Moderator: Stefan B
Eu cred ca Stefan se refera la concursuri ad-hoc. Sambata dimineata sunt 8 pescari pe balta (care vor sa si participe) - pun fiecare cate 50 ron (sa zicem) si duminica seara(sau dimineata) castigatorul ia banii. Poate ma insel? Dar asa cred ca gandeste si Stefan.lulupescar scrie:interesante concursurile de 24 ore,dar poate pui in asa fel taxa sa existe si premiere pentru loc 2,3 si captura! asa este frumos....castiguri in cupe,diplome,nu material!!!!!Abia astept sa vad un astfel de concurs!Probabil,un exemplu!
Un turneu cu 3 etape de 24 ore fiecare....8-10 echipe....clasament pe etapa fara premii si general dupa cele 3 etape,cu premii...cupe...diplome...etc...
lucianman scrie:Eu cred ca Stefan se refera la concursuri ad-hoc. Sambata dimineata sunt 8 pescari pe balta (care vor sa si participe) - pun fiecare cate 50 ron (sa zicem) si duminica seara(sau dimineata) castigatorul ia banii. Poate ma insel? Dar asa cred ca gandeste si Stefan.lulupescar scrie:interesante concursurile de 24 ore,dar poate pui in asa fel taxa sa existe si premiere pentru loc 2,3 si captura! asa este frumos....castiguri in cupe,diplome,nu material!!!!!Abia astept sa vad un astfel de concurs!Probabil,un exemplu!
Un turneu cu 3 etape de 24 ore fiecare....8-10 echipe....clasament pe etapa fara premii si general dupa cele 3 etape,cu premii...cupe...diplome...etc...