Cu care dintre mulinetele daiwa windcast z 5500 sau shimano super ultegra 10000 este mai buna dupa parerea voastra?
Le folosesti cineva? A avut probleme cu ele?
Multumesc

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Intrebarea a fost pentru un prieten, care nu avea cont aici. Si-a cumparat shimano super ultegra 10000 si este foarte multumit de ele. Le-am vazut si eu, si mie imi plac foarte mult, ma bate un gand sa schimb BBRLC-urile cu asa ceva, fiind putin mai usoare si aseaza firul mai bine. O sa vad dupa ce voi pescui cu ele.mx1000 scrie:salut.
vad ca nu ai primit nici un raspuns. Ce alegere ai facut pana la urma? te intreb asta deoarece stau si eu in dilema si nu stiu ce sa aleg intre aceste doua mulinete.
Merci
de unde a cumparat prietenul tau super ultegra 10000? din cate stiu eu nu se mai fabrica. am cautat de 6000 2 bucati si nu am mai gasit.REMUSGL scrie:Intrebarea a fost pentru un prieten, care nu avea cont aici. Si-a cumparat shimano super ultegra 10000 si este foarte multumit de ele. Le-am vazut si eu, si mie imi plac foarte mult, ma bate un gand sa schimb BBRLC-urile cu asa ceva, fiind putin mai usoare si aseaza firul mai bine. O sa vad dupa ce voi pescui cu ele.mx1000 scrie:salut.
vad ca nu ai primit nici un raspuns. Ce alegere ai facut pana la urma? te intreb asta deoarece stau si eu in dilema si nu stiu ce sa aleg intre aceste doua mulinete.
Merci
I le-a luat cineva din Spania, la un pret foarte bun.stress scrie:de unde a cumparat prietenul tau super ultegra 10000? din cate stiu eu nu se mai fabrica. am cautat de 6000 2 bucati si nu am mai gasit.REMUSGL scrie:Intrebarea a fost pentru un prieten, care nu avea cont aici. Si-a cumparat shimano super ultegra 10000 si este foarte multumit de ele. Le-am vazut si eu, si mie imi plac foarte mult, ma bate un gand sa schimb BBRLC-urile cu asa ceva, fiind putin mai usoare si aseaza firul mai bine. O sa vad dupa ce voi pescui cu ele.mx1000 scrie:salut.
Merci