DL.DAN MITANESCU

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

darius123
Puncte: 0

Re: DL.DAN MITANESCU

Mesaj de darius123 »

Asta spuneam si eu, dar nu asta era subiectul acestui topic.Nu eu am inchis anuntul Domnului Nikalai si adminul acestui forum, care face ce vrea pe forumului Dansului, cine vrea sa respecte regulamentul este binevenit, cine nu.....sa mearga pe alte forumuri unde se permit astfel de ,,scapari''.
Problema acestui topic, a fost cu totul alta.Asa cum spunea cineva mai sus, nici unui dusman nu i-as dorii sa nu se bucure de banii munciti de el.Sa faci aceste acuze si fara sa ai dreptate...mi se pare cel putin deplasat.Si pentru ce?Ca adminul acestui forum a aplicat regulamentul???Si in continuare tot el comenteaza, in loc sa isi ceara scuze public, asa cum a stiut sa il acuze pe nedrept.Dar asa suntem obisnuiti, sa dam vina pe altcineva pentru problemele (nerealizarile) pe care le avem, in loc sa vedem ce trebuie sa imbunatatim la noi.

darius123

Mesaj de darius123 »

popescu59 scrie:Nu stiu ce sa spun nu am nimic cu nimeni care isi vinde ceva scule care nu ii mai folosesc darrrrrrrrrrrrrrr de la a vinde ceva ce nu iti mai e de folosinta si pina la a vinde ceva care PRODUCI FARA SA PLATESTI NIMIC pentru reclama sau productie este altceva.
Ce cuvint au cei care au magazine si incerca sa vinda plumbi sa zicem asemantori , e corect ca acesta concurenta fara sa platesti NIMIC e loiala ???
Aici greseste administratia sitului , daca ar impune ceva taxe celor care fac astfel de comert care este o concurenta NELOIALA nu s-ar mai baga sa vinda pe aceste situri findca ei vind acici doar findca este GRATIS . in schimb cei cu magazine au TAXE de platit au vinzatori de platit etc .
Oare e corect si normal ??? sa ii lasam pe acestia sa vinda aici ???
Taxa exista, dar prea putini doresc sa o achite.Si cand moderatorul aplica regulamentul, ii se mai si ureaza de bine, ca nu a fost lasat sa vanda in pace.Pe okazii poti sa vinzi ce vrei, dar din pacate.....costa :( .

marifish

Mesaj de marifish »

dom darius zici ca esti cel putin gigi becali de ce nuti fc singur site si sa iti scri singur si sa raspunzi tot tu vad ca nu te ia somnu de problemele care le au alti, somn usor si daca te chinui sami raspunzi sa sti ca eu nu mai raspund, noapte buna

darius123

Mesaj de darius123 »

Noapte Buna si Dvs.Fire intinse va doresc!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

nikalai scrie:MULTUMESC DL.DAN MITRANESCU SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI MULTI MULTI BANI :( :?: DAR NICIODATA SA NU VA BUCURATI DE IEI,ptr ca nu am facut nimik decat sa cistig o cutie de lapte la copil.
Asta va spune un parinte fara servici.VA MULTUMESC,SI FIR INTINS LA CONCURS :(
buna ziua,

Daca ne dadeati un email inainte sa postati anuntul si ne cereati acceptul pentru a posta acel anunt, explicandu-ne problema d-voastra, cu siguranta ati fi gasit intelegere.

Insa d-voastra nu ati respectat regulamentul, iar apoi deschideti un topic nou in care ne "multumiti" in acest mod, imi pare rau, dar discutia se incheie aici.

O zi frumoasa.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”