Pareri PROLogic Max4 Hydro Active Storm Jackets vs ....

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nicuB
Puncte: 0

Pareri PROLogic Max4 Hydro Active Storm Jackets vs ....

Mesaj de nicuB »

.... Nash ZT Sub 20 Three Way Coat.

ma intereseaza daca merita diferenta de pret.
la nash ma gandesc sa nu iasa puful de gasca prin captuseala. geaca de la prologic cred ca am vazut-o la cineva si mi se parea foarte subtire. am citit pe site-ul prologic despre geaca, dar nu stiu ce sa zic, din ce scriu ei pare super ok.
ma intereseaza o geaca usoara si rezistenta la frig. am avut tundra suit de la trakker dar mi s-a parut foarte grea. de la trakker ar mai fi Peretex Puffa Jacket, tot cu puf de gasca si la jumate de pret fata de Nash (singura diferenta sesizata de mine consta in faptul ca Puffa Jacket nu este impermeabila, dar nu ma intereseaza neaparat acest aspect).
astept parerile voastre.
multumesc!

nicuB

Re: Pareri PROLogic Max4 Hydro Active Storm Jackets vs ....

Mesaj de nicuB »

79 de vizualizari si niciun raspuns. chiar nimeni nu stie/are un costum din cele care ma intereseaza? sau va e prea lene sa-mi raspundeti?

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Sal,

Eu am Puffa de la Trakker si sunt foarte multumit, este doar showerproof ce drept, adica rezista doar la o ploaie usoara, dar cand ploua masiv iau ceva peste ea, in schimb este foarte comoda pentru ca este usoara, nici nu o simti pe tine, iar la frig.... cel mai mult am stat pe -9 pe balta si a fost ok.

nicuB

Mesaj de nicuB »

ValiRom scrie:Sal,

Eu am Puffa de la Trakker si sunt foarte multumit, este doar showerproof ce drept, adica rezista doar la o ploaie usoara, dar cand ploua masiv iau ceva peste ea, in schimb este foarte comoda pentru ca este usoara, nici nu o simti pe tine, iar la frig.... cel mai mult am stat pe -9 pe balta si a fost ok.
multumesc!
tot spre Puffa tind si eu. singurul minus, din punctul meu de vedere, este lungimea. mi se pare scurta, fiind pana in talie, dar cred ca pana la urma nu am alta optiune mai buna (aceeasi sugestie am primit-o si pe privat, referitor la Puffa)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”