ZILELE REDUCERILOR LA EMAG

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ZILELE REDUCERILOR LA EMAG

Mesaj de Albert »

Explicati de ce e mai bine ca pescarii sa comade de pe emag dand click pe link-urile puse de voi in loc sa intre direct pe emag.ro :wink:

sebyy

Mesaj de sebyy »

Albert scrie:Explicati de ce e mai bine ca pescarii sa comade de pe emag dand click pe link-urile puse de voi in loc sa intre direct pe emag.ro :wink:
Doar ca sa ne ajute sa gasim site`ul mai usor :))

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Acum pe bune, chiar imi caut un laptop si aceasta publicitate e benefica pt mine.
Astept ziua a patra. :P
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Albert scrie:Explicati de ce e mai bine ca pescarii sa comade de pe emag dand click pe link-urile puse de voi in loc sa intre direct pe emag.ro :wink:
Va rog sa-mi explicati d-voastra unde am scris ca e mai bine ca pescarii sa comande dand click pe linkurile noastre.

Noi avem un parteneriat cu EMAG, iar despre reduceri am scris in vederea pescarilor care nu stiau de ele si care poate au nevoie.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan M scrie:
Va rog sa-mi explicati d-voastra unde am scris ca e mai bine ca pescarii sa comande dand click pe linkurile noastre.

Noi avem un parteneriat cu EMAG, iar despre reduceri am scris in vederea pescarilor care nu stiau de ele si care poate au nevoie.
:) Ei,ei.Doar n-ati pus link-ul ala asa, sa fie...un link ce incepe cu profitshare e mai mult decat un..parteneriat.
Nu tre' sa te ataci, e normal ce faceti dar prin transparenta si explicatii s-ar putea sa aveti surprize..placute.Cam cum a fost cea cu pescarul ce-a castigat la vot nush ce.
In fine, spor la treaba.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”