Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
zfcristian scrie: Pescuit pe celalalt mal nici nu e de mirare ca au iesit dulapi aia .
Nu e nevoie ca eu ii prind de pe malul astaBogdan Dragan scrie:zfcristian scrie: Pescuit pe celalalt mal nici nu e de mirare ca au iesit dulapi aia .
Mergi si tu pe malul celalalt si prinde dulapii aia...astept poze...
Bai ce irascibil esti...SONEL scrie:Gata m-ati convins !Cine mai face boiliesuri sa intervina ?
Is prea mari pestii din ele.....Bogdan Dragan scrie:Vezi ca nu se vad pozele...
Bogdan, spune-i si cat ai nadit cand ai prins dulapii...sa vada daca merita investitiaBogdan Dragan scrie:Mergi si tu pe malul celalalt si prinde dulapii aia...astept poze...zfcristian scrie: Pescuit pe celalalt mal nici nu e de mirare ca au iesit dulapi aia .
Nu-ti mai face tu griji de cheltuielile altora, sunt sigur ca ai probleme mai serioase decat cehltuielile mele cu nada sau cu pescuitul in generalAlbert scrie:Bogdan, spune-i si cat ai nadit cand ai prins dulapii...sa vada daca merita investitia
zfcristian scrie:Nu-ti mai face tu griji de cheltuielile altora, sunt sigur ca ai probleme mai serioase decat cehltuielile mele cu nada sau cu pescuitul in generalAlbert scrie:Bogdan, spune-i si cat ai nadit cand ai prins dulapii...sa vada daca merita investitia
!