Noapte buna !gor965 scrie: Noapte buna ! Mai discutam si maine !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Noapte buna !gor965 scrie: Noapte buna ! Mai discutam si maine !
...cind o echipa pescuieste in 72 ore pe trei sectoare diferite, se poate echivala cu un lot ce pescuiete pe trei sectoare...deci, se poate aplica f bine reg CIPS...gor965 scrie:... regulamentul CIPS e f. bun la capitolul asta cu departajarea, doar ca se aplica la sistemul de competitie pe loturi...
Da nea Vio, dar daca pe sector nu incap in acelasi timp toate echipele implicate in concus, apar diferente la departajare ptr. cei care nu au punctat in manse diferite . Am dat exemplul cu echipele bune si echipele slabe in primul post din acest topic...cand ptr. acelasi rezultat final (respectiv 0 kg) o echipa care a concurat cu altele 8 care au prins peste, incaseaza 9 puncte, fata de celelalte 9 din alta masa care termina toate cu 0 kg si incaseaza 5 pct. Regulamentul CIPS in cazul asta s-ar fi aplicat corect la finalul concursului, cand s-ar fi facut clasament general pe sector, iar cei care au terminat cu 0 kg., ar fi incasat un numar egal de puncte ! Singura variabila in cazul nostru ar fi fost perioada diferita de timp in care s-ar fi desfasurat mansele si care ar fi putut influenta rezultatele (o zi de pescuit, nu seamana cu alta) !viorel dulamita scrie:...cind o echipa pescuieste in 72 ore pe trei sectoare diferite, se poate echivala cu un lot ce pescuiete pe trei sectoare...deci, se poate aplica f bine reg CIPS...gor965 scrie:... regulamentul CIPS e f. bun la capitolul asta cu departajarea, doar ca se aplica la sistemul de competitie pe loturi...
Noapte buna si o saptamina plina de realizari !
Pe scurt ... regulamentul CIPS prevede ca un concurs de crap dureaza o singura mansa; durata mansei este de 72 de ore; se concureaza pe loturi de catre 3 echipe; balta este impartita in 3 sectoare valorice, fiecare lot avand distribuita cate o echipa pe fiecare sector. La finalul celor 72 de ore se face un clasament pe sector, echipele care nu puncteaza urmand a obtine media punctelor nedistribuite. Clasamentul general va cumula punctele obtinute de un lot pe cele 3 sectoare si va castiga concursul, lotul care obtine punctajul cel mai mic (cele mai bune clasari pe sectoare).popescu59 scrie:Rog frumos un coleg care imi poate explica sistemul de punctare ca sincer va spun nu prea am inteles mai nimic , rog sa luati in calcul ca mai sunt si astfel de pescari ca mine care vor sa invete.
Rog ca sa nu plictisim colegi sa imi raspundeti pe PM .
Multumesc anticipat .
George , daca unul din 9 nu a prins peste este clar cel mai slab din grupa . Cand toata lumea prinde si numai unul nu prinde inseamna ca are o problema ...gor965 scrie:Da nea Vio, dar daca pe sector nu incap in acelasi timp toate echipele implicate in concus, apar diferente la departajare ptr. cei care nu au punctat in manse diferite . Am dat exemplul cu echipele bune si echipele slabe in primul post din acest topic...cand ptr. acelasi rezultat final (respectiv 0 kg) o echipa care a concurat cu altele 8 care au prins peste, incaseaza 9 puncte, fata de celelalte 9 din alta masa care termina toate cu 0 kg si incaseaza 5 pct. Regulamentul CIPS in cazul asta s-ar fi aplicat corect la finalul concursului, cand s-ar fi facut clasament general pe sector, iar cei care au terminat cu 0 kg., ar fi incasat un numar egal de puncte ! Singura variabila in cazul nostru ar fi fost perioada diferita de timp in care s-ar fi desfasurat mansele si care ar fi putut influenta rezultatele (o zi de pescuit, nu seamana cu alta) !viorel dulamita scrie:...cind o echipa pescuieste in 72 ore pe trei sectoare diferite, se poate echivala cu un lot ce pescuiete pe trei sectoare...deci, se poate aplica f bine reg CIPS...gor965 scrie:... regulamentul CIPS e f. bun la capitolul asta cu departajarea, doar ca se aplica la sistemul de competitie pe loturi...
Noapte buna si o saptamina plina de realizari !
Si daca echipele plasate pe locurile 3, 4 , 5 si 6 au fix aceeasi cantitate de peste prinsa cate puncte primesc ? ( eu stiu , dar am nevoie si de parerea ta ...andrei vladeanu scrie:daca-mi permiteti.
in sistemul cips se face urmatoarea socoteala, in cazul in care pe un sector exista echipe care nu au punctat.
se aduna numarul punctelor ramase si se imparte la numarul echipelor cu zero.
exemplu
sector de 10 echipe
4 prind - primesc 1, 2, 3, respectiv 4 puncte (evident, in ordinea greutatii)
6 nu prind - primesc fiecare 5+6+7+8+9+10= 45 impartit la 6 = 7,5 puncte.