DL.DAN MITANESCU

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

nikalai
Puncte: 0

DL.DAN MITANESCU

Mesaj de nikalai »

MULTUMESC DL.DAN MITRANESCU SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI MULTI MULTI BANI :( :?: DAR NICIODATA SA NU VA BUCURATI DE IEI,ptr ca nu am facut nimik decat sa cistig o cutie de lapte la copil.
Asta va spune un parinte fara servici.VA MULTUMESC,SI FIR INTINS LA CONCURS :(

darius123

Re: DL.DAN MITANESCU

Mesaj de darius123 »

Detaliati putin, nu aduceti acuze fara exemple concrete.Cred ca este o confuzie la mijloc, daca va referiti la anuntul Dvs. cu plumbii de vanzare, ati gresit persoana.Moderatorul care a inchis anuntul, nu este Dan Mitranescu si si-a facut doar datoria, exista un regulament si trebuie respectat, indiferent de problemele sociale ale fiecaruia.Ne pare rau de problema Dvs., dar moderatorul trebuie sa pastreze un echilibru pe acest forum.Pe langa asta, cereati si foarte mult pe acei plumbi, fiind simpli, nici macar vopsiti.Daca aveati doar cateva bucati la vanzare, nu avea nimeni treaba Dvs.Ar fi bine sa va cereti scuze public Domnului Dan Mitranescu si va zic sincer, sa va fie rusine pentru aceea ,, urare'' , indiferent daca Domnul Dan Mitranescu era sau nu, implicat in aceasta problema.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cred ca e vorba de Dan Mateianu, administratorul site-ului.
Marius Sârbu

darius123

Mesaj de darius123 »

Da, de Dansul e vorba.A vazut Dan M. , a auzit si el de Dan Mitranescu si si-a permis sa ii ,, ureze de bine''.Sa ii fie rusine si ar fi bine sa vina cat mai repede cu scuzele publice.Daca nu ii convine regulamentul acestui forum, sa nu mai posteze pe acest forum.....dar este mai usor sa aduci injurii nefondate, decat sa iti recunosti greseala.

adysandj

Mesaj de adysandj »

Nu vreau sa iau partea NIMANUI, si nu vreau sa fiu inteles GRESIT.
Pe acest forum sunt multi baietasi :!: care nu fac altceva decat sa agite putin treaba pe anumite topicuri, chiar daca nu sunt interesati intradevar de acele produse. Omul isi vindea si el cativa plumbi si nu vad ce este rau in chestia asta. Cei care nu erau interesati, dupa citirea topicului a 2 oara evitau deschiderea acestuia. Eu cred in libera exprimare si concurenta. Haideti sa existe aceste lucruri si aici. O seara placuta tuturor.

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Sincer cred ca omu a spus din suflet ce avea de spus chiar daca a gresit persoana, ...d-le Darius consider ca avem cu totii loc pe fata Pamantului. Daca ati auzit ca s-a imbogatit cineva din vinzarea unor plumbi sa ne spuneti si noua. Sunt destui care fac bisnita pe site iar adminii ii stiu destul de bine, diferenta e ca isi permit sa plateasca. Daca ar fi platit ca sa fie sticky anuntul sigur erau cei mai buni plumbi de pe fata Pamantului chiar si asa nevopsiti .... hai sa nu fim mai catolici decat Papa ca sa ne priasca masa de Paste . Omu a cerut n-a bagat mana-n buzunarul nimanui ....

nikalai

Mesaj de nikalai »

AVETI.dreptate DL. :( dar putin recunosc sau vor sa recunoasca

marifish

Mesaj de marifish »

Imi cer scuze daca ma bag fara nici o treaba in chiestia asta dar ma simnt nevoit sa o fac,referitor la dan mit. Cred ca de urarile de bine in paranteza cred ca nu ar trebui facute nici la dusmani aici nu mai am de comentat,pe mine ma doare ca de fiecare data se gaseste cite un bagator de seama ca domnu darius care am avut citeva contre cu dinsu cind am inceput eu sa scriu pe acest site,ba ca nu stiu sa scriu ba ca sunt prea scumpe ba ca nustiu ce vedetiva mai drgi prieteni ca nu va da nimeni nici un ban tot va bagati in seama eu cred ca acest darius nu a cumparat mai nimic dar ii place sa se tot vada politaiu de pe site ,imi cer scuze daca deranjez pe alt cineva inafara de domnu darius cred ca ar trebuii sasi ia un job la c.n.a
In rest fir intins la toti pescarii

darius123

Mesaj de darius123 »

Cum va gasiti toti cu probleme sa comentati.Stai linistit Domnule Marifish, am cumparat si am vandute destule pe forumuri si nu am avut nici un fel de problema.Recunost, uneori am vandut in pierdere, dar nu imi este rusine.Totdeauna cand am scos ceva la vanzare, am vandut repede produsele, nu imi place sa ma tiganesc pentru cativa zeci de ron in plus sau in minus, respectul conteaza mai mult.Cu persoanele care au caracter si sunt serioase, care nu isi privesc doar interesele si vad in pescuit un hobby, nu o afacere profitabila....m-am inteles foarte bine si au tot respectul din partea mea, de restul nu imi pasa ce zic.Atata timp cat nu am jignit pe nimeni, am respectat tot timpul regulamentul si pe partenerul de forum(cei care merita), mi-am spus punctul de vedere intr-un mod civilat, nu vad unde am gresit.Ca spui adevarul in fata stiu ca doare.
Nu astept de la nimeni sa recunoasca ca au gresit, dar nici sa atace fara sa aiba dreptate, doar ca si ei au fost atacati la randul lor, cand au gresit.
Marifish, nici prin cap nu imi trece sa ma fac politist, o consider o meserie murdara(exceptii sunt) si de cate ori am apelat la ajutorul politiei, nu am gasit ajutor.
Dar nu inteleg de ce va este ciuda cand cineva va spune ca gresiti, ca nu respectati un regulament, ca sunteti bisnitari, ca cereti prea mult pe produs, ca faceti prea mult actualizari,................ca etc.Repet, nu astept sa imi dea nimeni dreptate, nu aia caut pe forum.Da, recunosc....sunt o persoana care nu suporta tupeul, nesimtirea si nu ma pot abtine sa nu o spun de cate ori am ocazia.Oamenii de calitate apreciaza acelasi lucru, ceilalti..........sa fie mandrii de ceea ce sunt.Pot sa fiu acuzat ca cer prea mult de la persoanele din jur, dar nu pot fi acuzat de altceva.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu stiu ce sa spun nu am nimic cu nimeni care isi vinde ceva scule care nu ii mai folosesc darrrrrrrrrrrrrrr de la a vinde ceva ce nu iti mai e de folosinta si pina la a vinde ceva care PRODUCI FARA SA PLATESTI NIMIC pentru reclama sau productie este altceva.
Ce cuvint au cei care au magazine si incerca sa vinda plumbi sa zicem asemantori , e corect ca acesta concurenta fara sa platesti NIMIC e loiala ???
Aici greseste administratia sitului , daca ar impune ceva taxe celor care fac astfel de comert care este o concurenta NELOIALA nu s-ar mai baga sa vinda pe aceste situri findca ei vind acici doar findca este GRATIS . in schimb cei cu magazine au TAXE de platit au vinzatori de platit etc .
Oare e corect si normal ??? sa ii lasam pe acestia sa vinda aici ???

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”