O recomandare va rog

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

DumiD
Pescar de competitie

Re: O recomandare va rog

Mesaj de DumiD »

danutlupu scrie:
popescu59 scrie: In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
......Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.
Eu zic sa mai taiem cate un pic din ambele :D , ca doar nu cari cu ea tigari de contrabanda de la rusi peste Prut si nici o baterie noua nu duce atat, sa zicem jumatate.
poate nu esti constient ca omul planteaza carasi la kill ca sa scoata somni de 38 de kile,o cuva cu tigari de la rusi ar fi o nimica toata !

danutlupu
Puncte: 0

Mesaj de danutlupu »

Pai in 5 zile pe saptamana daca te tii de treaba alimentezi un oras intreg cu tigari.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

jhn

Mesaj de jhn »

am cerut o parere despre aceasta barca Carponizer 2 CARBON sau daca aveti vreun link cu vreo barcuta mai buna va rog sa folositi PM
Va rog nu mai postati aiurea. Multumesc

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

Uita de barcutele de la oltenita sunt bune sa te joci cu ele in cada in acvariu etc...poti incerca si colibri 2 un vaporas bun noi in avem de 1 an putin modificat cu acumulator yuassa telecomanda f.u.t.aba sonar humminbird parerea mea ca investitia pe o barcuta cu telecomanda f.u.taba se merita sonaru etc...Nu te bucura la barcute ieftine incearca sa le cauti pe alea mai scumpe sunt mai calitative... fir intins

jhn

Mesaj de jhn »

bOSSAKE scrie:Uita de barcutele de la oltenita sunt bune sa te joci cu ele in cada in acvariu etc...poti incerca si colibri 2 un vaporas bun noi in avem de 1 an putin modificat cu acumulator yuassa telecomanda f.u.t.aba sonar humminbird parerea mea ca investitia pe o barcuta cu telecomanda f.u.taba se merita sonaru etc...Nu te bucura la barcute ieftine incearca sa le cauti pe alea mai scumpe sunt mai calitative... fir intins
multumesc pentru sfat , eu zic ca bugetul este cat de cat ok deoarece nu caut barcute de agrement ;) , sonarul este ultima optiune la care ma gandesc. Primele mele ganduri se duc la Consum / sa nu stau cu frica cand sunt valuri ca se face submarin /.

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

jhn scrie:
bOSSAKE scrie:Uita de barcutele de la oltenita sunt bune sa te joci cu ele in cada in acvariu etc...poti incerca si colibri 2 un vaporas bun noi in avem de 1 an putin modificat cu acumulator yuassa telecomanda f.u.t.aba sonar humminbird parerea mea ca investitia pe o barcuta cu telecomanda f.u.taba se merita sonaru etc...Nu te bucura la barcute ieftine incearca sa le cauti pe alea mai scumpe sunt mai calitative... fir intins
multumesc pentru sfat , eu zic ca bugetul este cat de cat ok deoarece nu caut barcute de agrement ;) , sonarul este ultima optiune la care ma gandesc. Primele mele ganduri se duc la Consum / sa nu stau cu frica cand sunt valuri ca se face submarin /.

Poti sa iti iei linistit Carponizer 2 CARBON daca nu ma insel sunt cei dupa antiaeriana sunt ok vaporasele fir intins

jhn

Mesaj de jhn »

bOSSAKE scrie:
jhn scrie:

Poti sa iti iei linistit Carponizer 2 CARBON daca nu ma insel sunt cei dupa antiaeriana sunt ok vaporasele fir intins
multumesc pentru sfat
sa vedem poate are cineva si ma ajuta cu cateva pareri de el ;)

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

multumesc pentru sfat
sa vedem poate are cineva si ma ajuta cu cateva pareri de el ;)[/quote]

Parerea mea este sa-l asculti pe dl. Popescu,este a tot stiutorul si in plus are si o varsta :wink:

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

uite ceva mai tare si mai mare...mere rau pe valuri....masina ai sa o transporti?
Fişiere ataşate
6_1400x1050.JPG
6_1400x1050.JPG (21.08 KiB) Vizualizat de 1178 ori
2_1400x1050.JPG
2_1400x1050.JPG (12.47 KiB) Vizualizat de 1178 ori
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

bibanu

Mesaj de bibanu »

sesam scrie:uite ceva mai tare si mai mare...mere rau pe valuri....masina ai sa o transporti?
Ceva mai multe detalii!?
-dimensiuni
-acumulatori-autonomie
-miner transport are?
-motorase

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”