Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Stanescu Mircea
Puncte: 0

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de Stanescu Mircea »

ce va dati pescari toti sa n-am ambitie nu vad nimic rau in a planta o fac de fiecare data pe o balta salbatica uitata de lume sa pot scoate ceva mai mult din ea si asta mi se pare un lucru bun dasta este folosit plantatul sa ajungi in locuri neaccesibile aruncatului...Domnule Popescu cunosc balta Lazar foarte bine are peste ce a mai ramas intradevar predomina ctenul am 5-6 prietenii care au braconato vreo 2 ani la rand saptamanal cu peste 200kg de peste bineinteles la plantat a mai ramas ceva prin ea am participat si la concurs am vazut ca balta mai tine peste de ex echipa lui mosharu cu danut si sotir au reusit sa intepe 4-5 bucatii frumoase din pacate nu au putut scosi din agatatura locul foarte prost. Nu cred ca se mai merita un concurs pe balta lazar chiar daca se tine la plantat si doar asa scoti pestele dupa Lazar cu o barca cu un navomodel...Fir intins va doresc tocmai imi bag acumulatorii la incarcat sa zica lumea ca nu sunt pescar si o ard cu telecomanda aiurea:(

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu garantez ca este peste mare si destul cu toate ca s-a braconat cu 2 ani in urma.
Tocmai asta discutam ca eu anul trecut 2011 am prins destule bucati mari pe Lazar.
Daca somnul de 38 de kg cel de 18 kg sau tenul de 13,5 kg sau raomansecul de 14 kg nu mai sunt pesti mari sunt de acord cu voi.
Pot spune ca incepind de anul trecut dupa ce s+a aflat cit peste s-a scos din acesta balta viziunea adminstratiei este alta.
Pe 20 Martie 2012 s-au bagat 4153 kg crap intre 2,5 -5 kg si se mai asteapta inca o noua populare , deci pentru vara asta o sa fie destul peste .Balta are 16ha luciu de apa si pentru a putea traii in bune conditi cel mai potrivi ar tyrebui sa aiba 8t peste , cele 4 t bagate si se mai baga 2 tone suta la suta plus ce ar mai avea balta va fi peste suficient mai ales ca se seca balta alaturata si tot crapul si tenul se baga aici in balta Lazar. Deci premize destul de bune pentru orice concurs si mai ales la plantat dar daca nu vreti sa va incercati maiestria si experienta este alta treaba , conditii sunt peste este asa ca va astept.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

George Andreescu scrie:
gor965 scrie:Nu raspund in privat celor care ma interpeleaza public !
Interesanta pozitie, dar dati-mi voie sa n-o inteleg. Pare pe cat de ilara pe atat de copilareasca.
Eu nu vad care-i problema ?! Am facut o remarca in ceeace ma priveste...ca daca tot mi-ati adresat o postare publica, consider ca e normal sa va raspund tot public ! La modul general vorbind, nu e de bun simt sa "urechezi" pe cineva public si-apoi sa-i ceri sa-ti dea replica in privat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

gor965 scrie:Eu nu vad care-i problema ?! Am facut o remarca in ceeace ma priveste...ca daca tot mi-ati adresat o postare publica, consider ca e normal sa va raspund tot public ! La modul general vorbind, nu e de bun simt sa "urechezi" pe cineva public si-apoi sa-i ceri sa-ti dea replica in privat !
Ce bine ca ati pus ghilimelele, altfel nu mi-as fi iertat-o niciodata :D

popescu59
Pescar de competitie

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MAGIC BAIT - Greaca Cercani

Mesaj de popescu59 »

Luciane tata deci tu imi tii lectii mie din ce citesti in carti????
Aoleu si eu care credeam ca tu esti mai ceva decit Mircea Gheran, uite cum se insela omul.
Deci si tu faci parte din aceea pe care eu ii cert incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
VORBESC DESPRE PESCARII CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI.
Eu credeam dupa postarile atale ca tu participi aici la concurs si cind colo stupoare tu esti in fata calculatorului.
MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cite lectii mi-ai tinut tu mie numai si numai din ce citesti de pe net .
Acum inteleg de ce multi imi spun sa nu iau toti profesori de pe forum in seama , daca vreau lectii sa merg la concursuri unde voi invata cam tot cea ce nu stiu despre pescuit .Asa ca tata Luciane m-ai pierdut de client urmatoarea lectie nu ti-o mai accept decit de pe balta .
Deci eu care merg de 2-3 ori pe saptamina la balta la pescuit ascultam povestile tale care mi le spui tu din ce citesti .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Luciane tata deci tu imi tii lectii mie din ce citesti in carti????
Aoleu si eu care credeam ca tu esti mai ceva decit Mircea Gheran, uite cum se insela omul.
Deci si tu faci parte din aceea pe care eu ii cert incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
VORBESC DESPRE PESCARII CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI.
Eu credeam dupa postarile atale ca tu participi aici la concurs si cind colo stupoare tu esti in fata calculatorului.
MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cite lectii mi-ai tinut tu mie numai si numai din ce citesti de pe net .
Acum inteleg de ce multi imi spun sa nu iau toti profesori de pe forum in seama , daca vreau lectii sa merg la concursuri unde voi invata cam tot cea ce nu stiu despre pescuit .Asa ca tata Luciane m-ai pierdut de client urmatoarea lectie nu ti-o mai accept decit de pe balta .
Deci eu care merg de 2-3 ori pe saptamina la balta la pescuit ascultam povestile tale care mi le spui tu din ce citesti .
Popescule, ti-am spus ca o aruncare pe apa nu e tot una cu o aruncare pe pamant - ma refer la masuratori. Atat. Ce lectii visezi ? In rest, ti-am spus aceleasi chestii generale, asa cum ti-au spus toti de pe forum de aici.

Daca tu crezi ca toti pescarii de renume se regasesc doar pe foile de concurs, te inseli. Aici nu ma refer la mine. Mai pune si tu mana pe o revista. Ai sa vezi articole scrise de oameni pe care nu ii regasesti pe listele de concurs. Oameni care sunt consultanti si detinatori de magazine de renume de pescuit. Dar nu mai intru in detalii cu tine. Esti subiect inchis si hai ca iesim din toppic-ul de concurs de la Greaca si nu vreau.
Putin respect pt organizator.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca este asa cum sustii nu te mai apuca sa dai sfaturi la altii incearca daca se poate sa dai sfaturi celor care pescuiesc ca tine in fata calculatorului, nu celor care sunt la concursuri ca nu va puteti compara .
Mergeti pe lacuri la pescuit si lasati atita teorie ca o sa va doara capul , secretul este la practica , bine ca te-ai dat de gol ca esti carturar nu pescar.
De acum incolo cind imi va mai da cineva sfaturi il intreb , Cind ai fost ultima oara la pescuit ??? Altfel nu mai iau in seama lectiile tinute de cei care pescuiesc din fotoliu .
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care merg la pescuit NU CELOR CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI
Mircica sa ma scuzi de off topic da am prins profesorul si nu am putut sa ma abtin.

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

popescu59 scrie:Daca este asa cum sustii nu te mai apuca sa dai sfaturi la altii incearca daca se poate sa dai sfaturi celor care pescuiesc ca tine in fata calculatorului, nu celor care sunt la concursuri ca nu va puteti compara .
Mergeti pe lacuri la pescuit si lasati atita teorie ca o sa va doara capul , secretul este la practica , bine ca te-ai dat de gol ca esti carturar nu pescar.
De acum incolo cind imi va mai da cineva sfaturi il intreb , Cind ai fost ultima oara la pescuit ??? Altfel nu mai iau in seama lectiile tinute de cei care pescuiesc din fotoliu .
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care merg la pescuit NU CELOR CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI
Mircica sa ma scuzi de off topic da am prins profesorul si nu am putut sa ma abtin.
Ce treaba are una cu alta maestre nu toata lumea isi permite sa mearga la concursuri sau nu toti pescari buni merg la concursuri pentru cultura ta generala multi din pescarii de azi de ii vezi pe la concursuri sunt donatori cu bani care vor sa se afirme gen cum vrei tu sa te duci akm p moara sa le dai cu balta in cap ca ai pescuit p lazar si ai prins un somn si un cteno totul sta altfel eu te salut cu respect si iti urez fir intins dar daca vrei sa te apuci de concursuri pregatestete bine

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

bOSSAKE scrie:
popescu59 scrie:Daca este asa cum sustii nu te mai apuca sa dai sfaturi la altii incearca daca se poate sa dai sfaturi celor care pescuiesc ca tine in fata calculatorului, nu celor care sunt la concursuri ca nu va puteti compara .
Ce treaba are una cu alta maestre nu toata lumea isi permite sa mearga la concursuri sau nu toti pescari buni merg la concursuri pentru cultura ta generala multi din pescarii de azi de ii vezi pe la concursuri sunt donatori cu bani care vor sa se afirme gen cum vrei tu sa te duci akm p moara sa le dai cu balta in cap ca ai pescuit p lazar si ai prins un somn si un cteno totul sta altfel eu te salut cu respect si iti urez fir intins dar daca vrei sa te apuci de concursuri pregatestete bine
Iar ti-o iei Popescule, de la mai multi.

PRICEPE : sunt pescari foarte foarte buni si renumiti care nu participa la concursuri. Am dat un sfat celor de pe A1 (pt ca nu au prins prea bine) si pt ca cunosc balta. Drept dovada, au fost 2 persoane care au aprobat cele spuse de mine, mai sus. Tu crezi ca daca te duci la un concurs si nu prinzi, esti mai pescar decat unul care merge doar de placere pe balta ? TE INSELI.

Daca nu sunt la concurs sau pe balta poate am vreo problema personala. Ce, trebuie sa fiu pe balta la comanda ta ?

Si explica-ne si noua cum faci tu 2-3 patide pe saptama ? La tine cat tine o partida la crap ? 12 ore ? Ca daca stai mai mult ar insemna sa nu mai pleci de pe balta!!! Decat ca tine 2-3 partide de astea pe saptamana (desi nu cred) mai bine 1 de 60 de ore la 2 saptamani.

Oricum, SUCCES si BAFTA la concurs luni...... PESCARULE .... rupe-i tu cu HI-S 2000 tale cele noi - sa vedem daca reusesti sa le incarci cum trebuie (sper ca intels expresia "a incarca" - nu ma refeream la a le incarca in masina).

SUCCESURI luni
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Deci ca sa lamurim rapid problema-- Nu este vorba de concursuri este vorba despre mers la partide de pescuit indiferent ca o faci pe dimbovita sau la Tincabesti , voi care vedeti balta o data pe an si tineti lectii de pescuit cam la toata lumea si ii povatuiti pe toti ce e bine si ce nu si asta numai si numai din cea ce cititi pe net sau vedeti la tv cum de nu va este jena?
In alta ordine de ideii ca sa intelegeti din nou MERG LA CONCURSURI FIINDCA VREAU SA INVAT SI SA PRIMESC LECTII DE LA PESCARI nu de la profesori din fata calculatorului, si e bine ca am pentru ce sa incarc masina nu ca voi care va rupeti curu pe scaun la calculator , vedeti sa nu faceti basici.
Nu ai inteles ca ma doare in p...... de cei care rid de mine cind ei sunt vai de vai si vad balta o data pe an, sa primesc lectii de la cei care au aceasi pasiune ca mine adica PESCUITUL DE PE LAC nu din fata calculatorului ca voi, nu aveti posibilitati , aveti probleme am inteles DAR NU MAI FACETI COMENTARII CIND VOI NICI NU STITI DACA S-AU DEZGHETAT BALTILE. Am mai spus ca din 7 zile ale saptaminii cel putin 5 zile sunt pe balti spre exemplu ieri am fost pe MV2 , azi sunt pe Lazar si va scriu acum de pe balta unde voi sta pina simbata dimineata . Oare ne vom compara vreodata???
MERGETI LA PESCUIT SI DUPA ACEEA INTERVENITI IN TOPICURI SI DATI SFATURI LA ALTII.
Rog un moderator sa stearga toate postarile off topic.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”