Intrebare !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zuuluf
Puncte: 0

Intrebare !

Mesaj de zuuluf »

As dori sa imi achiztionez in curand 3 mulinete shimano si nu stiu ce sa aleg intre medium baitrunner varianta noua si shimano ci4 5500 xsa sau xta
Intrebarea mea este betele pe care le voi folosi vor fi Chub outkast plus 50 si as dori sa stiu ce varianta dintre aceste mulinete s-ar potrivi cel mai bine pe asa ceva
Voinescu Ciprian

Cristi Matei
pescar de competitie

Re: Intrebare !

Mesaj de Cristi Matei »

zuuluf scrie:As dori sa imi achiztionez in curand 3 mulinete shimano si nu stiu ce sa aleg intre medium baitrunner varianta noua si shimano ci4 5500 xsa sau xta
Intrebarea mea este betele pe care le voi folosi vor fi Chub outkast plus 50 si as dori sa stiu ce varianta dintre aceste mulinete s-ar potrivi cel mai bine pe asa ceva
probabil daca nu iti raspunde nimeni nu a incercat vreunul dintre pescari varianta propusa de tine.
recomand tuturor sa vedeti produsul si sa vedeti cum se potriveste stilului vostru, daca se echilibreaza ok cu batul...

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

da dar ideea este destul de complexa adica eu vreau sa le cumpar din germania deorece am drum acolo si le-am gasit la un pret destul de decent dar ma gandesc cum sa le testez acolo ca practic nu am cum sa arunc cu ele , decat sa ma uit la ele de asta astept inca un raspuns poate are cineva sau ma poate lamuri
Voinescu Ciprian

sandus.

Mesaj de sandus. »

daca nu se echilibreaza cu batu nu mai trage crapul ? hai sa fim seriosi .

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

sandus. scrie:daca nu se echilibreaza cu batu nu mai trage crapul ? hai sa fim seriosi .
asta cu "echilibrat batul" e tare rau...adica vezi doamne daca ti degetul sub mandrina si batul nu sta drept nu-i bine.mai degraba intreaba-te ce preferi,mulineta mai usoara,mai grea,cu bait-runner,cu frana instant,vezi ce buget ai si ia-ti ceva pe care sa scrie Shimano.din mulinetele alea 3 toate o sa "echilibreze" bine batul,garantat :)

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

nu maestre nu ma refeream la echilibru propriuzis din fizica ci la felul cum te impaci cu greutatea mulinetei. multi cand pun mana pe un bblc fug zicand ca e foarte grea. crapul trage cu conditia sa pescuim nu sa ne luam la caterinca pe forum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”