Off-topic - balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
cea mai buna

Re: Off-topic - balta Lazar

Mesaj de cea mai buna »

Popica draga, noi iti vorbim civilizat, pe tine, in schimb, te-au luat nervisorii, de esti singurul care injura?
Vad ca nu esti capabil decat de invective, doar atat pot circumvolutiunile netezite de caciula Armani?
Lucrezi cumva la SRI, SIE, etc?... altfel nu-mi explic cum de stii ce facem noi, pe unde pescuim si cand.
Pt linistea ta interioara de prostovan smecherit, afla ca n-ai sa mergi tu in toata viata ta de gandac ratat, pe unde pescuim noi!
Hai sa fii fericit in lumea ta mica de vierme ce se viseaza anaconda!
When nothing is sure, everything is possible.

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Dobitocule tu vorbesti de discutii civilizate ???
Ia citeste ce ai scris despre mama mea care este moarta de o gramda de timp.Si nici macar nu te-am injurat cum ai fi meritat sa iti iau m----- in p------.
Dupa ce citesti si iti vei cere scuze iti voi vorbi civilizat pina atunci iti voi vorbi in termenii tai .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Astia 3 din poza sunt prinsi pina sa se intunece, fac parte din cei 6 pesti ramasi in balta LAZAR.
Ahahahaha..ce cocalaaarisme. Popescule, p-astia vrei sa-i atragi tu la magazenu' tau?Astia-s..profesionistii?Par a fi si publicu' tinta al celuilalt popescu, cu sereleu' de-i zice federatie:)) Io zic sa va imprieteniti.Sa fie sereleu la Alba si sereleu la Alexandria. Acoperire nationala. Hahahahaha.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

popescu59 scrie:Dobitocule tu vorbesti de discutii civilizate ???
Ia citeste ce ai scris despre mama mea care este moarta de o gramda de timp.Si nici macar nu te-am injurat cum ai fi meritat sa iti iau m----- in p------.
Dupa ce citesti si iti vei cere scuze iti voi vorbi civilizat pina atunci iti voi vorbi in termenii tai .
ATENTIE URMEAZA BAN DACA NU INCETATI POLEMICILE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”