuit indiferent de metoda de pescuit .
Si inca ceva nu da prea tare in cei care au plantat zilele trecute pe Tincabesti ca acei oameni sunt in ale pescuitului peste tine 10 etaje.
Fire cit mai intinse celor care merg la balta sa pescuiasca nu celor care stau in fata calculatorului si se dau profesionisti.

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

@ gor95

Domnule George, v-as ruga frumos sa faceti deosebirea intre niste ironii nevinovate si jignirile de care vorbeati mai sus.

Larevedere !

PS. Daca doriti sa-mi raspundeti va rog s-o faceti pe pm

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

George Andreescu scrie:@ gor95

Domnule George, v-as ruga frumos sa faceti deosebirea intre niste ironii nevinovate si jignirile de care vorbeati mai sus.

Larevedere !

PS. Daca doriti sa-mi raspundeti va rog s-o faceti pe pm
Sa stiti ca am editat tot ce-am considerat eu ca e "samanta de scandal", evitand sa sterg efectiv toate postarile ofensatoare !
p.s.
Nu raspund in privat celor care ma interpeleaza public !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

gor965 scrie:Nu raspund in privat celor care ma interpeleaza public !
Interesanta pozitie, dar dati-mi voie sa n-o inteleg. Pare pe cat de ilara pe atat de copilareasca.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Pentru Dumi --
Am o mica problema si findca vad ca te pricepi la toate te rog frumos vreau si eu un sfat , o explicatie sau cum vrei tu.
Deci consideri ca aceei oameni care planteaza nu sunt pescari , asa ai afirmat .
Un simplu exemplu se gasesc aici pe forum citeva postari in care pescari de renume PLANTEAZA la Tincabesti SI SUNT APLAUDATI DE TOATA LUMEA . Nu vreau scuze ca are balta 2km si nu mai stiu ce . Cei care au plantat pe Tincabesti sunt BRACONIERI SAU CUM SA O IAU??? Stiu vei incepe cu programul preferat stiti balta Tincabesti are 5mil de km si acolo se necesita a se planta pentru ??? Scuze pentru tine si multi altii plantatul nu este admis in pescuit.
Si acum sa revenim, am 53 de ani pescuiesc de la 10 ani prin mai toate metodele de vre-35 de ani pescuiesc plantat , incepind cu camera de tractor cu fund si pina la barcuta cu sonar si gps .
De la revolutie s-a inceput un pescuit mai de competitie care este recunoscut prin aruncarea la distante diferite din mina .
Vreau sa intreb tu daca ai avea probleme grave la coloana si medicii ti-ar interzice efortul sau miscarile bruste ce ai face??
Te-ai lasa de pescuit dupa 40 de ani de pescuit ??? CRED CA NICIODATA nu ai putea sa renuti la microbul asta .
Daca eu am probleme grave de sanatate despre care am pomenit si am ales sa merg totusi la pescuit si sa plantez cu vaporasul care este greseala sau problema de nu ma pot enumera si eu printre pescarii sportivi???
Te rog mult daca exista vre-un regulament care interzice plantatul cu barcuta si il trece in latura infractiunilor sa ma informezi si pe mine , daca nu este interzis asemenea mod de a pescui mai ales IN SITUATIA MEA IN CARE SANATATEA ESTE LA PAMINT te rog mult sa nu mai insisti cu afirmatiile pe care le faci la adresa celor care planteaza.
Daca totusi iti mentii afirmatiile atunci nu iti pot dori decit sa ajungi in situatia mea si sa te vad atunci cum ti-ai satisface marele hobi si anume PESCUITUL.
Eu zic sa te mai gindesti si sa te pui in situatia multora care zac intr-un fotoliu cu rotile si ar dat totul pentru 1 ora de pescuit indiferent de metoda de pescuit .
Si inca ceva nu da prea tare in cei care au plantat zilele trecute pe Tincabesti ca acei oameni sunt in ale pescuitului peste tine 10 etaje.
Fire cit mai intinse celor care merg la balta sa pescuiasca nu celor care stau in fata calculatorului si se dau profesionisti.
faceti o confuzie,eu am afirmat ca pescarii care planteaza nu sunt "pescari sportivi" nu ca nu sunt pescari.pescari sunt si cei care pescuiesc la setca,unii deasemenea cu multe etaje peste cei care planteaza la Tancabesti si care sunt cu 10 etaje peste mine....insa consider acest lucru irelevant cat timp vorbim despre pescuitul sportiv.deasemenea ma confundati cu cineva caruia ii pasa ca unul sau altul e mai "pescar" decat mine.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”