Cel mai bun (folositor) forum ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Din punct de vedere al informatiilor despre echipamente, nada, balti, tehnica

Crapmania.ro
84
63%
Crap.ro
11
8%
Infopescar.ro
23
17%
Crapnews.ro
15
11%

Voturi totale: 133

claudiue
Puncte: 0

Re: Cel mai bun (folositor) forum ???

Mesaj de claudiue »

In loc sa imi combateti mie criticile, mai bine postati ceva interesant pe forumurile de tehnica & bile.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

claudiue scrie:In loc sa imi combateti mie criticile, mai bine postati ceva interesant pe forumurile de tehnica & bile.
Asa cum faci tu in loc sa critici? :wink: :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Te vrei ironic...nu-ti iese :oops:

Eu sunt dedicat cititului.
Inca astept un raspuns pt betaina...cineva a promis ca vorbeste cu un profesor de ihtiologie si ne spune care e mai buna. Anhidra sau HCL.
Parerea ta care este?
http://www.crapmania.ro/forum/totul-des ... 12963.html
Raspunde si cu PH-ul daca tot ajungi pe topic...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:
claudiue scrie:Mai nimic din ce mi-am combatut mie ideea...
Argumentele mai exact!
Oke.Desenam.
1.Magazinele care au si forum vor avea trafic mai mare decat un forum simplu.La fel, un forum care accepta discutii despre orice va avea trafic mai mare decat unul de nisa.
Ca sa intelegi e ca si cum face Tolontan cand zice ca are blog smecher.Normal ca-l are,e legat de-un ziar.Un blog simplu n-are cum sa concureze cu unul "tractat" de-un ziar sau/si o televiziune.Cam asa si cu Crapmania.
2. "se doreste a fi numarul 1 in informarea privind pescuitul crapului, dar percepe taxe pt postarea de concurs"
Asta ti se pare tie jalnic.Mie mi se pare normal.Daca ar percepe taxe pe raspunsurile date pe topicurile..tehnice as fi de acord cu tine.Oamenii au facut o regula: vrei promovare-platesti.E normal.Cine vrea plateste cine nu...nu :)

Alte nelamuriri?
Multumesc. Cred ca mi-a scapat mie faptul ca ai preluat termenul de "jalnic" de la Claudiu si l-ai cuplat la ceea ce aveai tu de spus. Acum te inteleg si-ti dau dreptate.
Cat despre problema care a stat la baza "jalnicului", nu inteleg Claudiu care-i problema voastra, a acelora care sunteti interesati mai mult de banii omului din buzunar decat de continutul forumurilor. Ca sunt generaliste sau de nisa, se tot promoveaza pe ele, daca tot vorbim de promovare, ideea ca pescarului trebuie sa i se presteze munca in folos ca nu degeaba-i comunitate. Frate pentru orice serviciu trebuie sa platesti un pret. Iti convine il dai, nu-ti convine cauti in alta parte. Ai ceva de "etalat", argumentezi altfel iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala cu HNV-uri :evil: . Altfel citeste fratik in continuare si taci ca prea o arzi in felul tau si aiurea. Omu` mai trebuie sa faca si echipa si in niciun caz nu vei vedea tu o comunitate academica printre pescari.
Ma tot chinui sa termin inca un articol pentru blog care se refera exact la genul vostru de carcotasi. Ai putintica rabdare.
Urban culture.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@claudiue

Pe forum poti posta linkuri care nu au ca scop reclama.

Cat despre materiale tehnice noi am tot pus pe prima pagina si vom continua sa punem. Asteptam orice astfel de articol la office@crapmania.ro si il vom publica cu placere pe site.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iar despre betaina si alte ingrediente folosite in producerea boiliesurilor Senzor Planet vei citi in curand pe prima pagina, intr-un articol tehnic....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan M scrie:@claudiue

Cat despre materiale tehnice noi am tot pus pe prima pagina si vom continua sa punem. Asteptam orice astfel de articol la office@crapmania.ro si il vom publica cu placere pe site.
Asta daca n-ai nimic impotriva platirii unei reclame pe Crapmania banuiesc 8) ? Merci!
Urban culture.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

miyagi scrie:
Dan M scrie:@claudiue

Asta daca n-ai nimic impotriva platirii unei reclame pe Crapmania banuiesc 8) ? Merci!
Nu inteleg..

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ziceam si eu. Vrei sa promovezi ceva, platesti, bineinteles daca nu e in contradictie cu politica si regulamentul site-ului si scapi de ideea de a-ti face reclama "moca" de care te poate acuza unul sau altul :mrgreen: . Azi bagi un link, maine subtilizezi un subiect, iar poimaine o poza cu produsu`, un avatar ceva. Iar daca mai primesti si factura poate mai si mentionezi pe forum ca vad ca si asta deranjeaza acum, ca sa nu mai "sufere" asa toata lumea.
p.s.Adevaru` ie ca la cat de groasa a fost gheata cam multa lume nu-i pescuita.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu mai vorbesc ca multi "si-au dezvoltat afaceri citind". Subiecte de interes bineinteles si acum sunt deranjati ca-s prea multi bufoni pe forum. De ce are Crapmania atunci o cota "jalnica"? Ca ne place sa parafrazam si s-o dam in barci si barcute sau alte navlo.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”