Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Stanescu Mircea
Puncte: 0

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de Stanescu Mircea »

bOSSAKE scrie:
popescu59 scrie:Astia 3 din poza sunt prinsi pina sa se intunece, fac parte din cei 6 pesti ramasi in balta LAZAR.

HAHAHAHAHAH MA CRACANEZ DE RAS BOSS DUPA CE CA ESTI PATETIC MANANCI SI CACAT UITE POZA PRIN 2010 pe alt site o stiam eu de undeva =))) sa intunecat acum 2 ani a? http://i41.tinypic.com/2u92uds.jpg se gaseste pe un site la balta lazar mie rusine de tine...esti trist rau cumetre !

http://i43.tinypic.com/xcuam0.png mai exact

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Astia 3 din poza sunt prinsi pina sa se intunece, fac parte din cei 6 pesti ramasi in balta LAZAR.
pai daca poza e din 2010 s-ar putea nici astia sa nu mai fie
popescu59 scrie:Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu scuze iar trage pestele.
vezi sa nu fie vre-un somn mare,la vre-o 38 de kile proaspat prins,pana se-ntuneca..poate pui si o poza
popescu59 scrie:Am mai prins inca unul din cei 6 pesti ramasi pe Lazar , pina acum am 10 pesti in saci intre 2,4 si 5,8 kg .
Ma scuzati dar sunt ocupat sa leg sacii cu pesti de ponton.
Asa este cind mergi la pescuit , exersezi continu.
pai ce-i mai legi de ponton?fa-le o poza din 2010 si da-le drumul.sau vrei sa pleci cu 50 de kile acasa?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Vezi cand te duci la concurs pe Tancabesti sau moara sa pui crapii tot asa pe jos ca te pupa Vlad sau Petcu :)))

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Poza e facuta mai exact pe data de 9/11/2010 la orele 8.37 A.M. cu un aparat foto Canon DIGITAL IXUS i zoom :P

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Cat de bou si de particular poti fii sa mergi la peste cu caciula Armani luata din targ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

P.S: saltea de primire n-ai? Iar scaunul ala de plastic de terasa, pe ala stai tu si te concentrezi? Saracule!
When nothing is sure, everything is possible.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Popescule, o data cu poza asta pusa din 2010 in care te mai dai si mare ca esti pe balta si ne transmiti live, eu zic sa nu mai scoti capul din pamant de rusine!
Si iti poti schimba user-ul din "popescu59" in "strutul"...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

De ce sa nu mai scot capul???
Sa nu mai aveti voi ce sa comentati sau cum?? Cred ca tu ai fost cu mine de stii ca poza aia este din 2010 clar asta .
Indiferent de ce si cum e bine ca se excita f------- sa stea in tensiune ca ala cu yd ascuns mare dobitoc poate sa fie il freaca pe el menta ca am eu caciula Armani luata din tirg la pescuit , mare dobitoc si mai ales ce foc mare are de mine da si eu cred ca am slbit 10 kg de focu la postarile lui.
Luati si rumegati tot ce se petrece pe balti la pescuit ca voi nu stiti cum arata la ora asta apa de pe balti , va este jena sa intrebati daca s-a dezghetat ca habar nu aveti fiindca pe net nu se scrie starea de dezghetarea a baltilor , darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr puteti constata asta numai daca mergeti la pescuit din casa e mai greu . V a multumesc din nou pentru grija ce mi-o purtati si sunt profund miscat de cit de binevoitori sunteti cu majoritatea celor de pe acest forum , DAR VOI NU ATI IESIT LA O PARTIDA PINA ACUM FIINDCA AVETI PROBLEME SAU SUNTETI OCUPATI. Cind veti merge la pescuit postati impresii poze etc pina atunci CIOCU MIC suportati ce posteaza altii care intradevar merg la pescuit nu ca voi .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Se vede ca esti un dobitoc de mori .
Te rog mult cind mergi la pescuit fa-mi si mie o invitatie sa merg si eu cu tine si acolo iti dau tot dreptul sa imi explici cite ceva din experienta ta vasta de pescar . Pescari din astia pe net sunt stive pe aici.
AM O MARE RUGAMINTE DACA SE POATE SA MERGEM LE PESCUIT ANUL ASTA 2012 NU PESTE 2-3 ANI CIND O SA POTI TU SA MERGI LA PESCUIT .

claudiue

Mesaj de claudiue »

@Admin, asta ne mai jigneste mult pe aici fara sa se ia masuri? Din dobitoci vad ca nu ne scoate...in contextul in care el pune poze vechi de 2 ani mintind ca sunt live...
Ziceai ceva de reguli pe forum drastice, aceleasi pt toata lumea...alea de imi aratam eu neincrederea!
Ce facem cu popescu asta?

Asta ca sa nu te resemnezi ca nu ma poti multumi... :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”