Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa cum faci tu in loc sa critici?claudiue scrie:In loc sa imi combateti mie criticile, mai bine postati ceva interesant pe forumurile de tehnica & bile.
Multumesc. Cred ca mi-a scapat mie faptul ca ai preluat termenul de "jalnic" de la Claudiu si l-ai cuplat la ceea ce aveai tu de spus. Acum te inteleg si-ti dau dreptate.Albert scrie:Oke.Desenam.claudiue scrie:Mai nimic din ce mi-am combatut mie ideea...
Argumentele mai exact!
1.Magazinele care au si forum vor avea trafic mai mare decat un forum simplu.La fel, un forum care accepta discutii despre orice va avea trafic mai mare decat unul de nisa.
Ca sa intelegi e ca si cum face Tolontan cand zice ca are blog smecher.Normal ca-l are,e legat de-un ziar.Un blog simplu n-are cum sa concureze cu unul "tractat" de-un ziar sau/si o televiziune.Cam asa si cu Crapmania.
2. "se doreste a fi numarul 1 in informarea privind pescuitul crapului, dar percepe taxe pt postarea de concurs"
Asta ti se pare tie jalnic.Mie mi se pare normal.Daca ar percepe taxe pe raspunsurile date pe topicurile..tehnice as fi de acord cu tine.Oamenii au facut o regula: vrei promovare-platesti.E normal.Cine vrea plateste cine nu...nu
Alte nelamuriri?
Asta daca n-ai nimic impotriva platirii unei reclame pe Crapmania banuiescDan M scrie:@claudiue
Pe forum poti posta linkuri care nu au ca scop reclama.
Cat despre materiale tehnice noi am tot pus pe prima pagina si vom continua sa punem. Asteptam orice astfel de articol la office@crapmania.ro si il vom publica cu placere pe site.
Nu inteleg..miyagi scrie:Asta daca n-ai nimic impotriva platirii unei reclame pe Crapmania banuiescDan M scrie:@claudiue
Pe forum poti posta linkuri care nu au ca scop reclama.
Cat despre materiale tehnice noi am tot pus pe prima pagina si vom continua sa punem. Asteptam orice astfel de articol la office@crapmania.ro si il vom publica cu placere pe site.? Merci!