Moderator: Victoras Petcu
Singura ta problema este ca nu intelegi mai nimic din ceea ce se scrie pe aici. Atat MV2 cat si Tancabesti sunt balti extraordinare, fiecare in felul ei, cu patroni foarte sufletisti si dedicati. Asta spune toata lumea, doar ca tu esti departe pe campii. Te crezi justitiar, aparatorul celor saraci, scrii pagini intregi de cuvinte goale si aiurea.popescu59 scrie:Singura voastra problema este ca nimieni dar nimeni nu are dreptul sa aiba alta parere decit a voastra .
Care e problema voastra ca eu consider MV2 locul unde se poate pescui onorabil la un pret care concureaza piata .
Si pe linga asta toata lumea dar toata lumea prinde peste , cea ce nu prea pot spune despre alte balti pe care le divinizati voi .
Voua va place ca numai voi sa aveti ultimul cuvint si numai ce credeti voi ca este in regula trebuie sa fie litera de lege , uite ca in viata nu este chiar asa .
Unora le mai place sa spuna si lucrurilor pe nume chiar daca va deranjeaza .
Ma puteti compara cu orcine doriti nu ma deranjeaza deloc ba chiar ma gindeam sa ma sinucid ca NU va sunt pe plac dar m-am razgindit.
Orice ati spune sau ati scrie nu imi poate schimba NIMENI parerea ca MV2 este NR1 dintre toate baltile de pe linga Buc.
Si daca nu va place cea ce cred eu sunt foarte afectat, dar nu puteti schimba realitatea MV 2 TOT NR 1 RAMINE .
Va urez numai fire intinse si asta cind veti merge la pescuit chiar daca o faceti de 2-3 ori pe an.
....popescu59 scrie:Ovidiu - Se vede ca nu ai urmarit discutia , nu am intervenit in topic decit atunci cind Dl Petcu a facut o afirmatie si a spus direct o realitate .
Problema este ca daca intervenea in topic vre-o cunostinta de-a voastra care este ca si voi super pecar nu se scrie nimic sa fie contrazis , dar ca naiba un NIMENI ca mine sa faca afirmatia ca MV2 este NR 1 este culmea.
Am recunoscut ca exista diferente intre cele doua balti si o spun sincer nu sunt aparatorul celor saraci da nu ca nu mi-as putea permite sa merg pe baltile cu scoruri de N milioane o partida , dar nu pot sa nu spun nimic cind vad ce diferenta de preturi exista intre balti cam cu aceleasi calitati.
E clar ca nu te obliga nimeni si nimeni nu iti baga mina in buzunar dar consider in continuare ca MV2 are totul de bun simt si comparind calitatea cu pretul totul este excelent.