Problema alegere lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
VladTepes

Problema alegere lansete

Mesaj de VladTepes »

Salut,poate reusiti sa ma ajutati sa ma deci in privinta a 4 lansete ce vreau sa cumpar. Idea este urmatoarea am avut si bete foarte moi de 2.5 lb si am avut si bete tari de 4 lb si as vrea sa ajung la un compromis . Vreau sa iau 4 bete de 3,90 si de 3lb sau maxim 3,25 si pretul sa fie undeva intre 250-350 pe lanseta. Pana acuma am gasit 1 varianta dar poate eveti alte idei
1. JRC J4 3,90 si 3 lb la 299 ron

macara88
Puncte: 0

Re: Problema alegere lansete

Mesaj de macara88 »

MTX SAU MAVER la banii astia...

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

exista MTXuri de 3.90 si 3 lb?
Am avut mtxuri dar nu simti nicio o placere in dril decat daca prinzi crap de 8 kile plus
crapi de 2-3kg ii scoti ca pe lipusi , nu ii nici o sadisfactie in asta.

Maver Carp Genesis Extreme ??

macara88

Mesaj de macara88 »

VladTepes scrie:exista MTXuri de 3.90 si 3 lb?
Am avut mtxuri dar nu simti nicio o placere in dril decat daca prinzi crap de 8 kile plus
crapi de 2-3kg ii scoti ca pe lipusi , nu ii nici o sadisfactie in asta.

Maver Carp Genesis Extreme ??

da

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

incearca sa gasesti lansetele de la kkarp, trabucco se chemau intrepid de 3,75/3,25 lbs actiune semiparabolica(semirapida).Cred ca au fost cele mai reusite lansete de la ei alturi de eternity.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Driscu Radu scrie:incearca sa gasesti lansetele de la kkarp, trabucco se chemau intrepid de 3,75/3,25 lbs actiune semiparabolica(semirapida).Cred ca au fost cele mai reusite lansete de la ei alturi de eternity.
Asa este,am avut si intrepid,acum am eternity dar sunt mult mai dure si cu actiune de varf.celelalte- distanta mai mica si placere mai mare.
catch&release

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

am optat pentru maver, vineri imi ajung pt cine intereseaza am sa postez primele pareri

macara88

Mesaj de macara88 »

Eu unul am 4 maver genesis extreme de 13 " si 3.5 lbs nu sunt tari deloc. Am si niste shimano nexave 3.60 3lbs si pot spune ca shimanourile sunt de 3 ori mai rigide decat mavarele :D

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

aceasi problema o am si eu cu betele de 3,5lb ... personal nu simt nici o placere in dril... bineinteles ca as vrea o lanseta moale care se curbeaza mai mult dar cu care sa pot arunca la fel de mult ca si una tare cu actiune de varf... asa ca va intreb pe voi exista o lanseta de genul? dar sa nu depaseasca 400 lei pt ca mai mult nu-mi permit sa dau pe un bat ... m-am gandit sa imi iau chiar de 2.75lb ... dar parca vreau sa arunc plumbi de 100gr ... astept ceva sugestii si de la voi

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

ce stiti de shimano vengeance 13" 3lb ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”