Bancuri cu POPESCU59

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Lucian Manea
Puncte: 0

Bancuri cu POPESCU59

Mesaj de Lucian Manea »

"Cat de mare era somnu ala Popescule?
Era atat de mare ca nu mi-a incaput pe salteaua de primire pe care nu o am. De atunci pun pestii direct pe iarba."

"Popescu 59 la pescuit: brrrr, ce frig e. Acum trebuie sa manance somnu. Am plantat un caras de vreo 300 gr cu barcuta, in buza stufului si astept. Sa imi pun caciula Armani din targ sa nu racesc."

"Popescu 59 la concurs pe MV noaptea: - fiule, scoate vaporasul si hai sa ii oprim nocturna lui Petcu ca sa ne plantam si noi la vreo 80-90 de metrii....Poate, poate..."

Cine mai are idei e invitat sa le impartaseasca. :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Re: Bancuri cu POPESCU59

Mesaj de popescu59 »

Mare dobitoc ai devenit TE ROADE INVIDIA normal daca eu imi permit sa merg la pescuit am si ce povesti tu ce dracu sa povestesti?
Din fotoliul din odaie nu ai ce povesti , e clar ca balta este departe de tine .
Citeste lumea si rde pe rupte de povestile scrise de tine si eu sincer iti spun sunt foarte afectat am vrut chiar sa ma sinucid ca ride un prost de mine .
Cind vrei sa mai rizi de mine fa-mi o invitatie la balta sa pescuim impreuna si acolo sa imi dezvalui din tainele acumulate de tine .
NU MAI SCRIE IN TOPICURI CE VISEZI TU NOAPTE DIN PAT asta e de ris nu ce scrii tu despre mine care merg la pescuit pe balti .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Imi iau prietenii si plec la pescuit...stiu o baltoaca in mijlocul soselei Colentina...raportul calitate pret e cel mai bun din jurul Bucurestiului si are p..a ciobanului...daca prind 2 destia...am momeala pentru somn tot anul. Le zic astora sa imi faca poze din baltoaca cu cerul in spate...si fac un edit in photoshop ca sa para scris pe soare Universul Pescarului..sa vada lumea cu cine sta de vorba.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare, orice asemanare cu realitatile vietii este pur si simplu izbitoare si nu, nu e vorba de popescu59 ! :)
Milionar excentric

claudiue

Mesaj de claudiue »

Daca ai prins p ciobanului la plantat are legatura cu popescu59...
Daca nu este doar un pamflet fara legatura cu el...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ma bucur enorm ca sunt in atentia voastra , va multumesc uite asa iti fac unii reclama fara sa dai nimic .
Va doresc cum i-am spus si lui Lucian cind mergeti la pescuit sa imi spuneti sa mergem impreuna si acolo pe marginea baltii sa imi tineti lectii de pescuit nu aici pe net unde copiati ce scriu altii despre partidele lor de pescuit .
Asa ca mergeti la pescuit , numai de acolo puteti traii senzatiile cele mai tari , indiferent cit de tare va excita internetul nu se va compara cu partidele de pescuit facute pe balti NU IN FATA CALCULATORULUI.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”