Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
cea mai buna

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MAGIC BAIT - Greaca Cercani

Mesaj de cea mai buna »

Popescule, iubirea mea, in ultimii ani s-a inventat net-ul pe telefon, deci poti sta linistit pe balta si sa navighezi.
Esti cumva masochist? vad ca-ti place sa ti-o iei de la toti la perioade regulate de timp...
When nothing is sure, everything is possible.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

popescu59 scrie:...Deci eu care merg de 2-3 ori pe saptamina la balta la pescuit...
D-aia n-ai bani de abonament la Tancabesti! :twisted:
When nothing is sure, everything is possible.

Stanescu Mircea
Puncte: 0

Mesaj de Stanescu Mircea »

popescu59 scrie:Deci ca sa lamurim rapid problema-- Nu este vorba de concursuri este vorba despre mers la partide de pescuit indiferent ca o faci pe dimbovita sau la Tincabesti , voi care vedeti balta o data pe an si tineti lectii de pescuit cam la toata lumea si ii povatuiti pe toti ce e bine si ce nu si asta numai si numai din cea ce cititi pe net sau vedeti la tv cum de nu va este jena?
In alta ordine de ideii ca sa intelegeti din nou MERG LA CONCURSURI FIINDCA VREAU SA INVAT SI SA PRIMESC LECTII DE LA PESCARI nu de la profesori din fata calculatorului, si e bine ca am pentru ce sa incarc masina nu ca voi care va rupeti curu pe scaun la calculator , vedeti sa nu faceti basici.
Nu ai inteles ca ma doare in p...... de cei care rid de mine cind ei sunt vai de vai si vad balta o data pe an, sa primesc lectii de la cei care au aceasi pasiune ca mine adica PESCUITUL DE PE LAC nu din fata calculatorului ca voi, nu aveti posibilitati , aveti probleme am inteles DAR NU MAI FACETI COMENTARII CIND VOI NICI NU STITI DACA S-AU DEZGHETAT BALTILE. Am mai spus ca din 7 zile ale saptaminii cel putin 5 zile sunt pe balti spre exemplu ieri am fost pe MV2 , azi sunt pe Lazar si va scriu acum de pe balta unde voi sta pina simbata dimineata . Oare ne vom compara vreodata???
MERGETI LA PESCUIT SI DUPA ACEEA INTERVENITI IN TOPICURI SI DATI SFATURI LA ALTII.
Rog un moderator sa stearga toate postarile off topic.
Localitate: Alexandria cred ca aici vedem care rupe gaozu pe la calculator boss. in legatura cu mersu la pescuit nu cred ca o sa ai tu de unde sa sti tu cat merg eu la peste spre deosebire de tine pescuiesc si cand lacurile sunt inghetate bossulica si cam peste tot cand vremea imi permite decat sa merg sa pescuiesc zilnic pe lazar mai bine stau acasa nu o sa vezi in viata ta pe cate balti am pescuit eu maestre spre deosebire de tine ma urc in salupa si ma duc unde vreau eu si stau cat vreau acum iti doresc fir intins pe lazar poate mai sunt 6 pesti ramasi eu ti-am dat un sfat tu poti sa crezi ce vrei in legatura cu concursurile acum poti sa ma eviti nu stau sa ma cert aici cu tine si nici nu am de gand. Mircea scuze pt offtopic zi lu RAducu sa nu ne dezamageasca :D !

popescu59
Pescar de competitie

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de popescu59 »

Acestia care ati scris aici nu ati calcat in viata voastra pe balta LAZAR dar mincati si voi c........ ca sa va aflati in treaba copiati ce au scris altii ca si voi .
Ca sa nu mai stati stresati aflati ca peste 2 saptamini incepe pe Hunting & Fishing timp de 1 ora o emisiune de pe balta LAZAR asta fiindca mai are doar 6 pesti in ea , eu pina la ora asta am prins 9 crapi si 1 ten . Si ca sa vedeti si voi cit va IUBESC ma veti vedea in carne si oase pescuind pe balta LAZAR , deci de 4 ori pe zi incepind peste 2 saptamini balta LAZAR in filmare de 1 ora .Asa veti avea okazia cei care mincati ca..... despre o balta care nici nu ati calcat vreodata sa vedeti cum arata .
Referitor la cei care ma musca de c----- le repet ca ma doare direct da direct in c----- de ce latra ei fara ca macar sa fi calcat vre-o data pe o balta.
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stai ca trage rau de o lanseta cred ca este inca un peste din cei 6 ramasi pe balta LAZAR.
De azi inainte nu mai dau atentie decit celor care merg la pescuit si nu tin lectii din ce au citit pe net .
Referitor la cel care ma tot inteapa cu banii pentru Tincabesti , va anunt ca detin la aceasta ora 2 abonamente pe 2 balti care impreuna fac 1 abonament si ceva de pe Tincabesti , si mentionez ca mi-am facut abonamente acolo fiindca acolo acei patroni stiu sa trateze cu mult respect abonatii care platesc o suma in avans la inceputul anului , si apreciaza pe aceea nu ii pune la rind cu toti pescari.
Ultima oară modificat Vin Apr 06, 2012 1:04 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Stanescu Mircea

popescu59 scrie:Acestia care ati scris aici nu ati calcat in viata voastra pe balta LAZAR dar mincati si voi c........ ca sa va aflati in treaba copiati ce au scris altii ca si voi .
Ca sa nu mai stati stresati aflati ca peste 2 saptamini incepe pe Hunting & Fishing timp de 1 ora o emisiune de pe balta LAZAR asta fiindca mai are doar 6 pesti in ea , eu pina la ora asta am prins 9 crapi si 1 ten . Si ca sa vedeti si voi cit va IUBESC ma veti vedea in carne si oase pescuind pe balta LAZAR , deci de 4 ori pe zi incepind peste 2 saptamini balta LAZAR in filmare de 1 ora .Asa veti avea okazia cei care mincati ca..... despre o balta care nici nu ati calcat vreodata sa vedeti cum arata .
Referitor la cei care ma musca de c----- le repet ca ma doare direct da direct in c----- de ce latra ei fara ca macar sa fi calcat vre-o data pe o balta.
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stai ca trage rau de o lanseta cred ca este inca un peste din cei 6 ramasi pe balta LAZAR.
De azi inainte nu mai dau atentie decit celor care merg la pescuit si nu tin lectii din ce au citit pe net .
Cand braconam Lazaru nu stiai ce e ala pescuit vezi ca trage acolo daia scri romane aici. Daca ar durea prostia asta unii ar sta doar internati.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu ai calcat in viata ta pe LAZAR nici macar nu stii unde este balta .Latrii aici sa te creada pescarii ca esti tu pescarul vestit .
In schimb pe fotoliul din odaie este cel mai confortabil.
Dar v-am spus o sa aveti okazia sa vedeti si voi Lazar la tv frumos si atunci o sa mai discutam.
Astia care au facut emisiunea asta de azi sunt niste neica nimeni in emisiunile de pescuit si de aceea au ales sa faca o emisiune de 1 ora pe LAZAR
S-au saturat prinzind cei 6 pesti ramasi in apa , iar i-au prins iar i-au aruncat in apa si tot asa .

Stanescu Mircea

popescu59 scrie:Nu ai calcat in viata ta pe LAZAR nici macar nu stii unde este balta .Latrii aici sa te creada pescarii ca esti tu pescarul vestit .
In schimb pe fotoliul din odaie este cel mai confortabil.
Dar v-am spus o sa aveti okazia sa vedeti si voi Lazar la tv frumos si atunci o sa mai discutam.
Astia care au facut emisiunea asta de azi sunt niste neica nimeni in emisiunile de pescuit si de aceea au ales sa faca o emisiune de 1 ora pe LAZAR
S-au saturat prinzind cei 6 pesti ramasi in apa , iar i-au prins iar i-au aruncat in apa si tot asa .
Da maestre ai dreptate nu stiu unde e balta asta nu am fost niciodata pe ea nu am prins nici un peste nu am fost nici la concursu organizat pe ea ETC. Tu esti singuru care ai pescuit acolo m-am plictisit destul sa vorbesc despre accest subiect sa stau sa iti explic tie care tu probabil o arzi la spritane cu Seby si imi lauzi mie Lazaru ca noi suntem fraierii nu stim unde e balta asta :( dute pe moara sa te invete baietii la concurs TAINELE PESCUITULUI =))) . Asta a fost ultimul reply FIR INTINS "PESCARE"!!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu mai spune ca ai fost la concurs ca va ride lumea in nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Concurs unde pe 16 locuri maxim au fost 25 de concurenti . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si inca ceva nu imi mai puneti in gura afirmatii despre care eu nu am pomenit nici macar o data .
Unde am scris eu ca sunt Pescar profesionist sau ceva de genul asta ???
Am spus mereu sunt un pescar care merg la pescuit foarte des mai ales fiindca vreau sa invat si nu imi este rusine sa recunosc asta .
In schimb altii ca voi care tin lectii si vad balta 1 data pe an sunt jenanti.
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu scuze iar trage pestele. Am mai prins inca unul din cei 6 pesti ramasi pe Lazar , pina acum am 10 pesti in saci intre 2,4 si 5,8 kg .
Ma scuzati dar sunt ocupat sa leg sacii cu pesti de ponton.
Asa este cind mergi la pescuit , exersezi continu.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Astia 3 din poza sunt prinsi pina sa se intunece, fac parte din cei 6 pesti ramasi in balta LAZAR.
Fişiere ataşate
IMG_5373.JPG
IMG_5373.JPG (45.76 KiB) Vizualizat de 761 ori

Stanescu Mircea

popescu59 scrie:Astia 3 din poza sunt prinsi pina sa se intunece, fac parte din cei 6 pesti ramasi in balta LAZAR.

HAHAHAHAHAH MA CRACANEZ DE RAS BOSS DUPA CE CA ESTI PATETIC MANANCI SI CACAT UITE POZA PRIN 2010 pe alt site o stiam eu de undeva =))) sa intunecat acum 2 ani a? http://i41.tinypic.com/2u92uds.jpg se gaseste pe un site la balta lazar mie rusine de tine...esti trist rau cumetre !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”