Se pare ca ai dreptate sunt posesorul unui asfel de set de senzori , dar iti mai spun ceva nu e nevoie sa folosesti melodiile acele melodii sunt ceva suplimentar poti folosi tonalitatile care le au toti senzorii si atunci dispare senzatia de jucarie .
Si inca ceva o jucarie atit de mica si la 1000 ron , nu prea cred ca intra la categoria jucariilor de rind.
Pe linga acele melodi acesti senzori detin tot ce se poate mai performant la senzorii care se respecta, si am citit undeva ca in anul cind au aprut au fost cotati nr1 in catgoria lor. Cred ca cei de la Prologic s-au gindit sa faca pe balta si putina atmosfera .
Una peste alta raportat calitate pret eu zic ca sunt ok.
Mai bine ii iei pe cei de dinaintea celor polifonici. Senzora parca. Din cate am auzit cei polifonici dau cu intarziere semnalul pe statie. Mai verifica
Sincer pe mine ma incinta la ei sistemul de lumini pe care il au se prind la partea de jos si se vede super nu exista sa te uiti sa vezi care a tras fiindca luminile sunt foarte vizibile, si imi place iar sitemul prin care cind treage pestele se aprinde o parte a senzorului iar cind lasa swingerul in jos se prinde partea opusa .Acum ai de ales studiaza si vezi care ti se potrivesc .
Oricare din modelele precedente, sunt 3 clase peste ei. Au 2 minusuri majore, 1. n-au reglaj de sensibilitate si 2. daca bate soarele in ei, nu vezi nimic. Semnalizarea drop back-ului, o au si cei vechi. Deci...
si mai ceva... o chestie citita pe forumurile englezesti.... fiti atenti la rotita senzorului cum se invarte atunci cand se pune bruma pe ei si ingheata