Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu nu vad care-i problema ?! Am facut o remarca in ceeace ma priveste...ca daca tot mi-ati adresat o postare publica, consider ca e normal sa va raspund tot public ! La modul general vorbind, nu e de bun simt sa "urechezi" pe cineva public si-apoi sa-i ceri sa-ti dea replica in privat !George Andreescu scrie:Interesanta pozitie, dar dati-mi voie sa n-o inteleg. Pare pe cat de ilara pe atat de copilareasca.gor965 scrie:Nu raspund in privat celor care ma interpeleaza public !
Ce bine ca ati pus ghilimelele, altfel nu mi-as fi iertat-o niciodatagor965 scrie:Eu nu vad care-i problema ?! Am facut o remarca in ceeace ma priveste...ca daca tot mi-ati adresat o postare publica, consider ca e normal sa va raspund tot public ! La modul general vorbind, nu e de bun simt sa "urechezi" pe cineva public si-apoi sa-i ceri sa-ti dea replica in privat !
Popescule, ti-am spus ca o aruncare pe apa nu e tot una cu o aruncare pe pamant - ma refer la masuratori. Atat. Ce lectii visezi ? In rest, ti-am spus aceleasi chestii generale, asa cum ti-au spus toti de pe forum de aici.popescu59 scrie:Luciane tata deci tu imi tii lectii mie din ce citesti in carti????
Aoleu si eu care credeam ca tu esti mai ceva decit Mircea Gheran, uite cum se insela omul.
Deci si tu faci parte din aceea pe care eu ii cert incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
VORBESC DESPRE PESCARII CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI.
Eu credeam dupa postarile atale ca tu participi aici la concurs si cind colo stupoare tu esti in fata calculatorului.
MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cite lectii mi-ai tinut tu mie numai si numai din ce citesti de pe net .
Acum inteleg de ce multi imi spun sa nu iau toti profesori de pe forum in seama , daca vreau lectii sa merg la concursuri unde voi invata cam tot cea ce nu stiu despre pescuit .Asa ca tata Luciane m-ai pierdut de client urmatoarea lectie nu ti-o mai accept decit de pe balta .
Deci eu care merg de 2-3 ori pe saptamina la balta la pescuit ascultam povestile tale care mi le spui tu din ce citesti .
Ce treaba are una cu alta maestre nu toata lumea isi permite sa mearga la concursuri sau nu toti pescari buni merg la concursuri pentru cultura ta generala multi din pescarii de azi de ii vezi pe la concursuri sunt donatori cu bani care vor sa se afirme gen cum vrei tu sa te duci akm p moara sa le dai cu balta in cap ca ai pescuit p lazar si ai prins un somn si un cteno totul sta altfel eu te salut cu respect si iti urez fir intins dar daca vrei sa te apuci de concursuri pregatestete binepopescu59 scrie:Daca este asa cum sustii nu te mai apuca sa dai sfaturi la altii incearca daca se poate sa dai sfaturi celor care pescuiesc ca tine in fata calculatorului, nu celor care sunt la concursuri ca nu va puteti compara .
Mergeti pe lacuri la pescuit si lasati atita teorie ca o sa va doara capul , secretul este la practica , bine ca te-ai dat de gol ca esti carturar nu pescar.
De acum incolo cind imi va mai da cineva sfaturi il intreb , Cind ai fost ultima oara la pescuit ??? Altfel nu mai iau in seama lectiile tinute de cei care pescuiesc din fotoliu .
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care merg la pescuit NU CELOR CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI
Mircica sa ma scuzi de off topic da am prins profesorul si nu am putut sa ma abtin.
Iar ti-o iei Popescule, de la mai multi.bOSSAKE scrie:Ce treaba are una cu alta maestre nu toata lumea isi permite sa mearga la concursuri sau nu toti pescari buni merg la concursuri pentru cultura ta generala multi din pescarii de azi de ii vezi pe la concursuri sunt donatori cu bani care vor sa se afirme gen cum vrei tu sa te duci akm p moara sa le dai cu balta in cap ca ai pescuit p lazar si ai prins un somn si un cteno totul sta altfel eu te salut cu respect si iti urez fir intins dar daca vrei sa te apuci de concursuri pregatestete binepopescu59 scrie:Daca este asa cum sustii nu te mai apuca sa dai sfaturi la altii incearca daca se poate sa dai sfaturi celor care pescuiesc ca tine in fata calculatorului, nu celor care sunt la concursuri ca nu va puteti compara .
Mergeti pe lacuri la pescuit si lasati atita teorie ca o sa va doara capul , secretul este la practica , bine ca te-ai dat de gol ca esti carturar nu pescar.
De acum incolo cind imi va mai da cineva sfaturi il intreb , Cind ai fost ultima oara la pescuit ??? Altfel nu mai iau in seama lectiile tinute de cei care pescuiesc din fotoliu .
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care merg la pescuit NU CELOR CARE PESCUIESC DIN FATA CALCULATORULUI
Mircica sa ma scuzi de off topic da am prins profesorul si nu am putut sa ma abtin.