Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Este alt exemplu ,total diferit, in care mai multe echipe prind aceeasi cantitate de peste. ( sa zicem 15 kg ) Cum impart punctele ?andrei vladeanu scrie:nu inteleg, dane.
pai daca, in exemplul meu, echipele 3 si 4 puncteaza, iar 5 si 6 nu puncteaza, cum sa aiba aceeasi cantitate?!
reformuleaza intrebarea.
Intr-un concurs , in ordinea clasarii , se primesc puncte.popescu59 scrie:Revin cu marea rugaminte domnilor faceti in vre=un fel si luminatima si pe mine sau poate mai sunt inca altii care nu integ cum se deruleaza aceasta punctare .
Un link ceva nu vreau sa derajez sau pe PM va rog mult sa priceapa si clasa de jos din care fac si eu parte a pescarilor .
Cum am putea sa ne inscriem la un concurs in care nu intelegem cum se face punctarea???
Ginditi-va ca sunt destui pescari ca mine nu cred ca sunt unicat si cred ca ati lumina multe persoane injectati cu microbul .
Daca v-am deranjat imi cer scuze .
Regula este valabila la sfarsitul competitiei dupa ce se insumeaza punctele , iar in caz se de egalitate se ia in calcul cantitatea ... si daca avem iar egalitate se ia in calcul media capturilor.andrei vladeanu scrie:aha.
intervine alt criteriu - media de greutate. adica cel cu mai putini pesti e mai bun.
(sper ca nu ma intrebi ce se intampla daca echipele au aceeasi medie. e aproape imposibil)
Pai si atunci de unde puncte cu zecimale pe sectoare ?andrei vladeanu scrie:eu ti-am spus cum e la cips si cum se face clasamentul.
si la inceput si la mijloc si la sfarsitul competitiei.
regula asta e valabila NUMAI in cazul echipelor care nu au prins nimic.Dan Mitranescu scrie:
Intrebarea era pentru clasamentul pe sector . Eu stiu ca si aici se impart punctele aferente locurilor pe care sunt clasate echipele la egalitate de kg la numarul acestora !?
Adica daca 3,4,5 si 6 au prins aceeasi cantitate atunci avem 3+4+5+6 = 18 / 4 = 4,5 puncte fiecare .
de la echipele cu zero. de acolo.Dan Mitranescu scrie:Pai si atunci de unde puncte cu zecimale pe sectoare ?andrei vladeanu scrie:eu ti-am spus cum e la cips si cum se face clasamentul.
Caut un clasament cu egalitate de kg si revin ...andrei vladeanu scrie:de la echipele cu zero. de acolo.Dan Mitranescu scrie:Pai si atunci de unde puncte cu zecimale pe sectoare ?andrei vladeanu scrie:eu ti-am spus cum e la cips si cum se face clasamentul.