Baston nadire Cobra,sunt din aluminiu si au maner de caucuic special conceput pentru a fi folosita si cu mana uda...
Bastoanele sunt OK,nu sunt lovite sau indoite...
-COBRA QUEEN -16mm
-COBRA KING -20mm
-COBRA MEGA -28mm
PRET:160ron/set
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
nu stiu ce face acest domn...dar mai jos atasez linkul unde poti vedea pretul lor real si mai vb.OK? tu inainte sa imi scri ai verificat despre ce e vorba, sau ai scris numa asa sa te afli in treaba?pycostef scrie:Fara suparare, dar unul nou de la dl. Zarguzon este 40 lei, deci setul de 3 - 120 lei...cu ce difera ale tale ?
Eram curios ce vinzi la pretul asta, mai exact pt ca la cum arata pe bucata aia de plastic, nu-mi spun nimic...dc spuneai ce firma, le faceai o decriere, etc. intelegeam si taceam...am term subiectu' si imi cer scuze pt post, dar asa am aflat si eu si altii ce vinzi mai exactrazvan.cuc scrie:nu stiu ce face acest domn...dar mai jos atasez linkul unde poti vedea pretul lor real si mai vb.OK? tu inainte sa imi scri ai verificat despre ce e vorba, sau ai scris numa asa sa te afli in treaba?pycostef scrie:Fara suparare, dar unul nou de la dl. Zarguzon este 40 lei, deci setul de 3 - 120 lei...cu ce difera ale tale ?
http://www.flack-tackle.co.uk/dept_163.html
Baston nadire Cobra,sunt din aluminiu si au maner de caucuic special conceput pentru a fi folosita si cu mana uda...pycostef scrie:Eram curios ce vinzi la pretul asta, mai exact pt ca la cum arata pe bucata aia de plastic, nu-mi spun nimic...dc spuneai ce firma, le faceai o decriere, etc. intelegeam si taceam...am term subiectu' si imi cer scuze pt post, dar asa am aflat si eu si altii ce vinzi mai exactrazvan.cuc scrie:nu stiu ce face acest domn...dar mai jos atasez linkul unde poti vedea pretul lor real si mai vb.OK? tu inainte sa imi scri ai verificat despre ce e vorba, sau ai scris numa asa sa te afli in treaba?pycostef scrie:Fara suparare, dar unul nou de la dl. Zarguzon este 40 lei, deci setul de 3 - 120 lei...cu ce difera ale tale ?
http://www.flack-tackle.co.uk/dept_163.html
Da sunt din aluminiu.marlboro scrie:aluminiu